Liga Mistrzów 2024/2025

Arsenal gra świetnie, a Real tak jak zawsze.

Real na kolanach!!! :grimacing:

Niech się podniecają LM . My skupiamy się na wygraniu PL

Rice zdecydowanie jeden z najlepszuch środkowych pomocników znaczie lepszy od szobo.

Się każdy napier… z Arsenalu, a po takim meczu uwierzą że mogą i w Lidze Mistrzów zrobić duże rzeczy i w lidze zaczną odrabiać do nas straty, także sezon jeszcze trwa i może być różnie…

2 polubienia

Trent, nadal chcesz iść do tego zatopionego statku bez kapitana ? Real gra bez trenera. Cwiakala miał rację

Hahaha prześcieradła na kolanach xdd

1 polubienie

No to Ancelotti poleci. Ciekawe kto za niego

1 polubienie

Fajnie wiedzieć, że Arsenal dalej zajdzie w LM od nas i przy tym zrobili z Realem co chcieli, a my z obsranymi majtkami w kadym meczu z nimi.

To był TEN sezon by wygrać też LM, ale cóż.

Co im da obudzenie się? Od nas zależy jak ten sezon się zakończy. Tylko i wyłącznie. Arsenal nie ma nic do gadania. Nasi mają grać tak jak dziś arsenal, z zaangażowaniem i tyle. Pełna koncentracja i zaangażowanie i mamy to jeszcze przed meczem z chelsea…

Saka chyba kontuzja…

Real jest słabiutki, jakich on miał rywali ? Pamiętasz mecz z nami ? Z Arsenalem czy PSG wszystko by wyszło

Merino na znacznie lepszą technikę wykończenia niż nasza La Pantera, a nawet nie jest napastnikiem.

1 polubienie

Arsenal pokazuje pazur i kipi energią, moglibyśmy sporo wyciągnąć z tego meczu…

LM > PL, zawsze. Dlatego mistrzostw Anglii mamy raptem 19, a LM “tylko” 6.

No to mój młody ma dziś Boże Narodzenie z Wielkanocą w jednym :rofl:

A pamiętasz jak zebrali 2:0 na Anfield?

1 polubienie

niech chociaz raz wygrają te LM, bo to ze zachodzą dalej to niewiele zmienia

Pięknych widok miód na moje serduszko :melting_face:

Szczerze mówiąc życzę Arsenalowi LM. Niech Barcwelona jeszcze odpadnie przy okazji i sezon piękny, a Salah jeszcze wyrwie tą ZP.

Ale real lany pięknie, mimo że to Arsenal, to strasznie mnie to cieszy.
Człowiek tego realu nie cierpi wręcz

2 polubienia