Ty tak poważnie? Oby Bilbao skopało im dupe
United nie ma szans z 4 zespołem w la liga. Oni nie bez przyczyny są nad strefą spadkową
Bodo w półfinale LE. Nieźle
To by oznaczało, że któreś z nich dostałoby się do Ligi Mistrzów, ale byłoby przekomicznie, to fakt
Może tak ma być. Finał Tottenham- united, żeby Tottenham się przełamał i zdobył trofeum tak jak zrobili to Newcastle z nami w pucharze ligi.
Ale co odpierdzielił Lyon to głowa mała
Ale spoko, spoko Bilbao załatwi sprawę
ZERO dla “memnited”
To wszyscy dziś za Bilbao
Lać “memnited”
Kiedyś mocniej śledziłem wyniki Athleticu, nawet zastanawiałem się czy nie kupić ich koszulki, gdzieś da się lubić ten klub jeżeli już mam kogoś wybierać z ligi hiszpańskiej. Jak najbardziej życzyłbym sobie finału (rozgrywanego właśnie na stadionie Athleticu) Bilbao - Bodo.
Przekręt sezonu dla United
O ja pierdziele co się dzieje w Bilbao
0 : 2 i gospodarze grają w 10!
Niedobrze, ku… a mać
Na tottenham nie ma co liczyć w finale. United po takim sezonie zagra w LM
Żart ta czerwona
Znaki
Brzmi jak nieśmieszny żart… niesamowite 0:3…
Dlaczego? Podwójnego karania nie ma w przypadku walki o piłkę. Tu obrońca nie próbował jej zagrać.
Tam nawet faulu nie było. Trzymanie w polu karnym napastnika na dwie sekundy to totalna norma. Czasami ktoś przegina i dyktuje się wapno, ale wapno + czerwona kartka za coś takiego to obraza piłki nożnej. Nie interesują mnie przepisy w tej sytuacji. Jestem po prostu oburzony
Oczywiście z przepisami możesz dyskutować czy są sensowne czy nie. Na dziś mówią jednoznacznie, to jest czerwona kartka. A obrońca przegrał pozycję, pociągnął i odebrał szanse dołożenia stopy do pustej bramki.
Dla mnie tam faulu nie było, po sekundzie pipka Hojlund się przewróciła
@CzerwonyMarek to że mam inne zdanie to znaczy że mam kompleksy? Gratuluje toku rozumowania
Jak ktoś jest pełen kompleksów albo całkowicie pozbawiony obiektywizmu, to faulu tu nie widzi. Taki już urok kibica.
@osi masz przepisy czarno na białym, Hojlund wygrywa pozycję i jest pociągany, jednostronnie, bo sam rękami nie pracował. Nie wiem co może być innym powodem bredni o braku karnego i braku czerwonej. Podałem również drugą opcję, całkowity brak obiektywizmu, niezależnie z jakich powodów.
Faul jak nic bo było ewidentne pociągnięcie a i czerwona kartka zgodna z przepisami.
Aby o czymś marzyć w rewanżu to Bilbao musi strzelić gola a najlepiej dwa… mało prawdopodobne niestety
Obiektywnie to ta akcja powinna zostać przerwana wcześniej, bo piłkarz United zagrywał ręką.
Sam karny był bardzo miękki. W premier league nie ma szans, że VAR w takiej sytuacji by interweniował. Oczywiście sędzia na koniec dnia się obroni, ale duch gry piłki nożnej został złamany