Liga Mistrzów 2024/2025

to ma, że nie jest słabym trenerem.

Lijnders jest słabym trenerem. Już drugi raz ktoś sie na niego nabrał. Jak w Holandii został zaorany, to szybko wrócił do Kloppa. Ciekawe dokąd pójdzie po zaoraniu w Austrii. Jego kariera solo wisi na włosku.

Jeśli mamy walczyć o mistrza to trzeba w niedzielę ich dobić. Zero wymówek. Lepszej okazji nie można sobie wyobrazić.

6 polubień

Oby to było to, a nie że Arsenal znowu stał się walcem jak pod koniec zeszłego sezonu

Serio wierzysz, że trener który tak się zasłużył poleci od tak sobie.
U nas już dawno nie byłoby Kloppa, bo miał nawet gorsze okresy.

Z piłkarzami to samo Salah po słabszym pół roku papa( a miał takie w przeszłości).

Guardiola jak już odejdzie zapewne jak sam to zakomunikuje władzom, że już nie ma tej iskry czy tam woli uniknąć powiązania z zarzutami :stuck_out_tongue:

@nolebebe a w takim razie jeżeli chodziło o Lijndersa to przepraszam kolegę @Kratos za moją pomyłkę

1 polubienie

Widziałem kawałek konferencji Pepa po meczu. Pytali go o rany na twarzy, powiedział, że sam je sobie zrobił. Z nim zaczyna być naprawdę źle, jak na niego spojrzeć to jest nieźle odklejony/załamany. Tam się dzieje bardzo źle.

https://www.instagram.com/reel/DC2iMrPoaFC/?igsh=MXZqdDNwdjBvMDNsaw==

Koledze chyba chodzi nie o tego Pepa, o którym ty myślisz :wink:

4 polubienia

Musiało być ostro w szatni.

mam nadzieję że po tym sezonie, ta przyśpiewka o slocie będzie się śnić wężowi

8 polubień

A dobra, myslalem ze Pep chodzi o Guardiole.
Tak, Lijnders jest slaby, stawiam ze byl jednym ze slabszych ogniw sztabu Kloppa.

1 polubienie

Oni chyba w każdym meczu śpiewają YNWA

Tak serio to te bramki Feyenordu były tak przypadkowe i szczęśliwe, aż nieprawdopodobne że padają 3 takie bramki w jednym meczu w ciągu 15 min.
Nie pozostaje nam nic innego jak dobić ich w niedzielę, chociaż wyczuwam remis, który w obecnej sytuacji będzie dla nas jak porażka.

Fani Feyenoordu po wczorajszym meczu śpiewają You’ll newer walk alone I Arne Slot :wink:

8 polubień

Oj tam,oj tam-to byly piekne bramki ! :rofl:

A na serio to przeciez ten 3 gol to fajne zagranie za kolnierz obrony,swietne zachowanie podajacego do strzelca,ja tutaj nie widze aby to bylo szczesliwe trafienie.

tak, mi chodziło o przyśpiewkę arne

Żarty żartami, ale przeraża mnie to zdjęcie. Sport to nie powód, żeby robić sobie krzywdę. Widać, że Pep jest perfekcjonistą do bólu. Mam nadzieję, że trochę zejdzie z niego ciśnienie. Tytułów i tak ma od groma.

3 polubienia

U Pepa już zaczyna głowa nie dojeżdżać. Tam coś mocno pękło i to wcale nie musi być boisko.

Już wyobrażam sobie Pepa u nas , jak wypada mu Rodri, a on w ostatni dzień okienka dostaje Melo, albo jak w styczniu/lutym musi grać akademią, bo nie ma pół kadry.

1 polubienie

I wypada mu kto? Lucas Leiva?

Sorki ze pisze w tym dziale , nie chce mi sie szukac właściwego. Gdzie jest najlepsza oferta zeby wykupic canal plus na miesiąc, najlepiej to zeby na jeden mecz :smiley: Przeważnie męcze sie na strumykach ale dzisiaj taki klasyk chciałbym obejrzec wygodnie na tv. Dziękuje z góry za odp.