To co, United odpada z LM?
Jak oni z takiej grupy nie wyjdą to będzie trochę śmiesznie, później w papę w lidze Europy i sezon mogą kończyć ![]()
przy dobrych wiatrach, jak dziś nie przegra galatasaray to może być taka sytuacja ze nawet LE nie zobaczą w Manchesterze
Uwielbiam Arsenal. Jak przesledzilem ich ostatnie mecze to wyszło mi, że Liverpool oddaje więcej samych celnych strzałów niż Arsenal celnych+niecelnych łącznie. Ciekawe kiedy ten fart się skończy. Znowu City jako jedyny klub będzie musiało bronić honoru ligi angielskiej, bo na pozostałe drużyny nie ma co liczyć.
United znowu frajerzy? Jakoś nie jestem zdziwiony.
@Scooby_Doo szkoda.
Pisze Josif kiedy Arsenal gniecie Sevillę, jak jakichś juniorów. Ja wiem, że można nie lubić Arsenalu, ale jesteś strasznie uprzedzony, bez względu na okoliczności.
Dostali karnego z dupy i 2:3
karny dla Kopenhagi tez taki z dupy, Duńczycy sami sobie winni ,Graja u siebie i jakoś tak bez zaangażowania, szkoda bo bardzo lubię oglądać MU jak dostają becki. W drugim meczu pewnie turcy przegrają i pryśnie mokry sen o odpadnięciu anglików z pucharów
W tej grupie i tak kluczowa będzie następna kolejka i mecz Galaty z MU w Turcji.
Czyli hiszpańska to liga farmerów, co z tego ze obecnie wszystkie drużyny są na pierwszym miejscu w lidze mistrzów, skoro liczy się tylko Real. No to podpowiem Ci, ze z angielskiej liczy się tylko City. United w lidze mistrzów w ostatnich 10 latach gra średnio co dwa lata, ostatnie mistrzostwo zdobyło lata temu. Barcelona była w zeszłym roku mistrzem, a od ostatniego mistrzostwa United strzelam, ze nieraz mistrzem była, dlatego stawianie znaku równości między nimi jest niedorzeczne. Kryzys Barcelony trwa znacznie krócej od United i mimo wszystko skala jest nieporównywalna.
Kopenhaga jeszcze jedną strzeli ![]()
Edit
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oczywiście tylko jak by Turcy zdobyli dziś punkt i MU zrobili by powiedzmy remis w tym meczy to zupełnie inne emocje w meczy z turkami bo przy wygranej Turków ostatni mecz byłby o nic, Turcy mieli by zapewniony awans, wiem ze to matematyka i czyste gdybanie ale po tym co się dziś wydarzyło jest jakieś takie niezadowolenie. ps. jest jeszcze 10 min nadziei <3
HJAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
United XD
A jednak sfrajerzyli ![]()
Teraz Galata wyśle ich w niebyt.
edit: przegrywają xD
Haahahahahahhahahaha
Jestem pod wrażeniem, jak wielkie jajca pokazała Kopenhaga.
Zaraz się okaże, że United nawet LE nie zrobi z tej grupy xd
swoja droga ktoś pisał w sobotę czy niedziele ze ktoś taki jak varane siedzi na ławce a maguire gra, teraz widać dlaczego , , piękny wynik , brawo Duńczycy
edit > co ta maguire odwala? xd
Ciekawe ile cierpliwości jeszcze mają dla łysego specjalisty. Stawiam że do końca listopada poleci. A wy?
United w ciągu 5 minut był na 2, 3 i 4 miejscu w grupie XD
Moim zdaniem to jest jego ostatni albo przedostatni mecz. Zakończył erę Liverpoolu i City ![]()
Wybitny taktyk, wizjoner, zdobywca Kukuryku Cup.
Ajjj Magłaja najlepszy snajper united, mało braklo