No takiego wyniku się nie spodziewałem brawa dla Arsenalu porażka realu zawsze cieszy . Nie ukrywam że mam lekki ból wiadomej części ciała że taki Arsaenal wygrywa w ten sposób z Realem a my za każdym razem w ostatnim czasie dostawaliśmy z nimi. (tego meczu o nic na jesień nie liczę)
Tak, niestety tamten sezon to było rozczarowanie, ale chłop dociągnął nas do prawie samej mety we wszystkim, to było naprawdę imponujące. Biorąc pod uwagę że City dalej było nemezisem ligi, a Real grał swoje w LM. W tym sezonie City i Real są ułomne, Arsenal rozłożył nam czerwony dywan nie podejmując nawet sensownej walki od wielu miesięcy, a my zamiast iść po więcej to skupiliśmy się na tym by liga nam przypadkowo nie uciekła xD. Tak jak pisałem jakiś czas temu, że Arsenal sam się wykolei i zesra wiele razy a my wystarczy że będziemy robić swoje. No i tak było. Liga w tym sezonie naprawdę nie była dla LFC jakimś większym wyzwaniem.
a i to ostatnio slabo idzie i moga byc emocje do konca
W życiu nie będę kanonierkom życzył LM. Wyjebałoby im ego z orbit.
PSG to by mi koło [edit] latało, skoro już City zdobyło.
Moja ulubiona przyśpiewka straciłaby sens…
Jest taki klub czerwony aktualne chyba przerzucili się na barwy sprzedaży i zyski w sklepie biedronka mam nadzieje że będzie 20 vs 20 dokończmy to, a w następnym sezonie wyrównajmy włoski retro makaron na 7vs 7 tego Wam wszystkim życzę YNWA
Jak Bayern i Real wylecą w ćwierćfinale to będzie po prostu świetnie
Mnie to wszystko jedno, byleby to nie była Barca bo już co niektórym tam odp…dala sodówa. Z Raphinhi wyrasta drugi Vinicius i rzuca się do kolegów. No i te umniejszanie Lewemu, który strzela im najwięcej bramek i spina całą ofensywę. Szkoda mi gościa, ale on i tak nie jest tam doceniany. Pedri dałby ZP Brazolowi albo mlodemu Yamalowi, a Lewy pominięty, ch*j im w czoko że tak powiem.
Piękny wieczór dla Arsenalu i ich sympatyków. Szczere gratulacje, bo wynik przed rewanżem napawa optymizmem i w pełni na niego zasłużyli. Życzę im, aby zaszli najdalej jak to możliwe, a Premier League niech zostawią nam
No a Real zaczyna przypominać Galacticos - sporo indywidualności a zespołu nie widać.
TAA ty wariacie dokąd zmierzasz ? jak tu schyłek ?
Trent nie czytał Sienkiewicza i jego Quo vadis
Inaczej wiedziałby dokąd nie iść!
My, też TAA będziemy w adidasach w next seson
Jak wygrają LM to przykryją nas sukces w PL, więc ja im nie kibicuje. Niech wygra każdy, byle nie Arsenal
Nie wygrają. Wygra Barca z trypletem lub PSG też z trypletem
Co ten Real gra to głowa mała. Mam nadzieję, że LM wygra Barca, należy się Szczęsnemu na emeryturze.
A ja wolę żeby arsenal przeszedł dalej kosztem tego realu Madryt którego strasznie nie lubię , ale na Bernabeu może być różnie . Piękne bramki Rice ale tak sobie patrzę na ten Real to Trent niech sobie przemyśli ten transfer do realu
Arsenal zagrał na poziomie mistrzowskim. Genialne zawody, stadion fruwał , mentalnie zmiażdżyli Real. Szacunek za ten występ. A te bramki jak z PS5.
Arsenal piękne zawody, teraz już chyba nikt nie ma wątpliwości dlaczego Rice poszedł za takie pieniądze, gość jest prze kotem i muszę to przyznać, Trencik do Realu, ja już w sumie się z tym pogodziłem śmiało niech leci
Real mial dwie przerwy w wygrywaniu Pucharu Europy/LM.
Ta pierwsza miedzy 1966 a 1998 rokiem a wiec 32 sezony oraz druga w latach 2002-2014.
Teraz przydalyby sie najlepiej ta starsza choc ta nowsza tez nie pogardze
Jak to mowia “dobic gada w Madrycie”