Gruzin za 70mln, z Napoli to była kradzież. Gość gra w ataku i obronie jak profesor i to mając 24 wiosen.
4:0 a Kvicha ciśnie z pressingiem piękny piłkarz
Z pewnością, to że oni dotarli do finału i nic w nim nie zrobili to dosłownie kpina, aż prosi się zrobić save and load przed meczem, ale niestety to już pójdzie w plener.
U nas Wirtz będzie tworzyć magię więc jestem zadowolony <3
Ale ten barcola to cep, dobrze że maja tego młodziaka, którego zmienił
Może go zmienił bo młody zdjął koszulkę przy golu xd
Spokojnie mógł mieć 2 bramki i asystę, jakby tylko głowę miał na miejscu
Barcola jest kozakiem, ale musi popracować nad wykończeniem
Oj ale zdymany ten Inter. Dawno tak jednostronnego finału nie widziałem.
Chyba trzeci gol po krótkim
No teraz to inter najgorszy w historii , dożyliśmy tych czasów
Dobra wygrał, niepotrzebnie moim zdaniem, ten szejkowy klub ale mam nadzieję, że to tylko wyjątek od reguły
Za rok poproszę o dla pewnego zespołu w
strojach Adidasa
Fajny ten nowy format ligi mistrzów. Brawo do UEFY
PSG kosmiczne. Co drużynę stworzyli to czapki z głów. Tak nowoczesnego,efektywnego a zarazem efektownego futbolu nie gra aktualnie nikt w europie. A wydawało się, że Enrique już się skończył patrząc na to jak prowadził Hiszpanię. Po tej historii z córką i co chłop w życiu przeszedł należało mu się. Stworzył potwora.
PSG rozniosło tą edycję LM. Trzeba przyznać że bardzo nierówno ułożyła się drabinka. Ta połowa z nami, PSG i innymi klubami angielskimi, była wybitnie silniejsza, od tej z Interem czy Barcą.
Stawiliśmy największy opór PSG ze wszystkich rywali na jakich trafili. Mieliśmy realną szansę ich wyeliminować. Szkoda że tak wcześnie mecz z nimi mieliśmy, bo trochę więcej kasy z LM by popłynęła.
A dla mnie oni aktualnie nie mają w sumie tego vibe’u szejkowego i w końcu im to przyniosło sukces. Świetna drużyna idealnie zbalansowana bez wielkich gwiazd.
Dożyliśmy czasów gdy city i psg wygrywa LM, chociaż Arsenal dalej nic nie ma
Warto dodać, że PSG niedość, że w kwietniu wygrała ligę to jeszcze im mecze przekładali kiedy w środku tygodnia grali w LM
Jestem dumny że my jako zespół najlepiej się postawiliśmy PSG mimo gorszej kadry. Gdy nas pokonali wiedziałem że zdobędą trofeum. To tylko my postawiliśmy ich w sytuacji dogrywki i karnych. Przyszły sezon rewanż mam nadzieję z nowymi gwiazdami w lecie. Gratuluję bo pięknie grali.
Pełen szacunek dla Enrique, że po odejściu Mbappe stworzył tak niesamowitą drużynę. Czapki z głów.
Skandalicznie słaby Inter. Fatalny. Tak się nie godzi.