Liga Europy

Popłakałem się ze śmiechu :rofl::rofl::rofl:

Z tym Ratcliffem to United wpadło z deszczu pod rynnę. FSG to sknery, ale przynajmniej mają pojęcie jak prowadzić klub sportowy. Klucz to zatrudniać odpowiednich ludzi i nie podejmować decyzji pod wpływem chwili.

2 polubienia

Oczywiście, że za 2 miesiące będę grali wspólnie bo najważniejsze dla nich jest:

A to, że na tygodniówki dla nich tym razem wezmą połowę wypłaty od kucharek na Old Trafford oraz Ratcliffe każe wyciągać drobne bezdomnym z puszki na ulicach w Manchesterze to inna sprawa.
Wgl piękna i romantyczna jest też historia Amorima. Zdrajca gorszy niż TAA. Zaraz skończy w jakimś średniaku. A mógł po dżentelmeńsku skończyć w Sportingu sezon i pójść do jakiegoś sensownego pod względem organizacyjnym klubu.

2 polubienia

A Lwy :green_circle::white_circle: poradziły sobie bez niego i sięgnęły po :trophy::soccer::muscle::blush:

2 polubienia

35 polubień

Mecz tragiczny do oglądania, ale piękny z dwóch powodów:

1. United jest nie tylko w dupie, ale nawet zdążyli się w niej urządzić.
  2. Derby Północnego Londynu nabiorą dodatkowego smaczku. Już wyobrażam sobie bekę kibiców Tottków z Arsenalu.

Piękne.

Oj ciezkie jest teraz bycie kibicem Arsenalu poniewaz:

• Crystal Palace z FA Cup
  • Tottenham z LE
  • Chelsea byc moze z LKE

Niby najlepsza druzyna w Londynie a inni wstawiaja :trophy: do gabloty a na Emirates…kurz :crazy_face:

1 polubienie

Ale się to pozmieniało,my na szczycie,a diabełki w kryzysie,na dnie,jakie to piękne.Ryan Giggs kiedyś mówił,że United nigdy nie będą tak słabi,jak wówczas Liverpool,choć nie byliśmy wcale w takim dołku jak oni teraz,i się nie sprawdziło,pycha jednak potrafi zrobić psikusa.

1 polubienie

Jak Nahorny,wielki kibic United,w przyszłym sezonie będzie komentował mecze naszych w C+,to dopiero go będzie trafiał szlag.

Czerwone Diabły" traciły gola jako pierwsze aż w 31 spotkaniach w bieżących rozgrywkach - to najgorszy wynik spośród wszystkich angielskich drużyn

Patrząc na przebieg tego meczu to miejsce w lidze Tottenhamu i MU to nie przypadek bo to było po prostu bardzo słabe nawet biorąc pod uwagę to, że finały rzadko porywają to tutaj było po prostu mizernie. Nawet jedyny gol to efekt złej wrzutki i jakiejś kopaniny obrońcy samego że sobą który finalnie chyba ręką wepchał tą piłkę do bramki. No ale nic zawsze można powiedzieć, że finał się wygrywa a nie pięknie gra i to osiagnął Tottenham czego im wszystkim oprócz Brazylijskiego debila szczerze gratuluję. Ange mówił, że w swoim drugim finale zawsze coś wygrywa i znowu mu się udało.
Tak btw nie oglądałem wręczania pucharu ale widziałem z 3 minuty po meczu (chciałem popatrzeć jak muły płaczą) to miałem wrażenie, że gracze Spurs bardziej cieszyli się po pokonaniu Liverpoolu 1:0 po samobóju wałkach sędziowskich i graniu w przewadze 11vs9😄 nie wiem, może to tylko moje mylne wrażenie.

Co do united to co tu dużo mówić… oni są tacy… nawet nie wiem jak to opisać po prostu była wczoraj taka sytuacja gdzie Fernandes główkował piłkę po czym padł na ziemię trzymając się za lep po czym poleciał z pretensjami do sędziego i o co mu chodziło? Żółtą kartką dla piłki czy ktoś za mocno kopnoł? I to jest dla mnie jedyny ich obraz po wczorajszym meczu. Mam szczerą nadzieję, że w przyszłym sezonie spadną z ligi i przestaną ośmieszać ligę angielską.

Szczerze to pierwsze słyszę aby był on kibicem united. Z tego co nawet można wyczytać na necie, to kibicuje on przede wszystkim Blackburn oraz arsenalowi. Jednak arsenal nie zawsze się przewija jako jego ulubiony klub.
Nie mogę sie doczekać meczu tottenham-arsenal oraz tottenham-united. Dlatego własnie nasz finał z tottenham w lidze mistrzów miał podwójne znaczenie. Po pierwsze puchar, a po drugie własnie kibice. Miło będzie słuchać jak to śpiewają arsenalowi czy united a nie nam

Przepraszam kolego. Pomyliłem z Twaroskim…

Tak nawiazujac do wypowiedzi sprzed lat pewnego mula: my od 62 sezonow czyli od kiedy Bill wprowadzil nas z powrotem na salony NIGDY! nie zajelismy gorszej pozycji w First Division/PL niz 8 ! to raz.
W pojedynkach z “memnited” mamy jedna,jedyna porazke 4:0 na wyjezdzie z 2003 roku a nie jakies 0:5 u siebie czy 7:0 na wyjezdzie jak oni to dwa

Takze Giggs czy jak sie tam nazywasz: nie, “mysznited” nigdy tak nie upadnie jak LFC lecz znacznie bardziej i nizej :stuck_out_tongue:
WIELKA CZARNA DUPA to jest wasze miejsce a najlepiej Championship!

I to jest sluszna kara za lata ponizania innych,buty,aroganctwa itd

“memnited” ole ja ciagle z ciebie smieje sie ! :sweat_smile: :rofl: :joy:

Ja tylko przypomne, ze Klopp w swoim pierwszym niepełnym sezonie w LFC, podobnie jak teraz Amorim, przegrał finał LE.

Tak przegral ale po sedziowskim walku gdzie w pierwszej polowie gracze Sevilli grali w swoim polu karnym w reczna/kosza/siate a arbiter nie przyznal ewidentnych rzutow karnych dla nas.
I to sa te detale nie mowiac juz o miejscu w PL.
Porownanie Amorima do Jürgena obraza naszego sympatycznego Niemca :rage:

3 polubienia

United w czarnej dupie, Amorim pod presją w następnym być może ostatnim sezonie. Brak kasy z LM, LE. Ograniczony budżet, wąska kadra, większe długi, będą zmuszeni do kilku sprzedaży. Jak to pięknie obserwować.

4 polubienia

Jakby patrzeć tylko na suche statystyki a nie już zagłębiając się, to My wtedy przegraliśmy nawet 2 finały, bo jeszcze i puchar ligi.

@ynwa19 Może i były te błędy sędziów ale w drugiego połowie sevilla nas zmiotła wtedy i nie ma co wszystkiego zrzucać na sędziów. Chociaż jest to fakt, który mógł różnie ustawić wcześniej ten mecz.

A które miejsce finalnie zajął wtedy Liverpool w lidze? Znacznie wyższe niż United teraz. No i było widać pomysł na grę, w Manchesterze tego nie ma.

Setki milionów funtów wydane na transfery i pensje, efekt? United pierwszy raz od 2015 bez pucharów europejskich w następnym sezonie, najniższy dorobek punktowy w historii Premier Ligue. Amorim oferuje odejście z klubu xD Fernandes tak samo

4 polubienia

Klopp był na 8 miejscu, jego wdrażanie stylu było widoczne. Tutaj po pół roku pracy jest jeszcze gorzej niż było z Ten Hagiem. Plus jest syf w klubie. Ja nie wierzę, że coś tam się zmieni. Tam atmosfera jest fatalna u nas nie była. Klopp sobie na nią nie pozwolił. A tutaj dla nich to gigantyczny cios w ich finanse. Bo teraz będą musieli kręcić by ogarnąć dobre transfery. Mało tego perspektywa przyjścia do United to już tylko mrzonki. NIGDY TAK NIE UPADLIŚMY JAK ONI TERAZ. Szorują dno. Nawet z Royem mieliśmy lepsze wyniki.

4 polubienia

To info skąd? Przecież jak ich szczur opuści, to może doczekają się jakichś derbów z Salford, gdy Ci awansują do Championship :joy: