Liga Mistrzów 2024/2025

Przyznaję się do błędu – nie jest to jednak padaka, a koncert Arsenalu (w drugiej połowie). Oby nie uwierzyli, że są w stanie powalczyć w lidze. Mimo wszystko im kibicuję, bo nie potrafię Realowi po prostu

Będzie fajny mecz z Psg. Lepszy taki niż real psg. A arsenalowi dojdą kolejne 2 mecze. Mnie się podoba. Nie widze tego, żeby aston villa dała rade psg.

Jednak real to jest real, zaraz strzelą na 1-3 a na bernabeu to jest kocioł i tam mogą jeszcze wszystko odwrócić.

ile druzyn ma wiecej niz 6?

1 polubienie

No ja tam osobiście kibicuję w tej edycji LM Interowi, a po nich PSG, trochę lżej dla serca wiedząc, że się przegrało z późniejszymi tryumfatowami, no i chciałbym zobaczyć ten poziom co z nami z takim Arsenalem i ile im wcisną wtedy.

W meczu o nic. Tutaj jest mecz o stawkę, a nie we wczesnej fazie. Jak Ci powiem, że Real dostawał manto od Sheriffa Tiraspol, Legii Warszawa i Szachtara Donieck ma jakieś znaczenie jak później wszystkich ogrywał w decydujących fazach? To my dziś oglądamy LM przez TV, jako jedni z pierwszych po wyjściu z fazy ligowej.

19 VS 20 JÓNAJTET nie ma opcji stawiam na PL nawet wafle z mułów srają Nam obecnie po gaciach że wygramy 20 a w tym syfie brak światełka liz dupę żeby 21 nie było “Keane”

Zero wyrozumiałości dla Arnolda za ten transfer do Realu. Sportowo są dnem, gwiazdorską ekipą pozbawioną kręgosłupa. Tymczasem LFC wygrywa ligę. Wychowanek pier%olony…

Ale nie rozumiesz mojego kontekstu. LM jest zdobyć znacznie trudniej niż PL. Dowodzą temu suche liczby zdobytych trofeów. Przez wiele lat w LM angielskie kluby dołowały, dopiero przez ostatnią dekadę się zaczęło realnie poprawiać.

Trochę nasi zrypali sprawę, ale to norma, nie pierwszy raz zawodzą i wywracają się z rowerka, robiąc przedtem kibicom wielki apetyt i nadzieje.

Real najsłabszy od grubo ponad dekady, jeśli chodzi o grę. Ancelotti potrafi pogodzić te gwiazdeczki różne, ale jak nie idzie, to nie ma u niego żadnegontakiego bodźca, by dać coś ekstra. Przez te wszystkie lata coś ekstra zawsze dawali zawodnicy, a Ancelotti tego po prpstu nie psuł. To był sezon, by wygrać LM, ale trzeba było grać wszystko jedną jedenastką i zostać mistrzem jesieni. Arsenal pięknie ich wypunktował, chociaż przes tego Curtoisa potrzebował kosmicznych prób Rice’a.

Marzę o takim meczu jak Arsenal dzisiaj, by ten Real zmieść z powierzchni ziemi w kluczowym meczu.

Jeżeli ty to wszystko piszesz w tym wątku na poważnie to mi cię żal, po pierwsze za mentalność biedaka a po drugie że w takim pięknym momencie jakim jesteśmy jako klub zamiast się cieszyć to tworzysz narracje porażki.

2 polubienia

Nie pisz bzdur, LM dla dzieciaków jak najbardziej ważniejsza. Nie zdrowo się podniecasz tym Arsenałem.

1 polubienie

Shit! Remis aktualnie w Monachium :rage:

W tym sezonie była ogromna szansa na wygranie LM. Słabe City, Real w przebudowie. Niestety my szczyt formy osiągnęliśmy zbyt wcześnie a wiosną jedziemy na oparach. Mistrzostwo jakoś wymęczymy ale szkoda tej LM

są inne lepsze drużyny jest PSG , Inter, wincyj niż kibel,

Nie. Liga wymaga miesięcy konsekwentnej gry. Liga Mistrzów to często szczęście w losowaniu albo dzień konia.

7 polubień

Jaaaa! Pięknie, gol dla Interu :it::soccer::soccer::muscle::smiley:

Mentalność biedaka to ma właśnie osoba, która twierdzi, że ten sezon jest świetny. Nie jest. Ugramy minimum, zamiast osiągnąć coś więcej. Po najniższej linii oporu przegraliśmy walkę o 3 puchary w krótkim czasie.

@Shelby666 LM to najbardziej prestiżowe rozgrywki na świecie, trofeum jest najpiękniejsze, otoczka najwspanialsza. To LM daje chwałę na lata.

@FranekDolas Właśnie to jest najlepsze, żeby ligę wygrać to wystarczy utrzymać dobrą formę jak najdłużej, a w lidze trzeba spiąć się i wykorzystać ten właściwy okres, moment czy co tam nazwiesz. Ale będąc jednym z 3 najlepszych zespołów ligi trudno nie mieć wrażenia, że to mistrzostwo raz na jakiś czas powinno się zdobyć.

Ja Wam mówię, że ten dwumecz nie jest jeszcze skończony. Real to sa takie mendy, że za chwile będzie dogrywka w Hiszpanii.

Nie z ich obecną formą!

to może ostudzi zapał TAA, jeśli Real odpadnie… i nic w tym sezonie nie zyska prócz białych koszulek i pakietu ARIEL do jasnych ścierek…