Pięknie, nie będziemy musieli oglądać tych patałachów w LM, a i północny Londyn będzie miał sensownego reprezentanta w tych rozgrywkach.
W sumie fajnie Sporo emocji w końcówce i obrona Częstochowy… Cieszy porażka Diabełków. Cieszy zwycięstwo Kurczaków.
A co ynwa19 debeściak pisał?!
“memnited” ole ja ciągle z ciebie śmieję się!
I kurczaki zadziobały gada
Postacioglu czy jak mu tam mówił, że zawsze w drugim sezonie zdobywa trofeum
I pomyśleć, że chcieliśmy tego Anonima u siebie, ale to by był przepierdzielony sezon.
A jednak dożyłem żeby zobaczyć jak Tottenham podnosi puchar na żywo Cieszy że wygrali szczególnie że Son coś w końcu do gabloty włoży ale no finał jeden ze słabszych jakie widziałem.
Nie wiem jak się czują kibice united oglądający Garnacho… Mega overrated gracz Elliott przy nim to Pan piłkarz
Bologna po 60 latach i HSV po 7 sezonach dawania 4 liter wraca do Bundesligi… Jeszcze Betis dowiezie i chapeu bas xD
I tak ma być - miejsce “mysznited” jest w czarnej dupie a nie w Europie!
Pogoń jedynie zamuliła
Ja to nawed nie wiedziałem że jest finał dzisiaj myślałem ze Liga gra
A tak ogólnie raz oglądałem MU w grudniu i wyłączyłem mecz po 15 min
Tak gównianego finału w życiu nie widziałem, oczy mi krwawią. Trenerzy obu drużyn powinni wylecieć z klubów po takim gównie jakie odstawili w tym sezonie, wstyd mi teraz że kiedyś chciałem Amatorima w Liverpoolu
Sporting po ponad 70 latach obronił tytuł w Portugalii.
Celtic wyrównał rekord mistrzostw (55) z Rangers.
Co za sezon!
Ole wróć xdd #limitznakow
Jak ja się cieszę, że to Tottenham wygrał trofeum
czyli ostatecznie totki mialy lepszy sezon od arsenalu
Nie zapomnij o Ajax Ci to dopiero Frajerami roku zostali
Patrzcie na Sona jak ten puchar wiele dla niego znaczy
Ange Król drugich sezonów
Wreszcie wygrali mam do nich odrobinę słabości jednak. Tylko jak patrzę na Richarlisona to mi mija