Liga Mistrzów 2025/2026

Jak to wygląda w tym momencie, zaczynamy od 1/8 czy 1/4? Z kim zagramy?

Mega wazne 2 dni dla przedstawicieli Serie A.
Bedzie szalenie ciezko odrobic im straty,moze skonczyc sie na odpadnieciu wszystkich 3 druzyn bo nawet Inter w starciu z Norwegami nie jest jak dla mnie jakims wielkim faworytem :grimacing:

@dexter
Zaczynamy naturalnie od finalu :rofl:
A tak na powaznie to od 1/8 a losowanie w piatek.Mozemy trafic na kogos z czworki: Juventus,Galatasaray,Brügge i Atletico Madryt.

Może Prestianni wie coś czego my nie wiemy, może nakrył Viniego w tajlandii w dość nietypowej sytuacji, dlatego tak zabolało - przywołał demony przeszłości.
Tak wielkie oburzenie Makembe w tej sytuacji też by się zgadzało.
To co wyżej oczywiście z przymrużeniem oka - żarcik :wink:

Tutaj już całkeim na serio, czemu piszesz ped@łem, ale już np „czarnuchów” nie musi być cenzurowane? rozumiem, że cytując można.
To może lepiej wszystkie tego typu słowa wrzucać w cudzysłów i będzie cacy :wink:
Jednocześnie mam nadzieje, że nie ma u nas na forum aż takiej cenzury i można pisać normalnie.

Trudno będzie cokolwiek udowodnić Prestianniemu, jeśli to prawda to oczywiście zasługuje na karę. Mam jednak tak ogromną niechęć do tego płaczliwego pajaca Vinicjusza, że jakoś instynktownie włącza mi się bronienie Prestianniego. Ja rozumiem, że rasizm jest zły ale grałem w piłkę i obrzucanie się łajnem w trakcie meczu to było dość powszechne zjawisko. Pewnie czarni mają inny pogląd na ten temat ale wydaje mi się, że na miejscu viniciusa bym po prostu odesrał się jakąś obelgą i po sprawie zamiast z płaczem biegnąć do sędziego machając łapami. Mogę nie być obiektywny bo jestem biały i mam uczulenie na tego kiepa Viniego.

2 polubienia

Mignolet firmóweczka

1 polubienie

Ale Mignolet puścił szmatę teraz. :man_facepalming:t2:

Aż szkoda, bo Club Brugge grają dobry mecz w Madrycie i nawet im kibicuję. Na tym etapie takie błędy mogą być bardzo kosztowne.

https://youtube.com/shorts/QtNeRwb09mw?si=8Gk1K-T9qhHuQXQf

1 polubienie

Atleti zrobiło swoje.
Inter zgodnie z moimi oczekiwaniami męczy się okrutnie z Bodo!

Wielu (w tym ja) nie doceniało Bodo, a tymczasem chłopaki niesamowicie pracują na boisku.

A Newcastle wpadnie na Chelsea albo Barcelonę już w 1/8. Będzie meczycho.

1 polubienie

Club Brugge próbowało ale Atletico okazało się silniejsze, Mignolet także nie pomógł, świetny mecz Sorlotha.

Inter faktycznie męczy się z Bodo, ma przewagę ale na razie nic z niej nie wynika, potrzebują dwóch bramek żeby wyrównać stan rywalizacji. Norwegowie wyglądają bardzo dobrze, byłby to dla nich mega sukces, że znajdą się w kolejnej fazie. Jak mówili komentatorzy, ok. 3 tys. kibiców przybyło z Norwegii, jakiś kosmos.

Newcastle w sumie wyszedł trochę rezerwowym składem, wygrywał 2:0 po paru minutach, teraz jest 3:1.

Inter na kolanach z których już się nie podniosą według mnie!

1 polubienie

Inter odrobić 3 bramki w 25 minut ? Nawet u siebie nie dadzą rady. Slabiutki epizod w lidze mistrzów.

Bodo Glimt juz prawie w 1/8 :flexed_biceps: Narazie 5:1 w dwumeczu. Kupili mnie meczem z City, potem ograli Atletico, teraz wywalili Inter. Dzisiaj glownie bronią ale w poprzednich meczach pokazali kawał dobrej, intensywnej piłki jak LFC Kloppa na którym w wielu aspektach się wzoruje ich trener. Ekipa spod koła podbiegunowego, 50 tys miasteczko z małym stadionem na chyba 8 tys. W skladzie 9 Norwegów, na ławce kolejnych 10. Jeszcze w 2017 byli bliscy bankructwa m.in. mieszkancy organizowali zbiorke kasy. Mają tego samego trenera od 2018 od kiedy postawili na szkolenie mlodziezy i zdrowe finanse.Wyrośli na czarnego konia i niech zajdą jak najdalej.

10 polubień

Gasimy światło, można przełączyć na Bayer - Olympiakos.

Bodo już 2:0 prowadzi. Jeśli jeszcze Juventus odpadnie, to Włosi mogą nie być tacy pewni 5 zespołów w następnej edycji LM.

Sprostowanie: Byłem pewien, że Włosi mocno w LM w tym sezonie, a tu się okazuje, że właśnie podpisują wyrok, bo nawet nie byli w top3 w tym sezonie LM.

1 polubienie

A niektórzy się mocno zachwycali zwycięstwem nad Interem na ich stadionie. Jak widać inni też potrafią.

1 polubienie

To zobacz ile drużyn tam wygrało w tym sezonie. Obstawiam 3. Uważasz że to łatwy teren?

1 polubienie

Skoro wygrywa tam drużyna z Norwegii to chyba nie taki straszny.

Ta drużyna z Norwegii wygrała też z City, a Inter miał ostatnio w lidze niesamowitą formę

1 polubienie

Warto zaznaczyć, że Bodo tak naprawdę ma teraz okres przygotowawczy, bo zaczyna grę w lidze norweskiej za 2 tygodnie, więc mogą sobie pozwolić na więcej.

1 polubienie

Stare dobre 4-3-3, Klopp ball to przepis na super przygodę w LM. Piłka nożna jeszcze nie umarła

1 polubienie