Liga Konferencji Europy

Mecz leci też na otwartym kanale Polsatu.

Same spotkanie nawet ciekawe, nie ma szachów, Betis gra umiejętnie, zasłużenie prowadzi, zobaczymy na ile sił im starczy, Pellegrini stary wyjadacz.

1 polubienie

Ku… a mać Chelsea grać! :smile:

Adrian jaki to jest ręcznik hahaha

2 polubienia

Murarka Betisu ukarana i bardzo dobrze.
Dawać niebiescy! :smiley:

I Palmer rozwala system :england:😄

Ty to byś był pewnie nawet za Evertonem, gdyby grali zamiast Chelsea w tym finale :sweat_smile:

Derby muszą być! :sweat_smile:
Ole, ja ciągle śmieję się :rofl:

Nicolas Jaaaaackson :crazy_face::stuck_out_tongue_closed_eyes:

Naturalnie że tak :england:😄
Tylko “memnited” i oszuści wypadają a reszta angielskich drużyn w Europie na tak skoro jest się ogólnie kibicem PL :muscle:

Jackson to jest dopiero łamaga. Jak on mogł nie oddać przy tym strzału. To już nawet Darwin by strzelił, co prawda w słupek, ale ktoś by może dobił xD

Darwin by asystował słupkiem :rofl:

I bum i po zawodach :england:😄

Koniec serii hiszpańskich klubów w finałach!

I Caicedo dobił rywala :england:🏆😄 :soccer::soccer::soccer::soccer:

3 drużyny z Londynu z trofeami w tym sezonie. I na szczęście żadna z nich to nie Arsenal <3

1 polubienie

Kurde gdybyśmy nie zawiedli z PSG to mógłby być tryplet angielskich klubów w europejskich pucharach :pensive:

No jak, zgodnie z retoryką z armatki.com Arsenal zdobył wczoraj trofeum “Nie musieliśmy wygrać europejskich rozgrywek 3 kategorii xD”

1 polubienie

Niezrozumiała dla mnie polityka w stosunku do szerokich mas odbiorców.
4 polskie kluby grają w LKE i akurat wszystkie u siebie i co robi Polsat?
Zamiast dać jedno spotkanie na głównej antenie (Raków bądź Legia o 21) to cały kwartet można obejrzeć tylko na dodatkowych kanałach.
Dla mnie kompletnie bezsensu i to nie tylko, że ich nie posiadam ale w ogóle :man_facepalming:t2:

1 polubienie

Biznes prosze Pana. Jaki cel mieliby dac w otwartym kanale? Czy oni sa instytucja charytatywna?

Przecież na reklamach w kanale otwartym mogą zarobić znacznie więcej, widocznie narazie liczą na nowych klientów żeby wykupili dostęp do PSP. Mi to kompletnie obojętnie, odpalam streama na tv w apce browser, reklamy wcale nie wyskakują tak agresywnie jak na kompie. Nawet w sumie mógłbym calkiem zrezygnować z canal+, tyle że czasem trzebaby obejrzec jakiś hitowy mecz LM czy PL w innym języku.

1 polubienie

Win win sytuacja :rofl::rofl:

1 polubienie

Tak się nazywa ta apka, przeglądarka? Próbowałem odpalić na jakiejś i streamy nie wczytywały się. Poleć też stronkę na której oglądasz, kupiłem boxa do tv z androidem do tego celu właśnie

Tak się nazywa ta apka, browser - napis w czerwonym kółku. Próbowałem wielu ta najlepiej blokuje wszystkie śmieci.

Stronki z których ostatnio korzystam oprócz znanego wszystkim strumyk.net (ostatnio czesto nawala w języku pl). Lepsze są starstreams.pro , oglądaj.in lub telewizjada.cc

Jak się mówi po angielsku Guehi come to Liverpool?

6 polubień

Damn myślałem że na taki mecz więcej osób będzie. Po drugiej stronie podobnie było?

@Radbug Dzięki za odpowiedź :D, a wiadomo w sumie czemu wyłączyli z użytku? Remont jakiś czy dla bezpieczeństwa?