Liga Mistrzów 2024/2025

W sumie fajnie, że real i Bayern dostają w dupala. Wiadomo jaką politykę prowadzą transferową. Nie lubiłem Bawarczyków za to, że np. podbierali gwiazdy z Borussii

1 polubienie

Przecież my gramy ponad stan!
Jak wygramy mistrza to ten sezon będzie bardzo udany.
A na ten moment dla fana Liverpoolu liga> liga mistrzów.

Przecież mamy możliwość utrzeć nosa United

4 polubienia

Jednak nie, ty masz jeszcze grubszy problem niż mentalność biedaka. Wygraniem minimum określasz zwycięstwo w najbardziej wymagającej lidze świata, ok ja wysiadam z tej rozmowy. Absurd totalny i aż żal że masz Jurgena na avatarze i ten klub w sercu. Bez odbioru.

4 polubienia

zgadza się , ale co MY z tym zrobimy … mnie też to boli … nic niech idzie Tradycja Palenie koszulek i wyzwiska …

TAA chce do Realu bo potrzebuje kremu Nivea

Musi popytać czy wyprodukują na ból dupy

1 polubienie

Po pierwsze - doceniać to, co się ma, a dopiero po drugie - oczekiwać więcej. Inaczej można zwariować.

1 polubienie

Arsenal bez napastnika z Kiwiorem w obronie ligi mistrzów nie wygra, więc mogę spać spokojnie. Ale trochę boli, że przez kilka tygodni ich kibice będą mieć nadzieję

2 polubienia

Przepraszam Ciebie, nie chce mi się kopać z koniem. Napiszę tylko że uważam całkiem inaczej i się z tobą nie zgadzam w tym temacie.

mi jeszcze z bani Torres nie wyszedł , a co dopiero Trent . Pocieszam się Mistrzostwem jak każdy kibic LFC

mhm arsenal bez napastnika, z gownianym trenerem itp itd, jak za miesiac dogonia lfc w lidze to tez bedziecie im tak umniejszac?

Camavinga jaki inteligent xd

@ManiacK Nawet jeśli to zachowanie w sumie idiotyczne

Kto bierze 26 maja wolne w pracy? bo w niedzielę 25 będzie oblewał nasz 20 tytuł mistrza Anglii, to proszę o lajka :red_circle::muscle::smiley:

4 polubienia

I jak tam? Ile wyłapali ci obsrańcy?

I tak nie zagrałby w kolejnym meczu (żółte kartki).

A jak nazwiesz zdobycie 1/4 tego co mogło zostać zdobyte? Jeszcze 3 miesiące temu była narracja o trój-koronie.

Jurgen nigdy nie miał takiego sezonu jak ten, a jak już miał możliwość walki o 4 korony to zdobył dwa puchary, przegrał mistrza o jeden punkt i wbił do finału LM przegrywając z prześcieradłami. Slotowi spadła MANNA Z NIEBA, był w idealnym momencie by zrobić wybitny sezon. Ale po czasie wyszły braki menedżera, a może bardziej głupia upartość. Po prostu szkoda.

Nie ma krossa, modric stary, Casemiro też nie ma. Z przodu jest okej, ale reszta dużo do życzenia.

No tak. Jedno lepsze zwycięstwo arsenalu i już mistrzowie wszystkiego. 1 porażka Liverpoolu i przegrywy wszystkiego…

Do zwycięstwa w LM arsenal ma jeszcze mega trudną drogę… ciekawe jak kondycyjnie podołają. Jak przejdą real, i zagrają faktycznie z tym PSG to myślę, że ligę odpuści już. Pod warunkiem oczywiście, że my dołożymy teraz 2 zwycięstwa w lidze. Jak już pisałem, mi się widzi opcja gry arsenalu dalej bo zawsze to więcej sił straconych. Ale na Santiago będzie jeszcze meczyk. Zobaczycie.

4 polubienia

Ja tylko proszę PSG zagrajcie z Arsenalem minimum 25% tego co z LFC. Tyle wystarczy

4 polubienia

czyli wygrał puchary pocieszenia. no naprawde super.

Wolisz PSG w finale? Może i racja bo Arsenal to [edit] i nie są przygotowani na finał, ale z dwojga złego wolę Arsenal, bo to jednak wielki klub tylko z pewnymi ułomnościami, a brak przyzwoitego trofeum europejskiego mocno daje im się we znaki. Ale jeśli ktoś zasługuje na ten puchar to właśnie zespół który wyrzucił dominatora tych rozgrywek.

1 polubienie