La Liga

Należy się pajacom.

8 polubień

Co Trent widzi w tym cyrku? Wstyd byłoby mi nawet przyznać, że Jude to mój kolega. Wszyscy tam zachowują się jak wariaci.

6 polubień

Szczyt chamstwa i buractwa oraz debilizm do potęgi entej :rage:

1 polubienie

Z braku innej możliwości i spotkania obejrzałem to spotkanie, oczy mi krwawiły, nie jestem przyzwyczajony do takich spotkań, co chwila ktoś leżał, płakał, machał rękami, w lidze hiszpańskiej to jest na porządku dziennym? Uważam, że sędzia bardzo dobrze poprowadził to spotkanie, nie dał się ponieść emocjom, tonował emocje, był spokojny ale nieustępliwy. Myślałem, że Barca już się nie podniesie po dwóch gongach no ale jednak. Ciężki mecz dla mnie do oglądania. Zachowanie na koniec meczu nawet nie skomentuję, tragedia, mam nadzieję, że posypią się ogromne kary.

2 polubienia

https://x.com/LaCasaDelCuler/status/1916276982976782403?t=DqTZCwuimO3oRWduFOzhgA&s=19
Jest ten Bellingham dobry ale tak irytującym typem że cieszę się że go tu nie ma, a za to co odstawił przy pierwszej bramce jak sobie spacerował za Pedrim po stracie to Klopp by mu chyba liścia wypłacił

1 polubienie

Premier League to to nie jest, ale na pewno nie w takim stopniu. Tak wygląda po prostu zawsze samo El Clasico, dlatego mimo, że nie mam nic do Barcelony czy Realu, to tego nie da się na trzeźwo oglądać. Taki teatr w futbolu potrafili jedynie tylko Włosi na Mistrzostwach odwalać.

Właśnie niestety musiałem być na trzeźwo :smiley:aż przypomniał mi się filmik sprzed lat, który parodiował chyba właśnie zachowanie Włochów, rzecz działa się na treningu i uczyli się upadać, udawać, turlać i symulować.

1 polubienie

No to teraz będą płakać że przez sędziów przegrali ligę.

1 polubienie

Bellingham w ogóle za nim nie ruszył dupy, a ten który spaceruje za Pedrim to Rodrigo. Co jest zabawne bo to Bellingham powinien przy nim stać.

2 polubienia