Arsenal gra świetnie, a Real tak jak zawsze.
Real na kolanach!!!
Niech się podniecają LM . My skupiamy się na wygraniu PL
Rice zdecydowanie jeden z najlepszuch środkowych pomocników znaczie lepszy od szobo.
Się każdy napier… z Arsenalu, a po takim meczu uwierzą że mogą i w Lidze Mistrzów zrobić duże rzeczy i w lidze zaczną odrabiać do nas straty, także sezon jeszcze trwa i może być różnie…
Trent, nadal chcesz iść do tego zatopionego statku bez kapitana ? Real gra bez trenera. Cwiakala miał rację
Hahaha prześcieradła na kolanach xdd
No to Ancelotti poleci. Ciekawe kto za niego
Fajnie wiedzieć, że Arsenal dalej zajdzie w LM od nas i przy tym zrobili z Realem co chcieli, a my z obsranymi majtkami w kadym meczu z nimi.
To był TEN sezon by wygrać też LM, ale cóż.
Co im da obudzenie się? Od nas zależy jak ten sezon się zakończy. Tylko i wyłącznie. Arsenal nie ma nic do gadania. Nasi mają grać tak jak dziś arsenal, z zaangażowaniem i tyle. Pełna koncentracja i zaangażowanie i mamy to jeszcze przed meczem z chelsea…
Saka chyba kontuzja…
Real jest słabiutki, jakich on miał rywali ? Pamiętasz mecz z nami ? Z Arsenalem czy PSG wszystko by wyszło
Merino na znacznie lepszą technikę wykończenia niż nasza La Pantera, a nawet nie jest napastnikiem.
Arsenal pokazuje pazur i kipi energią, moglibyśmy sporo wyciągnąć z tego meczu…
LM > PL, zawsze. Dlatego mistrzostw Anglii mamy raptem 19, a LM “tylko” 6.
No to mój młody ma dziś Boże Narodzenie z Wielkanocą w jednym
A pamiętasz jak zebrali 2:0 na Anfield?
niech chociaz raz wygrają te LM, bo to ze zachodzą dalej to niewiele zmienia
Pięknych widok miód na moje serduszko
Szczerze mówiąc życzę Arsenalowi LM. Niech Barcwelona jeszcze odpadnie przy okazji i sezon piękny, a Salah jeszcze wyrwie tą ZP.
Ale real lany pięknie, mimo że to Arsenal, to strasznie mnie to cieszy.
Człowiek tego realu nie cierpi wręcz