Liga Mistrzów 2024/2025

Gruzin za 70mln, z Napoli to była kradzież. Gość gra w ataku i obronie jak profesor i to mając 24 wiosen.

4:0 a Kvicha ciśnie z pressingiem piękny piłkarz

1 polubienie

Z pewnością, to że oni dotarli do finału i nic w nim nie zrobili to dosłownie kpina, aż prosi się zrobić save and load przed meczem, ale niestety to już pójdzie w plener.

U nas Wirtz będzie tworzyć magię więc jestem zadowolony <3

1 polubienie

Ale ten barcola to cep, dobrze że maja tego młodziaka, którego zmienił

Może go zmienił bo młody zdjął koszulkę przy golu xd

Spokojnie mógł mieć 2 bramki i asystę, jakby tylko głowę miał na miejscu :sweat_smile:

Barcola jest kozakiem, ale musi popracować nad wykończeniem

Oj ale zdymany ten Inter. Dawno tak jednostronnego finału nie widziałem.

Chyba trzeci gol po krótkim

No teraz to inter najgorszy w historii , dożyliśmy tych czasów

1 polubienie

Dobra wygrał, niepotrzebnie moim zdaniem, ten szejkowy klub ale mam nadzieję, że to tylko wyjątek od reguły :smile:
Za rok poproszę o :trophy: dla pewnego zespołu w :red_circle: strojach Adidasa :muscle::smiley:

Fajny ten nowy format ligi mistrzów. Brawo do UEFY :heart_eyes:

PSG kosmiczne. Co drużynę stworzyli to czapki z głów. Tak nowoczesnego,efektywnego a zarazem efektownego futbolu nie gra aktualnie nikt w europie. A wydawało się, że Enrique już się skończył patrząc na to jak prowadził Hiszpanię. Po tej historii z córką i co chłop w życiu przeszedł należało mu się. Stworzył potwora.

PSG rozniosło tą edycję LM. Trzeba przyznać że bardzo nierówno ułożyła się drabinka. Ta połowa z nami, PSG i innymi klubami angielskimi, była wybitnie silniejsza, od tej z Interem czy Barcą.

Stawiliśmy największy opór PSG ze wszystkich rywali na jakich trafili. Mieliśmy realną szansę ich wyeliminować. Szkoda że tak wcześnie mecz z nimi mieliśmy, bo trochę więcej kasy z LM by popłynęła.

1 polubienie

A dla mnie oni aktualnie nie mają w sumie tego vibe’u szejkowego i w końcu im to przyniosło sukces. Świetna drużyna idealnie zbalansowana bez wielkich gwiazd.

1 polubienie

Dożyliśmy czasów gdy city i psg wygrywa LM, chociaż Arsenal dalej nic nie ma

Warto dodać, że PSG niedość, że w kwietniu wygrała ligę to jeszcze im mecze przekładali kiedy w środku tygodnia grali w LM

Jestem dumny że my jako zespół najlepiej się postawiliśmy PSG mimo gorszej kadry. Gdy nas pokonali wiedziałem że zdobędą trofeum. To tylko my postawiliśmy ich w sytuacji dogrywki i karnych. Przyszły sezon rewanż mam nadzieję z nowymi gwiazdami w lecie. Gratuluję bo pięknie grali.

1 polubienie

Pełen szacunek dla Enrique, że po odejściu Mbappe stworzył tak niesamowitą drużynę. Czapki z głów.

1 polubienie

Skandalicznie słaby Inter. Fatalny. Tak się nie godzi.

1 polubienie