Liga Europy

Pięknie, nie będziemy musieli oglądać tych patałachów w LM, a i północny Londyn będzie miał sensownego reprezentanta w tych rozgrywkach.

2 polubienia

W sumie fajnie :slight_smile: Sporo emocji w końcówce i obrona Częstochowy… Cieszy porażka Diabełków. Cieszy zwycięstwo Kurczaków.

3 polubienia

A co ynwa19 debeściak :muscle: pisał?!
“memnited” ole ja ciągle z ciebie śmieję się!

I kurczaki :chicken: zadziobały gada :crazy_face:

1 polubienie

Postacioglu czy jak mu tam mówił, że zawsze w drugim sezonie zdobywa trofeum :grin:

1 polubienie

I pomyśleć, że chcieliśmy tego Anonima u siebie, ale to by był przepierdzielony sezon.

3 polubienia

A jednak dożyłem żeby zobaczyć jak Tottenham podnosi puchar na żywo :smiley: Cieszy że wygrali szczególnie że Son coś w końcu do gabloty włoży ale no finał jeden ze słabszych jakie widziałem.

1 polubienie

Nie wiem jak się czują kibice united oglądający Garnacho… Mega overrated gracz Elliott przy nim to Pan piłkarz

1 polubienie

Bologna po 60 latach i HSV po 7 sezonach dawania 4 liter wraca do Bundesligi… Jeszcze Betis dowiezie i chapeu bas xD

3 polubienia

I tak ma być - miejsce “mysznited” jest w czarnej dupie a nie w Europie! :boxing_glove::muscle::smile:

3 polubienia

Pogoń jedynie zamuliła :smiley:

1 polubienie

Ja to nawed nie wiedziałem że jest finał dzisiaj :rofl::rofl::rofl::rofl: myślałem ze Liga gra :rofl: A tak ogólnie raz oglądałem MU w grudniu i wyłączyłem mecz po 15 min :sweat_smile:

Tak gównianego finału w życiu nie widziałem, oczy mi krwawią. Trenerzy obu drużyn powinni wylecieć z klubów po takim gównie jakie odstawili w tym sezonie, wstyd mi teraz że kiedyś chciałem Amatorima w Liverpoolu

2 polubienia

Sporting po ponad 70 latach obronił tytuł w Portugalii.
Celtic wyrównał rekord mistrzostw (55) z Rangers.

Co za sezon! :smiling_face:

2 polubienia

Ole wróć xdd #limitznakow

Jak ja się cieszę, że to Tottenham wygrał trofeum :heart_eyes:

10 polubień

czyli ostatecznie totki mialy lepszy sezon od arsenalu

16 polubień

Nie zapomnij o Ajax :rofl: Ci to dopiero Frajerami roku zostali :rofl:

5 polubień

Patrzcie na Sona jak ten puchar wiele dla niego znaczy

8 polubień

Ange Król drugich sezonów :trophy::rofl:

4 polubienia

Wreszcie wygrali :face_holding_back_tears: mam do nich odrobinę słabości jednak. Tylko jak patrzę na Richarlisona to mi mija

6 polubień