Liga Mistrzów 2025/2026

Dawno nie widziałem równie obrzydliwie grającej drużyny jak Galata dzisiaj. Wyczuwam czerwoną kartkę w meczu.

Mario Jr. to chyba jakiś Vini Jr. z Temu, ale zachowania te same.

Japierdziele ten David.. nie sądziłem, że ktoś może Nuneza przebić w kiksach

Galata grała na czas od 40 minuty zamiast grać w piłkę. Bardzo niesportowe zachowanie turlać się po murawie po zerowym kontakcie z rywalem.

Jestem zdania, że VAR powinien móc wyłapywać takich delikwentów i przekazywać sędziemu, żeby im wlepiać żółte kartki. Trzeba tępić takie paskudztwo w piłce. Niech wygra lepszy zgodnie z zasadami fair play i tyle.

1 polubienie

Ja pierdykam ale nie fart Juve naprawdę mi ich szkoda

1 polubienie

Obrzydza mi ten var piłkę coraz bardziej… No jak można dać za takie zagranie w meczu Juve czerwoną kartkę?
No bez jaj. Za chwilę spadając po zagraniu głowu nie będziesz mógł dotknąć rywala bo to będzie faul…
Co miał Kelly zrobić patrząc w górę na piłkę?? Miał teleportować te nogę? A może miał tak ułożyć ja, żebyta spadła obok nog rywala?
Bardzo niefortunne zagranie, ale tu nie było żadnej celowości.
Idąc tym tokiem rozumowania, to Van de ven powinien zostać zawieszony na 10 meczy za złamanie nogi Isakowi…

4 polubienia

Czerwona kartka? No ich naprawdę poj.. o! :enraged_face::man_facepalming:t2:

Dawać Monaco, lać sztuczny twór! :flexed_biceps:

Jeszcze jeden, jeszcze jeden :soccer_ball::soccer_ball::blush:
Goooool :soccer_ball::soccer_ball::soccer_ball::flexed_biceps::clap:

Tak coś czułem, że jeszcze to granie na czas odkąd Juve strzeliło na 2-0 może się zemścić na Galacie. No i się stało.

W ogóle niezrozumiałe, że w 11 na 10 grają dużo gorzej. Tak jakby mental trochę siadł.

i bardzo dobrze dzisiaj oglądam właśnie jeden z najlepszych meczy w swoim życiu i chyba nigdy tak nie kibicowałem drużynie innej niż Liverpool

1 polubienie

Zhegrove za jajca powinni powiesić. Przegrali przez niego, miał na 4:0 patelnię a nawet w bramkę nie trafił

Szkoda Juve, naprawdę mi ich szkoda. O 2 klasy lepszy zespół dziś od rywala, ale zabrakło skuteczności pod bramką no i niestety pierwszy mecz w gratisie podarowany Turkom z taką zaliczką.

Losowanie w piątek o 12

Mi nie. Sfrajerzyli się jak typowy włoski klub w europie w ostatnich 10 latach.

Mam wielka nadzieje,ze wylosujemy Galate i wyslemy ich tam gdzie ich miejsce czyli poza rozgrywki.
Trzeba ukarac obrzydliwy,nie nadajacy sie do ogladania pseudo futbol !

A czerwona kartka dla gracza Juve to pokaz kompletnej ignorancji “swietych krow” ich ziodiocenia i braku tzw czucia gry.Lecz UEFA pewnie ich jeszcze pochwali :enraged_face:

Mocno i celnie o taktyce Arne Slota.

19 polubień

Nie ma to jak ankieta z rana :rofl:

Kto wygra LM w tym sezonie:

• LFC
  • City
  • Arsenal
  • Chelsea
  • Tottenham
  • Newcastle
  • Real
  • Barcelona
  • Atleti
  • Bayern
  • Leverkusen
  • Atalanta
  • PSG
  • Sporting
  • Galata
  • Bodo
0 głosujących

Poziom tej edycji ligi mistrzów w tym sezonie jest tak niski, że zastanawiałem się nad zagłosowaniem na Arsenal.

2 polubienia

Wczoraj w Madrycie kibice tego klubu wywiesili transparent o tresci “nie dla rasizmu” co samo w sobie jest oczywiscie w porzadku ale dlaczego w takim ukladzie honoruja rasiste par excellence w swojej druzynie :thinking:

Będzie wybornie jeśli trafimy do lewej części drabinki i będzie tam PSG, Barca, Real, City i Bayern xD I w 1/4 PSG - LFC i Real - Bayern.

1 polubienie

Taka polowke mam w glowie: Newcastle,Barcelona,Atleti,Sporting,Bodo.Leverkusen i Bayern :grin:
Ogrywamy po kolei Hiszpanow i “skorzane gacie” a w finale kogo Pan Bog da :flexed_biceps: :red_circle:

Wazne ! gdyby ktos nie wiedzial: w 1/8 i ewentualnie w 1/4 mamy rewanze u siebie

Moim zdaniem tmt rozegra się w tej 4.

PSG - jak tylko złapie trochę świeżości to będę nie do zatrzymania. Mają wszystkoz aby powtórzyć to co rok temu.

Arsenal - najlepsza defensywa świata i kadra która nie jest zależna od zdrowia/formy żadnego gracza jakoś bardziej.

Bayern - najlepsza ofensywa świata i dość spokojna sytuacja ligowa oraz 34 meczowy sezon ligowy to w ostatecznym rozrachunku komfort.

Liverpool - w lidze nie wiele do ugrania nam zostało. Jeżeli uda się wyleczyć isaka i na koneic sezonu wróci swiezutki możemy ukosic każdego.

Nie rozumiem optymizmu. Dosłownie cały sezon obecny pokazuje, że obecny liverpool jest zespołem nijakim, bez pomysłu, bez zaangażowania i fizyczności. Odpaniemy pewnie teraz albo w następnej rundzie, a stawianie nas jako jednego z 4 faworytów to już dział fantastyki wręcz. I jeszcze ten Isak - chłop do momentu kontuzji nie grał nic i nagle po kontuzji ma być w top formie? Jego w optymalnej formie zobaczymy w następnym sezonie, oby z innuym trenerem.

10 polubień