to ma, że nie jest słabym trenerem.
Lijnders jest słabym trenerem. Już drugi raz ktoś sie na niego nabrał. Jak w Holandii został zaorany, to szybko wrócił do Kloppa. Ciekawe dokąd pójdzie po zaoraniu w Austrii. Jego kariera solo wisi na włosku.
Jeśli mamy walczyć o mistrza to trzeba w niedzielę ich dobić. Zero wymówek. Lepszej okazji nie można sobie wyobrazić.
Oby to było to, a nie że Arsenal znowu stał się walcem jak pod koniec zeszłego sezonu
Serio wierzysz, że trener który tak się zasłużył poleci od tak sobie.
U nas już dawno nie byłoby Kloppa, bo miał nawet gorsze okresy.
Z piłkarzami to samo Salah po słabszym pół roku papa( a miał takie w przeszłości).
Guardiola jak już odejdzie zapewne jak sam to zakomunikuje władzom, że już nie ma tej iskry czy tam woli uniknąć powiązania z zarzutami
@nolebebe a w takim razie jeżeli chodziło o Lijndersa to przepraszam kolegę @Kratos za moją pomyłkę
Widziałem kawałek konferencji Pepa po meczu. Pytali go o rany na twarzy, powiedział, że sam je sobie zrobił. Z nim zaczyna być naprawdę źle, jak na niego spojrzeć to jest nieźle odklejony/załamany. Tam się dzieje bardzo źle.
https://www.instagram.com/reel/DC2iMrPoaFC/?igsh=MXZqdDNwdjBvMDNsaw==
Koledze chyba chodzi nie o tego Pepa, o którym ty myślisz
A dobra, myslalem ze Pep chodzi o Guardiole.
Tak, Lijnders jest slaby, stawiam ze byl jednym ze slabszych ogniw sztabu Kloppa.
Oni chyba w każdym meczu śpiewają YNWA
Tak serio to te bramki Feyenordu były tak przypadkowe i szczęśliwe, aż nieprawdopodobne że padają 3 takie bramki w jednym meczu w ciągu 15 min.
Nie pozostaje nam nic innego jak dobić ich w niedzielę, chociaż wyczuwam remis, który w obecnej sytuacji będzie dla nas jak porażka.
Fani Feyenoordu po wczorajszym meczu śpiewają You’ll newer walk alone I Arne Slot
Oj tam,oj tam-to byly piekne bramki !
A na serio to przeciez ten 3 gol to fajne zagranie za kolnierz obrony,swietne zachowanie podajacego do strzelca,ja tutaj nie widze aby to bylo szczesliwe trafienie.
tak, mi chodziło o przyśpiewkę arne
Żarty żartami, ale przeraża mnie to zdjęcie. Sport to nie powód, żeby robić sobie krzywdę. Widać, że Pep jest perfekcjonistą do bólu. Mam nadzieję, że trochę zejdzie z niego ciśnienie. Tytułów i tak ma od groma.
U Pepa już zaczyna głowa nie dojeżdżać. Tam coś mocno pękło i to wcale nie musi być boisko.
Już wyobrażam sobie Pepa u nas , jak wypada mu Rodri, a on w ostatni dzień okienka dostaje Melo, albo jak w styczniu/lutym musi grać akademią, bo nie ma pół kadry.
I wypada mu kto? Lucas Leiva?
Sorki ze pisze w tym dziale , nie chce mi sie szukac właściwego. Gdzie jest najlepsza oferta zeby wykupic canal plus na miesiąc, najlepiej to zeby na jeden mecz Przeważnie męcze sie na strumykach ale dzisiaj taki klasyk chciałbym obejrzec wygodnie na tv. Dziękuje z góry za odp.