Liga Mistrzów 2024/2025

Trochę mnie niepokoi słaba forma Arsenalu. W tamtym sezonie mieli kryzys na przełomie roku a potem zaczęli seryjnie wygrywać. Lepiej żeby ten kryzys ich dopadł na wiosnę kiedy sezon wkracza w decydującą fazę

Zauważyłem na tym forum tendencję do deprecjonowania siły kadry LFC i gloryfikowania kadry innych drużyn. Mam nadzieję, że dopiero teraz gdy nie ma już hamulcowego w postaci Kloppa, kibice zauważą, że LFC to top5 drużyn świata pod względem kadry (i to już od kilku dobrych lat).

2 polubienia

Obecnie to nie jest kryzys tylko ich nowy styl gry. Kradzież czasu od pierwszej połowy, celebracja stałych fragmentów gry, ciągłe wrzutki, przeciąganie wszystkiego jak się tylko da.
Mi pasuje.

Arteta odbudował Arsenal wiec robienie z niego wfisty nie ma sensu. Problem w tym, że pomimo osiągnięcia top w ostatnich dwóch sezonach, nic nie wygrali. W końcu może się zacząć wypalać Bask. Będzie zabawne jeśli skończy swoją przygodę z zaledwie jednym, średnio prestiżowym trofeum.

Najpierw niech Slot spróbuje dorównać temu hamulcowemu Kloppowi a dopiero potem mówmy o jednym i o drugim. Póki co, to można powiedzieć, że Slot jedzie na tworze Kloppa… Ale tak, wiem. Wszystko co dobre to zasługa Edwardsa a co złe to Kloppa. Wygrane puchary to sukces Edwardsa a przegrane to wina Jurgena… Usuń człowieku ten swoj post lepiej…

1 polubienie

Arsenal attempted 46 (!) crosses against Inter Milan tonight.

Walili wrzutkę średnio co dwie minuty :smiley: Piękny styl wypracowałeś Mikel po wydaniu w ciągu 5 lat 800 mln :partying_face:

2 polubienia

w tym wydaniu LM , to teatr absurdu , w grupie 4 drużyn trzeba było walczyć o wyjście co najmniej z 2 miejsca