Liga Mistrzów 2023/2024

Nie wiem ile w tym prawdy a ile gry pod media, ale Arteta jest już kolejnym menedżerem po Tuchelu i Guardioli oskarżonym przez menedżera Porto o obrażanie

Jaki jest największy sukces Declaina Rice ?

1 polubienie

Ja akurat spośród wszystkich zawodników arsenalu to lubię tylko jego. No może Trossarda jeszcze. Nie wiem co ty do niego masz. Chyba tylko tyle że gra w arsenalu?
Całkiem dobry grajek. Nawet widzialbym go w LFC i jakby nie było wygrał choćby lige konferencji… Wiec jednak jakiś sukces odniósł.
A tak w ogóle post na poziomie wstawianych tych cytatów z forum arsenalu… tym bardziej że kariera tak na dobrą sprawe dopiero przed nim…

3 polubienia

Od 2017 roku, Porto 6x grało w fazie pucharowej LM. Każdy zespół, który ich wyeliminował, grał potem w finale LM:

:white_check_mark: 2016/17 Juventus
:white_check_mark: 2017/18 Liverpool
:white_check_mark: 2018/19 Liverpool
:white_check_mark: 2020/21 Chelsea
:white_check_mark: 2022/23 Inter
:question: 2023/24 Arsenal

Musieli by dobrze trafić z drabinką, żeby dojść do finału.

Wiecie co mnie we wczorajszym meczu Arsenalu trochę zdziwiło?
To, że w czasie dogrywki jak realizator pokazywał publiczności to wielu kibiców zamiast zdzierać gardła za swoich to oni ziewali jakby nie mogli się już doczekać końca nudnego filmu.

Pewnie chcieli już wracać żeby obejrzeć powtórkę Barca-Napoli :laughing:

Ekipę mają jak najbardziej na finał/półfinał.
Pytanie czy dorośli do czegoś takiego jako drużyna.

1 polubienie

Możliwe mocno że dojdą do finału, nawet tak na początku sezonu prognozowałem, bo na papierze są jedną z najmocniejszych ekip. W finale po prostu poniosą porażkę, bo presja ich zje.

Nie mogli strzelić zwycięskiej Porto, a maja przejść ćwierćfinał? Szczerze w to wątpię.

Atletico z Interem fajny meczyk póki co, na kogo stawiacie?

@CzerwonyBartek osobiscie wrzucam strims.top

Mecz meczowi nierowny. Jak beda mieli dobra drabinke to wymecza.

U mnie leci Borussia-Psv. Wiadomo Numer 11 w psv a znowu numer 22 w borussi szczegółowo pod lupą. Na razie ten pierwszy bez kontaktu z piłką bym powiedział :smile:

Zasadnicze pytanie, oglądałeś wczoraj mecz?

A ja sobie odpaliłem Athletico vs Inter i bardzo przyjemnie się ogląda ten mecz.

@CzerwonyBartek jak masz VIA to wejdź na viaplay.dk

I magicznie będziesz miał ligę mistrzów w ofercie.

2 polubienia

Gdzie leci? Serio pytam bo bez LFC kompletnie wypadłem z tematu :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Idealnie dla nas gdyby i Arsenal i City doszło do półfinału LM, a po drodze jeszcze trafiło na kogoś wymagającego. Nie wiem czy taka drabinka jest możliwa ale teraz np trafiają na Bayern i Barce, a w półfinałach jeśli przejdą na Real i PSG.

2 polubienia

No to dogrywka Inter vs Atletico

Wszystko jest możliwe - nie ma jeszcze żadnej drabinki i na tym etapie nie ma ograniczeń krajowych/grupowych. Dopiero w piątek będzie losowanie 1/4 i 1/2.

PS. No… PRAWIE wszystko możliwe - City pewnie trafi na Dortmund lub Barcelonę :stuck_out_tongue:

Idzie wielkanoc więc thuram sprawdzil savicovi czy ma jajka w koszyku :laughing: A tak poważnie to powinna być czerwona kartka, wyjatkowo obrzydliwe i godne potępienia zachowanie. Marciniak w formie.
https://twitter.com/CuriosidadesEU/status/1768036278027616453

Bardzo dobry mecz w Madrycie, licze ze ATM przejdzie i w nastepnej rundzie trafią na arsenal i pokażą im na czym polega męska gra w piłkę.