Dopiero teraz zauważyłem, że Prażanie mają dwa zespoły w 1/8.
Ciekaw jestem pary Roma-BHA, interesująco może być w rywalizacji Sportingu z Atalantą.
Chciałby się ktoś wybrać na ten mecz? Jestem z Bydgoszczy. W samochodzie mam jeszcze 3 miejsca. Na pewno fajnie bylby pojechać na taką wyprawe w towarzystwie swoich
Wybrać pod stadion, trybuny czy jak? Bilety masz? Hahah
Jak masz bilety to pewnie że jade
biletów nie mam, można spróbować zdobyć ale w razie W można pośpiewać z kibicami i dobrze napic sie i zjeść w Pradze
Ale skąd ta wiedza ze nie ma biletów? Na stonie sparty pisza ze info odnośnie zakupu biletów sie pojawi w nadchodzących dniach.
Stadion mały nie całe 20tys. Raczej ciężko będzie o bilety.
Lepiej nie mogliśmy trafić w losowaniu. W obliczu tylu kontuzji los się do nas nieco uśmiechnął, bo raz, że przeciwnik z niższej półki, a dwa, że rewanż gramy na Anfield.
Klopp będzie mógł trochę pokombinować ze składem przed meczem z City, żeby coś ugrać w Pradze i jednocześnie nie obciążyć wszystkich najważniejszych zawodników.
Tak czy tak byśmy grali rewanż na Anfield jako zwycięzca grupy we wcześniejszej fazie
Można porotować, ale nie można wyjść całkiem rezerwowym składem. Prawda jest taka, że teraz kto by nas nie wylosował to każdy będzie podwójnie zmotywowany grać przeciwko nam żeby się światu pokazać, dlatego wcale tak łatwo nie będzie. Najlepiej by było strzelić z 2 bramki w 1 połowie i sobie na spokojnie kontrolować spotkanie, aczkolwiek no na pewno Czesi będą mocno pobudzeni i u siebie są naprawdę mocni. Dobra okazja do gry dla takich graczy jak Quansah, Elliott, Tsimikas czy Gomez, aczkolwiek no dużo nie ma co rotować według mnie.
Cieszę się, że nie trafiliśmy na Karabach. Oglądałem ich wczorajszy mecz z Bragą i to jest naprawdę solidna ekipa. Dobrze zorganizowani, bardzo aktywni, agresywni. W dodatku daleka podróż. W Leverkusen nie będą mieli łatwo chociaż to też dwie półki wyżej niż Braga.
Bayer już ich dwa razy ubił w grupie w tym roku, bramki w sumie 6-2…
To akurat nie zasługa losu, tylko bonus za wygranie grupy - rewanż u siebie.
Faktycznie tak było. Krótka pamięć. Mecz w Karabachu wygrali jednak w 94 minucie po karnym grając pierwszym składem.
Ja to samo, niecałe 200 kilometrów :D.
A tymczasem w mega wyrównanym, pasjonującym meczu w Rzymie pozdro dla Josifa! Brighton jak “memnited” oraz Newcastle kompromituje PL
I ktoś mi potem zarzuca, że to ja prowokuję. xd
Czy Ty rozróżniasz żart, nabijanie się od prowokacji?
Sorry ale masz zerowe poczucie humoru według mnie i jeżeli skasujesz ten post to tylko to udowodnisz.
Wyjmij wreszcie kija z pewnej części ciała i uśmiechnij się
Haha no dokładnie nie wiem, w którym momencie stałeś sie takim moim wielkim przeciwnikiem, że cytujesz mój prawie każdy post. Być może prawdą jest, że chujowa ze mnie gwiazda, a co za tym idzie jaka gwiazda taka groupie. Z resztą przypominasz mi kolege grzegorzlfc co napisał do mnie z 80 postów, a po pewnym czasie przestałem mu odpowiadać na monotematyczne posty-zaczepki. Tylko, że gość nie wiedział, pewnie nadal nie wie, że miał i ma nadal u mnie bloka, a to że mnie cytował dowiadywałem sie, bo przychodziły do mnie powiadomienia jak mnie cytował. I pewnie nie powinienem sie do tego przyznawać, że jako moderator mam zignorowanych kilka osób, ale mam mega beke z tego po czasie. Ale o co chodzi mi z tym porównaniem do kolegi grzegorza to, że ty tak samo cytujesz mój każdy post, ale przede wszystkim piszesz co chwile o jakimś wyciąganiu przeze mnie kija z dupy kiedy sam co chwile trułeś dupę o banowaniu tego czy tamtego. I naprawde nie trzeba być mega inteligentnym, zeby wejść na stronę główną pod obojętnie jaki artykuł, żeby zobaczyć ile tam jest banowanych kolesi, a ile znika z forum. Nie wiem o jakim banowaniu piszesz. Być może coś ci się przewidziało.
Roma to kolejny zespół, który wyjaśnia warsztat trenerski De Ogóra. Kolejna kompromitacja Brighton.
Aptekarze wyciągnęli remis na trudnym i dalekim wyjeździe. Raczej na Bay Arena dojdzie do pogromu Azerów.