United grające jak Puszcza Niepołomice (wrzutki na aferę i nietrzymanie ciśnienia), które zostaje bez jakichkolwiek europejskich pucharów. ZŁOTO
Nawet Salah zpropsowal Ange
Liverpool pierwsza wygrana ligi na anfield z kibicami od 30 lat
Tottenham z pierwszym trofeum od 20 lat
Newcastle z pierwszym trofeum od 70 lat
Crystal Palace z pierwszym trofeum w historii
City bez trofeum
Arsenal bez trofeum ( )
United bez trofeum i nad strefą spadkową.
Ogłaszam ten sezon za najlepszy w historii. Jeszcze niech teraz Inter walnie PSG i bomba
Legia albo jaga by ich ograla w finale
" Celt15: Amorim jesteś ŻAŁOSNY przegrałeś nam ten finał wystawiając grubasa na obronie, drewno w ataku i połamanego Mounta za 50 milionów cofając Bruno niżej. 3/4 sezonu się bujasz z tymi piłkarzami, a jakiś 12 latek z DP by dziś lepszy skład wystawił. Frajerstwo i tyle, do tarcia chrzanu się nadajesz chłopie nie do ligi angielskiej."
Film pt: “Płacz pod devilpage”
Jaki to jest piękny sezon! I kolejny bez udziału united w LM! Wogóle bez europejskich pucharów. Piękna historia. Jak pisałem jakiś czas temu. Newcastle przełamało swoj licznik w meczu z nami, to tottenham przełamał z united. Do tego megaa pstryk w stronę arsenalu. Co to będzie się dziać w meczach Tottenham- arsenal. Fani arsenalu jechali po kogutach, że tylko się podkładają a prędzej zdobyli europejskie trofeum od nich! I jeszcze szansa na superpuchar europy. United bez pucharu! Bez szans na superpuchar. No cudo poprostu.
Piękny sezon, naprawdę piękny. Tytuł dla nas i united praktycznie na deskach w tym sezonie. Może zaboleć ta porażka i oby tak było.
Jeszcze przeglądając statystyki z tego meczu, to praktycznie mecz taki jak nasz z realem w finale w Prażu. Nie wiem jak wyglądał ten mecz,więc nie pisze więcej, tylko analizując statystki z tego meczu.
Nie powiem, ulżyło mi, że dostali przysłowiowego gwoździa do trumny w tym sezonie. Nie zasługują na grę w europie i tyle. Tottenham to inna bajka.
U Mohamedzika też widzę hatewatch United był dzisiaj grany.
Coś pięknego, to o takim United marzyłem za łepka
Ilość tytułów w tym sezonie:
- miasto Liverpool 1!
- wieś menczyster 0!!!
Piękny ten sezon United. Dali nadzieję kibicom na powrót do Ligi Mistrzów tym finałem, ale niestety nie pykło Kto tam teraz będzie chciał przyjść, chyba tylko piłkarze skuszeni dużą kasą, bez ambicji sportowych i odklejeńcy typu Cunha. Wspaniałe czasy nastały.
Ole, ja ciągle śmieję się!
Ale Ty wiesz, że korzystanie z moich haseł jest płatne
No dobra dzisiaj masz w promocji za darmo
“memnited” ole ja ciągle z ciebie śmieję się
Nie zdziwię się jak odejdzie Bruno i rozmyśli się zaraz Cunha. Ten klub spadł na dno
Dawać tego Cunhe, nic nie jest jeszcze podpisane
Z tym superpucharem to bym się nie zapędzał, jak kurczaki zagrają tak jak dzisiaj to będzie pogrom.
Piękny obrazek jak sympatyczny Son podniósł w górę
Za chwilę ferguson wznowi karierę trenerską
Hej! Kolego. Oni mają udany proces. To ważniejsze niż trofea
Swoją drogą fatalny był to mecz. Tottenham w drugiej połowie stał i czekał, aż United walnie gola, Vicario z nudów dał Hojlundowi szansę uderzyć do pustej bramki. Ciekawe czy zostawią kangura