Ja kibicuje, żeby obie drużyny przegrały, ale tak się nie da xd Z dwojga złego za Arsenalem, ale i tak każdy wie jak się to skończy
Ależ cudowny gol Lautaro. Argentyńczyk byłby idealnym napastnikiem dla Liverpoolu, ale niestety nieosiągalnym jednocześnie
Oby Arsenal tak zagrał tak by rewanż miał sens. Niech się wykrwawią w tej LM
Jeżeli PSG zagra na poziomie jak z nami to każdy zespół rozpieprzy. No może poza Barcą
Armatki strzelają pustymi nabojami po pierwszej połowie. Lautaro to taki gość jakbym widział G. 8 Trzymam kciuki za INTER bo w ostatnich latach Simone zrobił z nich poważnych kandydatów do podniesienia dzbanka. Zobaczymy co się wydarzy w drugiej części gry … INTER VS PSG
Piękny wynik na arenie arogantów w Monachium Forza Inter
W Londynie w miarę wyrównany mecz.
Rice bramka stadiony świata
Musiał dużo ryżu zjeść przed meczem
Piękny gol z wolnego.
Gdyby Arsenal wygrał dziś 2:0 to kto wie z tym awansem
Real fura szczęścia!
Rice po raz drugi!
Ja pindole, co broni Kurtuła
Tibo niczym ściana odbija wszystko, nowe nie znałem. Jeżeli Arsenal nie strzeli Realowi jeszcze minimum jednej bramki i jednocześnie nie tracąc żadnej, to mogą wtedy myśleć o ewentualnym awansie. Szczerze mówiąc, to im nawet kibicuję w tym dwumeczu.
Edit, właśnie Declan drugi raz z wolnego
Kurde na Bernabeu będą mieli co robic. Odrobić 2 bramki. Mógłby być ciekawy dwumecz Psg-arsenal
Rice [edit] system
Whhhhaaaaatttt co ten Rice
Oooo jasny skur**** jestem w szoku. World class
Chiny wyeksportowały Rice bez ceł do Anglii
Ale widły. Szok. Poważnie składa się jak Beks.
Świetny mecz Arsenalu. Oj, żeby się nie obudzili też w lidze - bo będzie gorąco.
No to Rice w Realu za dwa sezony maks. Co prawda nie jest murzynem, ale się nada
Real taki słaby czy Arsenal ma dzień konia?