Liga Mistrzów 2024/2025

Szkoda. Widowisko mocno na tym ucierpi, co by o nim nie mówić, to jednak będzie brakować akcji w jego wykonaniu, takich jak ta poniżej:

Albo ta:

:wink:

następnym razem będę oznaczał wyboldowanym “post ironiczny” bo widzę że pozostałe znaki nie wystarczają

1 polubienie

bardziej od widowiska ucieszyłyby mnie 3 punkty z tym przeklętym realem

Pewnie sami kibice Realu go nie lubią xd

Muszą go lubić, skoro gra w realu.
Czytając czasami komentarze u nich mam wrażenie, że kibice RM przypominają nieco sektę, ludzi odklejonych od rzeczywistości. Taki arsenalomanchester do kwadratu.

1 polubienie

zwracam honor, nie sprawdzałem linków

I jest!!!
100 gol Lewego w historii LM :soccer::poland::blush:

Tylko CR 7 i Leo lepsi

A tymczasem Arsenal rozpoczyna serię zwycięstw :wink::rofl:

4 polubienia

Dzisiaj w City grają Akanji, Ake i Gvardiol. A Pep płakał ilu to oni mają środkowych obrońców niedostępnych. To ciekawe ilu on chciałby mieć łącznie w kadrze. Najlepiej mieć tak ze cztery równoważne jedenastki.

Co jak co, ale jak wrócili kontuzjowani w Arsenalu, to Kanonierzy nadal będą groźni i już widać że z tego kryzysu powoli wychodzą, zobaczymy co pokażą z West Hamem, ale widać że wrócił Odegaard i Saka i to już dobrze wygląda.

2 polubienia

Czyzby Lijnders mial dzis poleciec?

1 polubienie

6 miejsce w lidze, ostatnio kolejne dwie porażki, dziś kolejny pogrom w LM. To wszystko pokazuje, że Lijnders to bardzo słaby trener, żeby z dominatora austriackiej ligi zrobić takich leszczy.

2 polubienia

Pep chyba pożegna się z posadą. Kolejna kompromitacja w Europie. Bardzo słaby trener.

1 polubienie

Bardzo slaby, no. Widac to po liczbie przegranych Premier League xD.

Co ma Premier League do Salzburga? Jakie procesy myślowe zaprowadziły do takiego wniosku? Co tu się stało? Dokąd zmierzamy?

Tymczasem City remisuje z Feyenoordem 3:3 :rofl:

Trzymajmy wszyscy kciuki, żeby mieli baraże i dodatkowe mecze w lutym z mocnym rywalem.

2 polubienia

Bramki które straciło City to totalna amatorka

Niesłychane… Prowadzili 3-0 na swoim stadionie i zremisowali… Naprawdę są w głębokim kryzysie

A na nas pewnie klasycznie się odpalą i nagle przypomną sobie jak grać w piłkę

9 polubień

Kurła te City im dłużej daje dupy tym większe prawdopodobieństwo że w następnym meczu w końcu się przełamią. Oby nie w meczu z nami.

1 polubienie

A tymczasem oszuści ino remisik i bardzo ku… a dobrze :clap:

2 polubienia

Brawa dla Amorima. Jedną decyzją podciął skrzydła swojej karierze i Sportingowi który szedł jak taran. :+1:

3 polubienia

No i przełamali się, bo koniec serii porażek :joy: Ostatni bardzo słaby mecz City z Liverpoolem to chyba 2019 rok, więc ja się nie nastawiam na łatwy mecz.