Liga Mistrzów 2024/2025

A pomyśleć że to mogliśmy być my w finalne
Niewiem jak by Golanko Anfield nie zdobyliśmy a 120 min

Vitinha co gra w tym meczu, magia. Doue co przyjęcie i odegranie, piękny.
Wiedziałem, że jak Inter nie powalczy o środek pola, to nie wygra tego i jak widzę póki co się sprawdza.

boze ale bym zobaczyl takiego doue w liverpoolu :melting_face:

Ale nagrodę dostaliśmy za to 1 miejsce w fazie ligowej. :joy:. Ta edycja LM na pewno mnie nauczyła, że nie trzeba podchodzić na poważnie do fazy ligowej. Nawet do najlepszej ósemki nie warto tak wchodzić.

W przyszłym sezonie równocześnie możemy być na 20 miejscu i awansować po barażach i trafić na Real w 1/8
W tej LM czołówka niedojechala i słabsze kluby wysoko skończyły i tak wyszło ze już w 1/8 mielimy finał LM

No tu akurat już odlatujesz. Po co nam dwa mecze więcej w sezonie?

2 polubienia

Dobra, po meczu GG można wyłączyć telewizor

W fazie ligowej można grać rezerwową i wtedy 8 meczy będzie mniej

Jak Inter z taką obroną zaszedł tak daleko to nie wiem xD

Tutaj można wyczytać, że to mogliśmy być my, a my w Paryżu gorzej broniliśmy, tylko wykończenie leżało.

Przecież druga drabinka była dla bambików.

Teraz niewiem kto ma większy ból my czy Arsenal bo te dwa kluby po tym Interze się przejechały

~mój stary 25.05.2005 o 21:30

3 polubienia

Do Marco najpierw łamie linie spalonego, a teraz po jego rykoszecie brama. Zajebiste 20 minut :smiley:

Co prawda ten sezon nauczył, że Interu nie ma co za wcześnie skreślać ale… ciężkie zadanie teraz przed nimi!

Trzeba się nieźle wzmocnić latem żeby się zrewanżować Paryżowi w przyszłym sezonie :fire:

1 polubienie

PSG i city z ligą mistrzów. Dramat. Na szczęście dalej można się śmiać z Arsenalu

Takie czasy że pieniądz wygrywa trofea, ale trzeba dobrze inwestować żeby się doczekać. Katarczycy dobrze o tym wiedzą, wystarczyło pozbyć się gwiazdeczek

I na jednym miejmy nadzieje sie skonczy

Jak psg wygra ten mecz:

• totenham przed meczem o superpuchar Europy :woozy_face::hatching_chick::hatching_chick: