Tamta owszem, druga jest w Barcelonie, tej samej narodowosci. Oba kluby to bandy panienek i cip, ale to Barca jest faworyzowana przez media i swiat pilki w tym sezonie i bede mial satysfakcje jak ten slaby i wypalony Real ze zwalnianym Ancelottim odbierze Barcelonie trofea.
A może to real robi z siebie ofiarę a w rzeczywistości są tak samo skurwesyńscy jak barca? Oba kluby siebie warci. Dlatego mam taki wstręt jeżeli ktokolwiek od nas do nich przechodzi. Każdego zmienia te otoczenie tam.
Zmierzamy do karnych a tam byłby ciekawy pojedynek “Kurtuła” kontra “Nieszczęsny”
Ten Bellingham to z facjaty typowy Hiszpan z gitarą z Krupówek, nic dziwnego że Trenta nam ukradną.
Kurde, jednak się chyba nie uda w karne.
Ale w życiu bym nie uwierzył, że Modric zagra piłkę w środek pola w taki sposób.
@Spectre to jednak Real frajerzy?
Z Arsenalem odpadli w lidze mistrzów, w pucharze przegrają z hiszpańskim Arsenalem.( Jak to określiłeś)
Fatalny błąd Modricia ale i bardzo dobry strzał Kounde
Hahahaha. Co tam się dzieje. Ten Rudiger to zwykły imigrant jest, zresztą vini to samo. Puścić ich tam na murawę teraz to niczym by się nie różnili od swoich kompanów co skaczą po samochodach i robią burdy…
Ciekawe co jutro w realmadryt.tv puszczą… Pewnie zostali oszukani dziś i to w bardzo nieładny sposób…
I pięknie
Nasi gracze z
Płaczki/rasiści/przygłupy ala Rüdiger przegrały
Zoo edycja Madryt hahaha
W sumie to yebac ten pucharek. Ale Barca wszechmocna nie jest, dzis bylo na granicy.
Przyznaje ze zaszarzowalem przedwczesnie, ale naprawde Realowi wiele nie brakowalo by dzis wygrac. Oni graja bez defensywy, maja mase urazow. Jak na ich mozliwosci to i tak wyciagneli dobry wynik. Stawialem przed meczem na czysto Barce w kuponie ale ze nie bylo ich stac wygrac w regulaminowym to potem lałem na nich.
Może skończy się pierdolenie, że prześcieradła nie przegrywają finałów !
Mój ulubiony piłkarz, wychowanek idzie do tego zwierzyńca i środowiska piłkarskich celebrytów którzy zachowują się jak klauny w cyrku xd. Nie moge znieść tego uczucia no ale to decyzja Trenta której pożałuje
Nie lubię Barcy, nie lubię Realu, ale z kilku powodów wolę Barcę od Realu…
Dali nam zarobić na Coutinho, trochę też na Suarezie (i tak by odszedł, więc ciężko winić Barcelonę, jak nie oni, to kto inny by go wyrwał nam, albo inaczej - on by gdzie indziej uciekł).
Mimo wszystko nie widać po ich polskich kibicach takiej pychy, jak po kibicach Realu. Co się dzieje za granicą, w Hiszpanii i na świecie mnie z lekka rypie (bo mnie interesuje to gdzie żyję i z kim mam kontakt i dodatkowo Anglia ze względu na Liverpool, reszta to najwyżej ciekawostka dla mnie, a nie coś potrzebne do życia).
Owen, a teraz prawdopodobnie Trent bolą bardziej niż wyżej wymienieni. Wiadomo, że to ich decyzje, ZWŁASZCZA w przypadku Trenta, bo przy Owenie klub jeszcze musiał się zgodzić (no mimo na datę transferu, to za zawodnika z ZP nie zapłacili nam zbyt hojnie).
No i tak trochę poza klubami - Polacy grający w Barcelonie. W LM nie są może dla mnie na #1, ale wyżej niż Arsenal, za to w Hiszpanii skoro Atletico nie potrafi sensownie nawiązać walki, to z dwojga złego wolę Barcelonę ponad Realem. Szkoda jedynie, że przez przegrane z Barceloną mogą szukać kolejnych wzmocnień, a Ibou czy Macca pasowaliby im świetnie, niestety… a wiadomo jak oni są bezwzględni gdy zagną parol na któregoś zawodnika. Więc niech Real się wali po wsze czasy, Barcelonę ino trochę mniej.
No… jeszcze Ronaldinho i Pyuol zrobili swoje, bo jak nigdy Barcelony nie lubiłem, tak tych dwóch piłkarzy uwielbiałem. No i jebac Rudigera i ten zwierzyniec.
Kolego bronić porażki realu?? Przystań płakać tu. To nie ta strona jak sam wies… Mogli wygrać, mogli przegrać… Może za chwile zarzucisz nam decyzje przeciwko realowi.
Skoncz czlowieku, ja nie cierpie Realu, chce tylko powiedziec ze super-hiper zajebista Barca ktora tak kreuja media od chwili gdy przyszedl do nich Flick, nie jest tak zajebista i zycze Interowi awansu do finalu. Pozdro.
Jak dla mnie to oba kluby moga nie istniec xd
No i zajebiście, że ta banda patałachów, pajaców, debilów i rasistów przegrała. Brawa dla naszych
Osobiście mam nadzieję na paroletnią posuchę w wygrywaniu przez Real
Arsenal / PSG zgarną LM, Barcelona i Inter opadają z sił ewidentnie i idą na żyletki w lidze.