Liga Mistrzów 2024/2025

Po tym meczu Real z Atleti pokazali co to fizyczność wraz z techniką. Pokażcie mi zespół, który by biegał tyle co oni w tym meczu w Premier League

@ManiacK czuje mecz, perfekcyjne prowadzenie spotkania. Po tym meczu finał dla niego raczej pewny.

według was Alvarez dotknal lewą nogą? bo mi sie wydaje, że nie. Jak wczoraj nie sprawdzili spalonego u nas

Wydaje się, że dotknął. Zaraz po kopnięciu piłki, ta zahaczyła o lewą stopę

Llorente pomogl swoim xD

Po strzale otarła się o stopę :roll_eyes:

Z powtórek pokazanych? Nie. Ciekawe czy pokażą potem dokładniejsze.

Klasyczne Atletico, zesrać się metr przed kiblem.

1 polubienie

To bylo pewne ze Real w karnych wygra. Lepszy bramkarz, lepsi wykonawcy, lepszy mental.

1 polubienie

Real to ma chyba jakiś pakt z diabłem :sweat_smile:. Zawsze wychodzą z największych opresji…

1 polubienie

Chociaż dla mnie to chore, że w takim przypadku karny nie jest po prostu powtórzony. W takim razie jak bramkarz wyjdzie przed linię, to z automatu powinien być przyznany gol niezależnie od tego czy piłka wpadnie do siatki

4 polubienia

Ten real…to jest niewiarygodne, słabsi przez cały mecz i znowu wygrywają na karne

1 polubienie

On już obsrany był jak podchodził. Wiadome było że nie strzeli pizduś

Co za bzdura, w tej serii Oblak był lepszy.

A my zupełnie odwrotnie…

1 polubienie

Ogólnie Kurtuła gasi Oblaka jak peta o ścianę. Nie ma lepszego bramkarza od Belga przez ostatnie 10 lat

Sugerując się jednym meczem, to tak jakbyś twierdził że Donnarumma jest lepszy od Alissona.

1 polubienie

To co zrobił wczoraj Alisson?

1 polubienie

I shit! :pensive:
To Kanonierzy mają okazję się wykazać :face_with_hand_over_mouth:

Alisson zaspał, a ten miał to tylko odbić

1 polubienie

Kilka lat temu widziałem taką sytuację przy karnym w polskiej lidze i pomyślałem, że tylko u nas mogło się wydarzyć coś takiego. Okazuje się, że w 1/8 finału Ligi Mistrzów też może.

I ta małpa jeszcze coś cwaniakuje

1 polubienie