Liga Europy

United grające jak Puszcza Niepołomice (wrzutki na aferę i nietrzymanie ciśnienia), które zostaje bez jakichkolwiek europejskich pucharów. ZŁOTO

1 polubienie

image

Nawet Salah zpropsowal Ange

8 polubień

Liverpool pierwsza wygrana ligi na anfield z kibicami od 30 lat
Tottenham z pierwszym trofeum od 20 lat
Newcastle z pierwszym trofeum od 70 lat
Crystal Palace z pierwszym trofeum w historii

City bez trofeum
Arsenal bez trofeum ( :joy:)
United bez trofeum i nad strefą spadkową.

Ogłaszam ten sezon za najlepszy w historii. Jeszcze niech teraz Inter walnie PSG i bomba

17 polubień

Legia albo jaga by ich ograla w finale :rofl:

3 polubienia

" Celt15: Amorim jesteś ŻAŁOSNY przegrałeś nam ten finał wystawiając grubasa na obronie, drewno w ataku i połamanego Mounta za 50 milionów cofając Bruno niżej. 3/4 sezonu się bujasz z tymi piłkarzami, a jakiś 12 latek z DP by dziś lepszy skład wystawił. Frajerstwo i tyle, do tarcia chrzanu się nadajesz chłopie nie do ligi angielskiej."

Film pt: “Płacz pod devilpage”

6 polubień

Jaki to jest piękny sezon! I kolejny bez udziału united w LM! Wogóle bez europejskich pucharów. Piękna historia. Jak pisałem jakiś czas temu. Newcastle przełamało swoj licznik w meczu z nami, to tottenham przełamał z united. Do tego megaa pstryk w stronę arsenalu. Co to będzie się dziać w meczach Tottenham- arsenal. Fani arsenalu jechali po kogutach, że tylko się podkładają a prędzej zdobyli europejskie trofeum od nich! I jeszcze szansa na superpuchar europy. United bez pucharu! Bez szans na superpuchar. No cudo poprostu.
Piękny sezon, naprawdę piękny. Tytuł dla nas i united praktycznie na deskach w tym sezonie. Może zaboleć ta porażka i oby tak było.

Jeszcze przeglądając statystyki z tego meczu, to praktycznie mecz taki jak nasz z realem w finale w Prażu. Nie wiem jak wyglądał ten mecz,więc nie pisze więcej, tylko analizując statystki z tego meczu.
Nie powiem, ulżyło mi, że dostali przysłowiowego gwoździa do trumny w tym sezonie. Nie zasługują na grę w europie i tyle. Tottenham to inna bajka.

1 polubienie

U Mohamedzika też widzę hatewatch United był dzisiaj grany.

1 polubienie

Coś pięknego, to o takim United marzyłem za łepka :star_struck:

2 polubienia

Ilość tytułów w tym sezonie:

• miasto Liverpool 1! :trophy:
  • wieś menczyster 0!!! :crazy_face:
2 polubienia

Piękny ten sezon United. Dali nadzieję kibicom na powrót do Ligi Mistrzów tym finałem, ale niestety nie pykło :sweat_smile: Kto tam teraz będzie chciał przyjść, chyba tylko piłkarze skuszeni dużą kasą, bez ambicji sportowych i odklejeńcy typu Cunha. Wspaniałe czasy nastały.

Ole, ja ciągle śmieję się! :rofl:

2 polubienia

12 polubień

@RealPePe

Ale Ty wiesz, że korzystanie z moich haseł jest płatne :crazy_face:
No dobra dzisiaj masz w promocji za darmo :rofl:

“memnited” ole ja ciągle z ciebie śmieję się

Nie zdziwię się jak odejdzie Bruno i rozmyśli się zaraz Cunha. Ten klub spadł na dno

1 polubienie

Dawać tego Cunhe, nic nie jest jeszcze podpisane

1 polubienie

Z tym superpucharem to bym się nie zapędzał, jak kurczaki zagrają tak jak dzisiaj to będzie pogrom.

1 polubienie

Piękny obrazek jak sympatyczny Son podniósł :trophy: w górę :+1::blush:

2 polubienia

Za chwilę ferguson wznowi karierę trenerską :rofl:

Hej! Kolego. Oni mają udany proces. To ważniejsze niż trofea

Swoją drogą fatalny był to mecz. Tottenham w drugiej połowie stał i czekał, aż United walnie gola, Vicario z nudów dał Hojlundowi szansę uderzyć do pustej bramki. Ciekawe czy zostawią kangura

1 polubienie

9 polubień