Liga Mistrzów 2024/2025

W sumie byłoby dość zabawne oglądanie Robertsona na Yamala

1 polubienie

Po co dawać taki mecz na TVP skoro można dać Arsenal, który w dwumeczu prowadzi 8-1.

Przypuszczam, że nie było wyboru derbów Madrytu, a z pozostałych środowi kibice chętnie obejrzą Kiwiora i mecz obfitujący w bramki.

Ehhh te trybuny na Metropolitano to żyją.

Na ten moment to jest dogrywka, znając Real to strzela w 90. Minucie na 1:1 :upside_down_face:

W ogóle, że Guardiola wypuścił Alvareza xd Dobry gracz

Byłem na ligowym meczu jeszcze na starym stadionie, fantastyczny doping i mega wsparcie dla swojej drużyny.
Mówi się, że obok publiki na Bilbao to najlepsi kibice w Hiszpanii :blush:

No tu był wybór tylko między Arsenal - PSV a AV - Brugge. I okazuje się że jednak wybór dobry. A trzeba pamiętać że to było wybierane przed pierwszymi meczami i dwumecz Arsenalu z PSV, przynajmniej dla mnie, zapowiadał się na bardzo wyrównany.

Atletico jest w gazie, czują chyba swoją szansę przełamania klątwy Realu w LM, bo kiedy jak nie teraz mają z nimi wygrać? Super się ogląda to spotkanie, intensywność podobna albo i jeszcze większa niż we wczorajszym meczu. Oby dowieźli (w sensie dołożyli jeszcze jedną:D), odpadnięcie Realu będzie przynajmniej jakimś pocieszeniem w tym smutnym tygodniu z LM.

My narzekamy na Robertsona, a Mendy to chyba go dziś przebija :joy:

Aż szkoda, że Tsimikasowi nie kończy się kontrakt, to by sobie Real boki obrony z Anfield załatwił.

Asencio wyrasta na niezłego GOATA. Zadziorny, mobilny, szybki, ze świetnym nastawieniem i charyzmą. Samodzielnie ratuje błędy w obronie Realu

1 polubienie

Wow, i tu macie różnicę między zawodnikiem topowym, a Jota, który w podobnych sytuacjach 99/100 strata :stuck_out_tongue_winking_eye:

Ale karny pięknie wykonany xD

Rasista :joy::joy::joy:
Dawać Atleti, jeszcze jeden :soccer:

Haha, warto było bojkotować galę dla tego błazna, który nie panuje nad emocjami ? Byłem zadowolony że nie otrzymał statuetki, a karny powinien wykonywać Mbappe bo jest najlepszy i pięknie wywalczył karnego. Zdziwiłem się że vinicius strzela xD

1 polubienie

Kto też czuł że nie strzeli? :smile:

1 polubienie

W ogóle mi go nie szkoda

4 polubienia

W sumie nawet spoko jakby arsenal zagrał z atletico. Oni by ich zamęczyli i sponiewierali niemiłosiernie…
Jednak pewnie real to real

Atletico przełamie klątwę?

• Tak
  • Nie
0 głosujących

Najgorsze, że Oblak to ręcznik w karnych

2x w ciągu minuty szmata Vasquez zabiera piłkę w ręce i nie pozwala od razu wznowić gry Athletico. Co robi sędzia? Nic. Kiedy kvrwa to zacznie być karane? Wg mnie jest to obrzydliwe, a prawie w ogóle nie jest karane. Skoro odkopnięcie jest (a przynajmniej powinno, no chyba że w LM są pod tym względem inne zasady niż w PL), to w ogóle jakikolwiek celowy kontakt z piłką po faulu, by utrudnić drużynie przeciwnej wznowienie gry powinno kończyć się żółtą i nie miałbym nic przeciwko, by po tym faulu taktycznym i wzięciu piłki w ręce dostał dwie żółte. Pisałem to już kilkukrotnie na tym forum, ale mnie takie cwaniactwo momentalnie uruchamia i denerwuje…

W jego wypadku, to chyba najlepsze będzie wyczekiwanie przeciwnika, bo pytanie jak piłkarze Realu będą strzelać. No tylko nie widzę w AM wybornych strzelców, ale oni mentalnie na pewno dużo silniejsi od nas, więc w tym widzę szansę.