Liga Europy

Ewentualne zwolnienie ETH miałoby ich kosztować 17,5 mln funtów (21 mln euro), także pewnie jeszcze potrenuje.

2 polubienia

Powtórzę się do znudzenia : po kiego diabła (nomen omen) ci nieudacznicy "memnited " grają w europejskich pucharach i blamują angielską piłkę? :man_facepalming:t2:
A palant Bruno znów z czerwoną kartką ale tutaj zawieszenie jest pewne bo UEFA nie chadza na pasku Manchesteru (przynajmniej w tym przypadku) jak FA.

“memnited” ole ja ciągle z ciebie śmieję się :rofl::rofl::rofl:

ogladac Fenerbache z United czy sobie odpuścić? Co myślicie przyjaciele?

1 polubienie

i MU dalej bez zwyciestwa w LE xD
Aston Villa im dawno odjechała

Kiedy doskonale wiesz, który klub angielski z 7 grających w europejskich pucharach jako jedyny nie wygrał :grimacing:
“memnited” ole ja z ciebie ciągle śmieję się :rofl::rofl::rofl:

Czołówka angielskiej już dawno im odjechała - City, Liverpool czy Arsenal. Mocne ekipy - Chelsea, Tottenham, Aston Villa, Newcastle, a nawet Brighton. Z United nikt się już nie liczy i wszyscy się z nich śmieją. Dalej jadą na epoce Fergusona, ale to z każdym sezon bladnie.

Żeby tylko pewnego dnia nie wrócili i nie zrobili nam kuku. Imo tam brakuje jedynie ogarniętego trenera i modernizacji bazy treningowej.

przeciez jak przychodzil Ten Hag za wuefiste,( ktory swoja drogą miał lepsze wyniki), to nawet tutaj był żal że taki trener tam poszedl.

No ale się okazał jaśkiem czekoladowym jak De Boer

Oczywiście szybko się o tym nie przekonamy, ale moim zdaniem się mylisz.
Im brakuje bardzo dużo do czołówki.
-baza treningowa tragedia
-dzial scoutingu tragedia

• dyrektor sportowy tragedia
  • sklad, bardzo przeciętny ostatnio 8 miejsce. W Europie pośmiewisko.
    Trener beznadziejny.
    Wiadomo że jak by dostali super trenera to zaczęło by im iść lepiej, ale to że od 12 lat nie umieją takiego znaleźć to nie jest przypadek. Zobaczcie na ich transfery ostatnie.
    2 napadziorow, żaden nie strzela.
    2 stoperów. Yoro konti a de ligt narazie cieniutki
    Dmf ? Ugarte się wprowadził fatalnie, a casemiro znowu wprowadził się dobrze a teraz jest źle

Chodzi mi o to że tam nie masz żadnego dzih dobrze funkcjonującego. Tam trzeba byłoby zaorać wszystko i zacząć od nowa. A to trwa. I to wszystko przy założeniu że wyjdzie. A co jak nie? Oni zagrzebia się na kilka lat. Jestem o tym przekonany. Tam w tym momencie jedynym gracze światowej półki jest Bruno. I jedynym talentem na światowym poziomie jest mainoo