Liga Mistrzów 2024/2025

Ja kibicuje, żeby obie drużyny przegrały, ale tak się nie da xd Z dwojga złego za Arsenalem, ale i tak każdy wie jak się to skończy

1 polubienie

Ależ cudowny gol Lautaro. Argentyńczyk byłby idealnym napastnikiem dla Liverpoolu, ale niestety nieosiągalnym jednocześnie :unamused:

Oby Arsenal tak zagrał tak by rewanż miał sens. Niech się wykrwawią w tej LM

Jeżeli PSG zagra na poziomie jak z nami to każdy zespół rozpieprzy. No może poza Barcą

1 polubienie

Armatki strzelają pustymi nabojami po pierwszej połowie. Lautaro to taki gość jakbym widział G. 8 Trzymam kciuki za INTER bo w ostatnich latach Simone zrobił z nich poważnych kandydatów do podniesienia dzbanka. Zobaczymy co się wydarzy w drugiej części gry … INTER VS PSG

Piękny wynik na arenie arogantów w Monachium Forza Inter :it::soccer::muscle::smiley:

W Londynie w miarę wyrównany mecz.

Rice bramka stadiony świata :sweat_smile:

3 polubienia

Musiał dużo ryżu zjeść przed meczem :sweat_smile:

Piękny gol z wolnego.
Gdyby Arsenal wygrał dziś 2:0 to kto wie z tym awansem :thinking:

Real fura szczęścia!

Rice po raz drugi!

1 polubienie

Ja pindole, co broni Kurtuła

Tibo niczym ściana odbija wszystko, nowe nie znałem. Jeżeli Arsenal nie strzeli Realowi jeszcze minimum jednej bramki i jednocześnie nie tracąc żadnej, to mogą wtedy myśleć o ewentualnym awansie. Szczerze mówiąc, to im nawet kibicuję w tym dwumeczu.

Edit, właśnie Declan drugi raz z wolnego :sweat_smile:

1 polubienie

Kurde na Bernabeu będą mieli co robic. Odrobić 2 bramki. Mógłby być ciekawy dwumecz Psg-arsenal

Rice [edit] system

1 polubienie

Whhhhaaaaatttt co ten Rice :exploding_head::exploding_head::exploding_head:

1 polubienie

Oooo jasny skur**** jestem w szoku. World class :clap:

1 polubienie

Chiny wyeksportowały Rice bez ceł do Anglii :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Ale widły. Szok. Poważnie składa się jak Beks.

1 polubienie

Świetny mecz Arsenalu. Oj, żeby się nie obudzili też w lidze - bo będzie gorąco.

1 polubienie

No to Rice w Realu za dwa sezony maks. Co prawda nie jest murzynem, ale się nada

4 polubienia

Real taki słaby czy Arsenal ma dzień konia?