Był? W czym jak Raków ma dużo lepszą kadrę i robił dużo lepsze wrażenie w eliminacjach do LM niż Lech w ubiegłym roku? Przypomnij sobie jak Lech słabo grał w eliminacjach.
A jak dla mnie jeśli którykolwiek polski klub ma grać na europejskim poziomie to jest to Raków, oni od początku przejawiają wysokie ambicje i możliwości. Wygrywali w eliminacjach z mocnymi ekipami i wstydu jeszcze nie było.
Bez przesady z tym Milanem. Jeżeli PSG nie spadnie to jestem pewny, że LE wygra albo LFC, albo Leverkusen. Oby jeszcze Sevilla nie spadła, bo takiego finału z Ramosem to bym się bał
Przypominam, że dwa-trzy tygodnie wcześniej ledwo zremisowaliśmy z Luton więc naprawdę powstrzymajcie swoje fantazje albo kończcie w ręcznik a nie na forum.
A ja Chciałbym dokończyć rozgrywki grupowe, i potem skupić się na lidze i krajowych pucharach. Ludzie, jeszcze grupa nie skończona a wy już się zastanawiacie z kim zagramy finał? Ja rozumiem, że jesteśmy jednym z faworytów, ale niech takie PSG, United, Porto czy Sevilla ‘awansuje’ do LE i już może być różnie. Z pokorą trzeba podchodzić do tych rozgrywek, nazwiskami nie awansujemy do finału. Cel do celu, cegiełka do cegiełka i będzie dobry wynik, nie ma co od razu zakładać że będzie finał, bo i na 1/8 możemy zakończyć rozgrywki.
Też bym poczekał na wszystkie rozstrzygnięcia w grupach LM/LE bo jest jeszcze sporo niewiadomych, poza tym jak to teraz jest, my już awansowaliśmy z 1 miejsca i teraz jest chyba jeszcze dodatkowa faza play-off dla zespołów z 2 miejsc?
Lekceważyć nie można nikogo , ale akurat Barcelona to słaby przykład. To taki United La Ligi, grają brzydko dla oka, co mecz się ślizgają. Wyniki ponad stan.
My już byliśmy w tych rozgrywkach niejednokrotnie utemperowani przez inne zespoły, a w tym sam Klopp, więc liczę , że wyciągnął wnioski i odpowiednio zmotywuje zespół.