No nie wiem, Plymouth było za mocne by pokonać je Chiesą, Endo i Quansahem
W lutym mieliśmy 8 meczów, a w marcu będą już tylko 4 mecze. Nie ma potrzeby mocnego rotowania przy tym stylu gry.
To juz zależy od której strony na to spojrzymy. Rotacji pełnej nie będzie i skład z plymouth sie nie powtórzy, ale nunez zagra, eliott pewnie też.
Tylko 4 i aż 4. Na PSG trzeba być w 100% skoncentrowanym, oni są bardzo mocni i chyba ostatnio w listopadzie przegrali.
Remis w Paryżu brałbym w ciemno.
Żadnego remisu w ciemno, jedziemy tam po swoje!
To oni niech trzęsą gaciami, bo przyjeżdża Wielki Liverpool. Mam nadzieję, że młode chłopaki z PSG nie udźwigną presji i na Anfield będzie tylko dopełnienie formalności.
Zawsze, obojętnie gdzie i z kim się gra to wychodzi się na boisko aby zwyciężyć a nie jakieś “remisy w ciemno”
Jazda z szejkami!
Tylko 3 punkty!
Come on LFC
Pycha kroczy przed upadkiem
Nie mówię, że mamy się bać PSG, ale również lekceważyć nie należy.
3 punkty? To mecz fazy pucharowej… Ja tam będę zadowolony z remisu, byle w rewanżu na Anfield wygrać i przypieczętować awans.
Dokładnie. To jest jednak mocna ekipa. Wiemy że oni w LM zawodzą, tyle pieniędzy, lat dominacji we Francji a byki tylko raz w finale LM a i tak go przegrali. Ale faza play-off jest specyficzna. Liczy się dyspozycja dnia. Często można mieć gorszy dzień, zawalić 1 mecz i to już koniec rozgrywek. Dlatego musimy zachować pełną konferencje i podejść z szacunkiem do przeciwnika
U bukmacherów PSG jest faworytem, przewaga jest niewielka ale jednak. Na dodatek wygrali 18 z ostatnich 19 meczów a przegrali ostatnio w listopadzie. Więc tak, remis na ich terenie będzie można uznać za sukces.
Według bukmacherów Liverpool był faworytem stracia z Realem w 2022 roku… Także ja bym akurat wielkiej wagi do tego nie przywiązywał. Oni od lat dominują we Francji ale w Europie zawodzą. Co nie zmienia faktu że są groźni. Jak na ten etap rozgrywek to mamy bardzo trudnego rywala.
Trzeba wziąć pod uwagę fakt, że PSG teraz to zupełnie inna drużyna niż przed rokiem kiedy biegał tam Mbappe. Teraz widać u nich luz w grze, nie są ograniczeni w ataku, tam gole rozchodzą się na kilku graczy co czyni ich niebezpiecznymi. Także trzeba podejść do nich bardzo ostrożnie, najlepiej wygrać, ale remis na ciężkim terenie nie będzie zły. Sprawę zakończyć na Anfield.
Jedna sprawa jest szanowac rywala i tutaj jestem po Waszej stronie a czym innym jest brak ambicji,ze tak to nazwie, mowiac " a remis bedzie fajny PRZED meczem"
Do Paryza jedziemy po zwyciestwo i z takim nastawieniem wyjdzie nasza druzyna o czym jestem na 110 % przekonany.
Po wygrana LFC
@lfc257 teraz dobrze?
Tu nie chodzi o lekceważenie rywala, tylko wiarę w swoich. W lidze dominujemy nie gorzej niż PSG w L1 (poziomu rozgrywek nie trzeba porównywać)
Wygraliśmy fazę ligową, nie widzę powodów aby remis brać w ciemno przed meczem. Tym bardziej nie wyobrażam sobie, żeby zespół tak myślał.
Nastawienie w każdym meczu musi być jasne: wychodzimy po zwycięstwo.
Moja optyka jest taka że psg to nie są leszcze Stefan, ale…
I właśnie jeśli spojrzymy na dynamikę ich rozwoju to z początku źle szło ale teraz lapia gaz. Lekceważyć ich nie wolno jednak patrząc na ich kadrę i opcje w ofensywie nie powinniśmy być w strachu. Ich napastnicy i skrzydłowi są młodzi zbyt młodzi, aby radzić sobie z takimi gigantami jak nasi stoperzy. Liczę na emocjonujący dwu mecze ale raczej z happy endem. I liczę na atletico bo już mam dość tego realu
To jest Liga Mistrzów, faza pucharowa i chodzi o eliminacje przeciwnika, a nie wygrywanie po 5-0.
Jasne, że chciałbym zwycięstwo, ale zadowoliłbym się rozstrzygnięciem u siebie na boisku. Bo czemu nie?
Ja mam spore obawy przed tym dwumeczem. Dobrze, że rewanż na Anfield
Macie jakiś wymarzony finał?
Dla mnie Liverpool - Barcelona to byłoby coś w finale. Lewy vs Van Dijk.
Ja osobiście myślę, że liczą się 4 ekipy:
Barca, Real, Atletico i Liverpool
Nie lekceważyłbym Interu (1 stracony gol w 8 meczach LM!), Bayernu (mimo wszystko) i naszych najbliższych rywali, PSG może skupić się tylko na LM, krajowy tytuł mają w zasadzie wygrany.
Wymarzony finał? Barca i powtórka wyniku z Anfield AD 2019
Wymarzony finał to taki, w którym wygrywa LFC
Potężny Varteta dziś pewnie wyłapie od PSV XDD