W przekroju dwóch meczów zasłużony awans Chelsea.
Szczególnie dzisiaj słaby występ BVB.
Benfica zdemolowała… Mingsa😬
W przekroju dwóch meczów zasłużony awans Chelsea.
Szczególnie dzisiaj słaby występ BVB.
Benfica zdemolowała… Mingsa😬
No dzisiaj Jude dramatycznie słaby, ale może to przez jakiś uraz kolana, bo widać było, że gra w opasce stabilizującej staw kolanowy.
Tak jak myślałem. Chelsea się ogarnie i po prostu przejdzie ten Dortmund. Tego samego można oczekiwać z Totenhamem i City. Z nami gorzej.
Mam wielka nadzieje,ze dzisiaj Mbappe+ Leo wywala “balerow” z LM.
Oczywiscie Francuzi to nie sa jacys moi ulubiency ale Bawarczycy…synonim buty,arogancji,zadufania…przymiotniki te negatywne mozna mnozyc.Kto zyje/zyl w Niemczech i interesuje sie pilka ten wie o co mi chodzi!
Spurs tez powinny sie ogarnac jak stwierdzil Kolega wyzej i bardzo fajnie jezeli tak by sie stalo.
Come on…Premier League
Totki grają taka padake, że po tym jak przełączyłem na nich w 35. Minucie, nie byłem w stanie wytrzymać do przerwy
Kimmich to jest piłkarz
Origi na boisku!
#20znaków
A Mane z nieuznanym golem na 3:0 w 94 minucie… Spalony.
Origi mógł dobić Tottenham w doliczanym czasie, a trafił jedynie w słupek.
Ciiiiniuśkie koguciki bo nie Koguty odpadły z przeciętnym Milanem🤦🏻♂️
PSG… i za 100 lat nie wygrają LM!
Fajnie, że PSG odpada. Tam nie ma chemii, gwiazdy same sobie i tyle. Messi stracony, niech już lepiej odejdzie na dobre. Bayern nie grał jakoś super, ale na ich tle PSG wypadło koszmarnie. Totki również odpadają po bladej grze. W lidze zapewne również pogubią punkty co jest dobrą wiadomością dla nas
Lewy chyba żałuje odejścia do Hiszpanii. Wiadomo, że Barcelona to piękne miasto i klimat świetny - a Niemcy mają ponurą pogodę - jak i my w Polsce. Ale sportowo jednak Bayern w tym momencie bije Katalończyków na głowę. Dopiero by było jakby wygrali LM… To by się Lewy załamał. A co do Tottenhamu - wyraźnie osłabli, Newcastle też ma problemy ostatnio - daje to duże nadzieje na top4 i LM w przyszłym sezonie
W latach 90 o Bayernie (z czasów Baslera, Effenberga, Mattheusa) mówiło się w Niemczech FC Hollywood, teraz to okreslenie pasuje jak ulał do PSG. Gwiazdy, wielka kasa i wielkie nic poza Francją.
Zlepek wynajętych gwiazd i niewiele więcej, zespół wydaje się budowany nie pod kątem sportowym, a marketingowym, takie wyleniałe Galacticos.
Na krajowym podworku sobie radzą, bo przerastają L1 o kilka poziomów finansowo, ale w Europie są pośmiewiskiem.
??? Powiedział, że mamy szanse na top4 a nie, że wygramy Lm
Co w tym dziwnego? Tak naprawdę LM mamy zapewnioną, Tottenham i Newcastle są za słabe żeby nawiązać z nami walkę.
P.S. Nie ten temat
Co ty masz zapewnionego ? Wydaje mi się że na ten moment jesteśmy w tabeli za kogutami i to na miejscu nie dającym przepustki do LM.
Zejdźcie na ziemie ludzie.
Największym błędem było zatrudnianie zawodników z przerośniętym ego - kiedyś Zlatan, teraz Neymar. Zapłacili za niego fortunę i co? Gość ma w dupie klub. Co rok zimą “łapie” kontuzje i leci na karnawał do Brazylii. Messi? Wygrał wszystko z Barceloną, teraz jeszcze mundial z Argentyną. Nie ma już motywacji się starać. Jeden Mbappe się stara ale to za mało. Pewnie bardzo żałuje że nie poszedł do Realu
Na Real Madryt trzeba wyjść składem, który na to uczciwie zasłużył:
Kelleher, Davidson, Miles, Jonas, Scanlon, Corness, Clark, Frauendorf , Carvalho, Doak, Koumas.
Kazać grać ostro, zwłaszcza gdy przy piłce będzie zawodnik z nr. 20, wtedy obowiązkowe wślizgi z nogą wyprostowaną. Klopp musisz