Dzięki nim bardziej docenia się takich graczy jak Salah, Van Dijk czy Alisson, którzy mogliby grać w dowolnej drużynie na świecie, a jednak w swoim najlepszym czasie byli tu i oddawali serce za puchary dla Liverpoolu.
Valencia z walki o utrzymanie zaraz zacznie walczyć o Ligę Europy xd
No są bliziutko, niesamowite. Interesuje się ktoś LL na tyle, by powiedzieć co tam się tak drastycznie zmieniło na plus?
@Loku64 czyli pewnie zmiana trenera, a jak cała drużyna wygląda lepiej, to i nasz Gruzin pewnie też
Kolega jeden donosi, że to wszystko zasługa formy naszego bramkarza.
Tak na oko to zaczęli wyglądać jak drużyna, też w połowie sezonu zmienili trenera.
Daj jeden post w którym stwierdziłem że to zasługa naszego bramkarza? Jeden!
Jak zwykle manipulujesz i kłamiesz. Dlatego tak łatwo cie punktować i twoje błędne teorie.
Ja tylko napisałem że mama zaczął bronić świetnie i krytyka transferu zanim u nas zagra była bezpodstawna.
To chyba jakby tutaj
Oglądacie El Clasico ? Z 0:2 na 3:2 a dopiero 35. Minuta xD
Arnold będzie tam pasował do tej wesołej defensywy realu
Gra defensywna obu drużyn nie istnieje!
Obrona to chyba temat zakazany ostatnio w lidze hiszpańskiej. Ser miewa mniej dziur, niż defensywy obu tych klubów
Niezly meczyk, zresztą dzisiaj prawdziwy wysyp ciekawych spotkań chyba 5 zalicze. Szmaciarze przegrywają sezon koncertowo, barca kolejny raz ich miażdzy pilkarsko, a to dopiero 1 polowa, bezczelna próba wymuszenia karnego przez mekambe, trent niech tam idzie zdobywać trofea
Vasquez to taki dziad… masakra haha. Poziom ekstraklasy
Rapha i Yamal zmiotą Trenta z planszy w tych el classico
Co za dno ten real. Trent idzie po złotą piłkę
J*BAĆ KUREWSKICH. Oby tak dalej, trent czeka
Barca to drużyna oczywiście z brakami defensywnymi, ale real co robi real… To nie jest drużyna tylko indywidualności którzy nie wracają do defensywy. To jest samograj tam nikt nie słucha się Carlo
Carlo już dawno nie ma posłuchu, dlatego odchodzi. Czy Xabi to ogarnie ? Szczerze wątpię przy tylu gwiazdeczkach. Tam będzie cyrk na kółkach.
Ale TAA będzie za rok gwałcony przez Raphinhe, aż mi się go już szkoda robi xd
Swoją drogą Mbappe i Haaland nie wygrają żadnej złotej piłki, Yamal w wieku 17 lat jest już lepszy niż oni kiedykolwiek byli
jesli nie skonczy jak Fati z takimi obciazeniami
Niesamowite jak Real jest ciągle faworyzowany przez sędziów nie