La Liga

Dzięki nim bardziej docenia się takich graczy jak Salah, Van Dijk czy Alisson, którzy mogliby grać w dowolnej drużynie na świecie, a jednak w swoim najlepszym czasie byli tu i oddawali serce za puchary dla Liverpoolu.

10 polubień

Valencia z walki o utrzymanie zaraz zacznie walczyć o Ligę Europy xd

3 polubienia

No są bliziutko, niesamowite. Interesuje się ktoś LL na tyle, by powiedzieć co tam się tak drastycznie zmieniło na plus?
@Loku64 czyli pewnie zmiana trenera, a jak cała drużyna wygląda lepiej, to i nasz Gruzin pewnie też :wink:

1 polubienie

Kolega jeden donosi, że to wszystko zasługa formy naszego bramkarza.

Tak na oko to zaczęli wyglądać jak drużyna, też w połowie sezonu zmienili trenera.

1 polubienie

Daj jeden post w którym stwierdziłem że to zasługa naszego bramkarza? Jeden!

Jak zwykle manipulujesz i kłamiesz. Dlatego tak łatwo cie punktować i twoje błędne teorie.

Ja tylko napisałem że mama zaczął bronić świetnie i krytyka transferu zanim u nas zagra była bezpodstawna.

To chyba jakby tutaj :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Oglądacie El Clasico ? Z 0:2 na 3:2 a dopiero 35. Minuta xD

Arnold będzie tam pasował do tej wesołej defensywy realu :smiley:

5 polubień

Gra defensywna obu drużyn nie istnieje! :man_facepalming:t2:

1 polubienie

Obrona to chyba temat zakazany ostatnio w lidze hiszpańskiej. Ser miewa mniej dziur, niż defensywy obu tych klubów :joy:

1 polubienie

Niezly meczyk, zresztą dzisiaj prawdziwy wysyp ciekawych spotkań chyba 5 zalicze. Szmaciarze przegrywają sezon koncertowo, barca kolejny raz ich miażdzy pilkarsko, a to dopiero 1 polowa, bezczelna próba wymuszenia karnego przez mekambe, trent niech tam idzie zdobywać trofea :grinning:

Vasquez to taki dziad… masakra haha. Poziom ekstraklasy

Rapha i Yamal zmiotą Trenta z planszy w tych el classico

1 polubienie

Co za dno ten real. Trent idzie po złotą piłkę :sweat_smile::rofl:

2 polubienia

J*BAĆ KUREWSKICH. Oby tak dalej, trent czeka

Barca to drużyna oczywiście z brakami defensywnymi, ale real co robi real… To nie jest drużyna tylko indywidualności którzy nie wracają do defensywy. To jest samograj tam nikt nie słucha się Carlo

1 polubienie

Carlo już dawno nie ma posłuchu, dlatego odchodzi. Czy Xabi to ogarnie ? Szczerze wątpię przy tylu gwiazdeczkach. Tam będzie cyrk na kółkach.

5 polubień

Ale TAA będzie za rok gwałcony przez Raphinhe, aż mi się go już szkoda robi xd
Swoją drogą Mbappe i Haaland nie wygrają żadnej złotej piłki, Yamal w wieku 17 lat jest już lepszy niż oni kiedykolwiek byli

2 polubienia

jesli nie skonczy jak Fati z takimi obciazeniami

1 polubienie

Niesamowite jak Real jest ciągle faworyzowany przez sędziów nie