Liga Europy

Talent cherkiego jest niepodważalny. Są tylko obawy o jego workrate. Ja osobiście patrząc na cenę bym zaryzykował kosztem eliotta

Gość robi G/A co 140min, w L1 raczej osiągnie spokojnie double-double w cienkim na obecne czasy Lyonie. Jest pod względem ofensywnym i liczbowym czołowym zawodnikiem L!, młody, potencjalnie tani patrząc na plotki o tym, ile klub za niego chce. Ryzyko wg mnie małe.
Jako zastępstwo Elliota warto zaryzykować. Przecież w samej PL możliwe, że odzyskalibyśmy w razie czego pieniądze (WHU czy inne Brentford). Praca w pressingu może nie jest idealna, a już teraz Graven traci mocno na niańczeniu bocznych obrońców, ale może odejście Trenta i przyjście nowego LO pozwoli na więcej ofensywnego grania w pomocy. Poza tym jak pisałem w innym temacie, my musimy poszerzyć kadrę. Niby to nie wygląda źle, ale Slot jakoś niechętnie korzysta z tego. Być może po prostu nie przekonują go zawodnicy do tego. Elliot robi świetne wejścia z ławki, ale też nie zawsze, za to niemal zawsze wygląda średnio w podstawie. On po prostu jest za słaby fizycznie na świeżego przeciwnika. Niestety, bo go lubię. No i dodatkowo Cherki to nie tylko 10, a przede wszystkim RW/RM (ogólnie zawodnik obunożny, więc można mieszać wg chęci trenera).

kolejny którego loża eksportów nie chciała na Anfield nazywając Edwardsa i Hughesa żebrakami minimalistami. I co? Teraz będzie trzeba wywalić ze 100 mln to będą się ślinić xD

Cherki albo Olise to najbardziej sensowni sukcesorzy Salaha na tę chwile

1 polubienie

Olise jest już po zasięgiem. Cherki powinien być priorytetowym transferem do wzmocnienia ofensywy i naturalnym następcą Salaha. Do tego jest uniwersalny i może zagrać wszędzie.

Salah, Gakpo, Ekitike, Chiesa, Cherki i ewentualnie Jota. Sprzedać tych naszych dwóch amigo do Arabów i będą fundusze na fajną przebudowę ofensywy. Na każdej pozycji będzie co najmniej dwóch graczy.

To jest ewenement. Grać taki piach cały sezon jak united, być w drugiej połowie tabeli, a jednak dostać się do Ligi mistrzów przez ligę europy… Oni nie mają tutaj rywala. Taka atalanta nie mogła to teraz na nich trafić? My jak graliśmy LE to zespoły na miarę LM mieliśmy. United jak gra, to ma własnie zespoły na miarę LE… My albo sevilla w prime, czy BVB też w drabince, albo atalanta jak w zeszłym roku.
Już nie wspominając, że do LE dostali się dzięki zwycięstwu w pucharze Anglii… i jak to oceniać? Mimo, że w lidze od paru lat środek tabeli, tak ciagle w Europie grają.

I na uja sie Scooby i Franek odzywaliście? Hehe. Ban do końca miesiąca, hehe.

Spokojnie już 2:2 i 10 minut do dogrywki

1 polubienie

Przecież United dziś odpadnie.

Teraz już wiem, że nie ma szans, aby odpadli

1 polubienie

Lyon w 10 po drugiej żółtej z dupy dla Tolisso

I zgodnie z moimi oczekiwaniami Spurs wyeliminowali Frankfurt :england:😄

Bilbao o krok bliżej finału-marzenie na własnym stadionie.

Cherki fajny grajek. Brawo Lyon, że wbili na 3-2, bo skandaliczne wywalenie Tolisso przez sędziego.

No kur bez jaj :confused: #znaki
e. no jak Lyon mógł to wypuścić…

1 polubienie

Co się odje*ało XD? United z 2-4 na 5-4

1 polubienie

Ale Lyon się “popisał”.

Obrońca Lyonu z nr 19 krył chyba swój cień przy bramce na 5:4, a potem jeszcze leżąc domagał się faulu :joy:

Komedia

Ale meczyk klasa trzeba oddać.

2 polubienia

Nie do wiary… United wygrają te edycję LE niestety

Patrząc na sezon Premier League, finał Totki vs United byłby komiczny xD

8 polubień

Wiem, że nie na temat, ale skąd u Ciebie tylko kompleksów. Skup się na kibicowaniu naszym, zamiast szukać potknięć gdzie indziej.

Mecz cudowny, oby doszło do finału United - Spurs.

Skoro oglądałeś mecz united to idz może pisać na ich stronę?
Co do united, to chyba każdy normalny kibic Lfc szuka ich potknięć… No chyba, że jest się Czerwonym diabłemMarkiem…