Liga Mistrzów 2024/2025

Arsenal zagrał dobry mecz, nie ma co mówić.
Ale na ten Real nie idzie patrzeć i jakoś mi to nie przeszkadza :yum:

Tu takie śmieszki z Kiwiora, a widzę za ostatnie mecze to go mocno chwalą na X.
Ciekawe, czy chłopak wskoczy na najwyższy Level. Teraz do końca sezonu możliwe, że będzie grał wszystko.

Bo nasz Kiwior to teraz “Kawior” jak pisal pewien forumowicz i to ten najszlachetniejszy :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Ja licze dzisiaj na dobre widowisko nie to co wczoraj.

Luis Enrique vs. Unai Emery (wyniki 7-1-2) dla obecnego szkoleniowca psg.

Emery umie ustawić drużynę na takie męczę.
Aston Villa ma całkiem fajną serię i ja osobiście jestem ciekaw występu Morgana Rogersa który może nawet skończyć z golem, kurs 5,50 i za stówkę spróbuję :wink:.

2 polubienia

Podobno Real przebiegł 12km mniej od Arsenalu.

Teraz pewnie trwa narada Pereza z sędziami na rewanż.

4 polubienia

Też myślę, że weźmie to Barca

Barca gra nierówno, PSG ma już wygraną ligę, mogą się w 100% skupić na Europie. Po tym co z nami zagrali i tym, że grają tylko LM praktycznie już, to bym obstawiał na nich

1 polubienie

113,9 do 101,2 km na korzysc Arsenalu.
Zrodlo UEFA.com

Gwiazdkom z Madrytu w dupach sie poprzewracalo i biegac sie nie chcialo.
Oj Trent w jakie ty bagno sie pchasz :man_facepalming:

Tfu tfu. Byle nie Barca.

Trent też nie lubi biegać😂 tak na poważnie to w Realu robi się trochę tak jak za czasów schyłku Ronaldo. Ten gwiazdorski przesyt chyba zaczyna wybijać a taki zawodnik jak TAA to nie jest gracz który by ich jakoś odmienił. Arnold gra super jak zespół też gra pierwsze skrzypce nie jest raczej zawodnikiem który w pojedynkę zmieni oblicze meczu swoją charyzmą. Mo może być słaby transfer. Jeszcze zobaczymy kto tam obejmie stery po Carlo ale będzie to na pewno ciekawy wątek.

Trent dosłownie nie wie w co idzie, bo prawdopodobnie będzie zmiana trenera w Realu. No ale chłop jest tak zaślepiony, że żaden argument go nie przekona. Wychowanek :joy:

Trent jest na bakier z polska klasyka literatury i oprocz Henia.S nie zna rowniez Wyspianskiego i jego slow w “Weselu” - miales chamie zloty rog …
Do bani ten angielski system szkolnictwa :joy:

Pewnie Xabi, chociaż nie wiem, czy jeśli się zdecyduje to nie połamie tam sobie zębów. Real to trochę klub-sekta, on co prawda grał w Realu, ale relatywnie krotko i większość kariery spędził jednak w klubach które nie mają wywalonego w kosmos ego.

a swoją drogą, to które według Ciebie mają wywalone?

Ja bym nie skreślał Arsenalu. Ten Real może ich mocno zbudować. Na domowym podwórku też już mają fajrant. Mogą cisnąć LM a Arteta będzie używał tego argumentu że to trofeum jeszcze nie zawitało na Emirates.

Real Madryt jak dojdzie do nich Trent.

3 polubienia

wydaje mi sie jednak ze Real odwroci ten wynik u siebie…

1 polubienie

Av jak do tej pory radzi sobie podobnie jak my :smiley: ciśnięci są niemiłosiernie

1 polubienie

To jak poruszają się piłkarze psg jest imponujące. Moim zdaniem są faworytem tych rozgrywek. I szczerze to wolę półfinał psg-arsenal. Jakoś ciężko wyobrazić sobie aby Villa była w stanie pokonać paryżan.

Swoją drogą nasi też by mogli z takim zaangażowaniem zagrać w tych ostatnich meczach w PL. Wtedy byłbym dużo spokojniejszy o wyniki. Ale patrząc jak graja ostatnio, to z whu znowu będą w ofensywnie tacy niemrawi i ospali. Chyba, że zagra Bradley to coś ruszy ta prawa strona. Ale to nie ten temat.

1 polubienie