Liga Mistrzów 2024/2025

Ja znam inny klub, który tak gra.
Ma siedzibę przy Parku Stanleya w mieście Liverpool i nazywa się LFC :red_circle::muscle::smiley:

W następnej edycji my tu będziemy. Znaczy w finale, bo nie wiem na jakim stadionie.

My mieliśmy ponad tydzień wolnego przed pierwszym meczem z nimi, a przed drugim graliśmy z zdegradowanym już praktycznie Sou u siebie, więc skończ pan pie…

Otóż to. Szkoda, bo gdyby nie PSG wygralibyśmy tą LM.

2 polubienia

To mbappe był problemem

No z całym szacunkiem ale jednak nie. W tym sezonie i tak postawiliśmy im najtrudniejsze warunki ale styl gry i jakość to kosmos i było to widać w Paryżu gdzie Alisson cudem nas zostawił przy życiu bo by było po wszystkim już po 1 meczu jak dzisiaj w finale.

ale wcześniej była seria gier co trzy dni przez prawie miesiąc. To zdecydowało.

No po prostu byli znacznie lepsi, trzeba im to oddać. Wygrali zasłużenie puchar. Jest kogo gonić, zawsze jakaś motywacja większa, po tej wakacyjnej końcówce

Gdyby PSG grało w mocnej lidze to tak by dzisiaj nie wyglądali. Prime Barcelona i Real nigdy nie grali na takiej intesywności w swoich finałach.

Gdzie był przez te ostatnie 10 lat Luis Enrique, że w tym sezonie wylosowało się dobre PSG ? Mbappe był problemem

1 polubienie

Tam będzie za rok finał LM, stadion Ferenca puskas w Budapeszcie, byłem tam na zawodach w tamtym roku i pod stadionem robi wrażenie

2 polubienia

I na tym stadionie ostanio 2 razy wygraliśmy z Lipskiem w pamiętnym czasie epidemii

Niewiadomo co by było gdyby😅 ale prawie pół sezonu z Anglikami rozegrali - dwumecze z nami AV, Arsenalem plus mecz z City

1 polubienie

A co niby tu format zawinił? Psg po fazie grupowej zdecydowanie najlepszy zespół. Bądźmy szczerzy ale lfc też miał szczęścia, że dograli z nimi w karne. Już nie odbierajmy psg tego sukcesu, bo od dwumeczu z nami nie mieli tak naprawdę rywala…

@kuczq Bądź poważny. To Inter spierdzielił ten finał w dziecinny sposób. Przez całe rozgrywki byli jednym z faworytów aby dojść do finału. Obie drabinki były trudne żeby zagrać w finale. Jedni musieli ograć późniejszych mistrzów Anglii a drudzy mistrzów Hiszpanii. W samym finale zagrali mistrz Francji i vice mistrz Włoch. Kto ma grać w tych finałach? Wiadomo, że taki real by wycerpiał ten finał, czy Mourinho by sie tak ustawił, że Psg by walili głową w mur. Ale jednak tem finał idzie w pełni na konto Inzaghiego. Wyszedl nijak na Psg i skończyło się 5-0. Ale doceniam też Psg, bo grali po fazie grupowej mega piłkę.

@ynwa19 To jak to w końcu jest? Psg nie ma szans na zwycięstwo w LM bo grają sparingi w ligue 1, a jak przychodzi LM to dostają baty, czy graja w Ligue 1 i maja szanse na odpoczynek? A czy Premier League ktoś broni pomagać zespołom aby mogli się przygotować do LM? Ile razy my graliśmy po lidze mistrzów w sobotnie południe?? Albo po lidzw europy w czwartek zaraz w sobotę?
Bądźmy serio obiektywni… Nie bylo mocnych jak widać na te francuskie katarskie psg. Czasami jednak te jeba… pieniądze wygrywają i w piłce…

1 polubienie

Faza grupowa ustala Ci całą drabinkę i jak widać to nie wypaliło. Dwie najlepsze ekipy grały między sobą w 1/8, druga połowa drabinki była tak słaba, że to dostaliśmy najgorszy finał w historii. Powinno wrócić klasyczne losowanie w którym każdy może trafić każdego. Takie jest moje zdanie

2 polubienia

Gdyby szejki grały w PL a nie farmerskiej Lique 1 i co tydzień pojedynkowały się z drużynami o odpowiedniej klasie to wtedy poznalibyśmy ich prawdziwą wartość.
A tak to 3/4 sezonu oszczędzają siły i mają przewagę w fizyczności a i tak o mały figiel nie odpadli z nami czy zagrali dogrywkę z Aston Villa a tam… kto wie.

Mnie ta ich cała wygrana w LM nie podnieca a wręcz przeciwnie : sztuczny twór za petrodolary podnosi szacowny :trophy::rage::rage::rage::face_vomiting::face_vomiting::face_vomiting:

1 polubienie

W sumie pierwszy raz od dawna byłem pod ogromnym wrażeniem rywala, jak graliśmy z PSG i od razu typowałem ich na wygraną po dwumeczu z nami.
Ciekawe, że ponoć „walczyliśmy” o Nevesa i Kvare, którzy właśnie stanowią o ich sile.

3 polubienia

Zawsze grali w tej lidze i praktycznie co rok byli memem więc to nic nie zmienia. W tym sezonie pokonali praktycznie całe PL bo w ligowej też rozbili City. Zasłużony tytuł bo tak jak z Neymarami i Messimi można było się z nich śmiać jak co chwila odpadali tak teraz naprawdę pokazali klasę i byli poza zasięgiem.

1 polubienie

Prime Real bawił się z Juventusem w 2017 w finale

Nie wiem jak to możliwe że zawodnik Thuram gra na takim poziomie, po tym co on pokazał jego realną wartość to z 20 mln. Mkhitaryan okej bo jest już stary. Doue wart każdej kasy