Galata grała na czas od 40 minuty zamiast grać w piłkę. Bardzo niesportowe zachowanie turlać się po murawie po zerowym kontakcie z rywalem.
Jestem zdania, że VAR powinien móc wyłapywać takich delikwentów i przekazywać sędziemu, żeby im wlepiać żółte kartki. Trzeba tępić takie paskudztwo w piłce. Niech wygra lepszy zgodnie z zasadami fair play i tyle.
Obrzydza mi ten var piłkę coraz bardziej… No jak można dać za takie zagranie w meczu Juve czerwoną kartkę?
No bez jaj. Za chwilę spadając po zagraniu głowu nie będziesz mógł dotknąć rywala bo to będzie faul…
Co miał Kelly zrobić patrząc w górę na piłkę?? Miał teleportować te nogę? A może miał tak ułożyć ja, żebyta spadła obok nog rywala?
Bardzo niefortunne zagranie, ale tu nie było żadnej celowości.
Idąc tym tokiem rozumowania, to Van de ven powinien zostać zawieszony na 10 meczy za złamanie nogi Isakowi…
Szkoda Juve, naprawdę mi ich szkoda. O 2 klasy lepszy zespół dziś od rywala, ale zabrakło skuteczności pod bramką no i niestety pierwszy mecz w gratisie podarowany Turkom z taką zaliczką.
Mam wielka nadzieje,ze wylosujemy Galate i wyslemy ich tam gdzie ich miejsce czyli poza rozgrywki.
Trzeba ukarac obrzydliwy,nie nadajacy sie do ogladania pseudo futbol !
A czerwona kartka dla gracza Juve to pokaz kompletnej ignorancji “swietych krow” ich ziodiocenia i braku tzw czucia gry.Lecz UEFA pewnie ich jeszcze pochwali
Wczoraj w Madrycie kibice tego klubu wywiesili transparent o tresci “nie dla rasizmu” co samo w sobie jest oczywiscie w porzadku ale dlaczego w takim ukladzie honoruja rasiste par excellence w swojej druzynie
Taka polowke mam w glowie: Newcastle,Barcelona,Atleti,Sporting,Bodo.Leverkusen i Bayern
Ogrywamy po kolei Hiszpanow i “skorzane gacie” a w finale kogo Pan Bog da
Wazne ! gdyby ktos nie wiedzial: w 1/8 i ewentualnie w 1/4 mamy rewanze u siebie
Nie rozumiem optymizmu. Dosłownie cały sezon obecny pokazuje, że obecny liverpool jest zespołem nijakim, bez pomysłu, bez zaangażowania i fizyczności. Odpaniemy pewnie teraz albo w następnej rundzie, a stawianie nas jako jednego z 4 faworytów to już dział fantastyki wręcz. I jeszcze ten Isak - chłop do momentu kontuzji nie grał nic i nagle po kontuzji ma być w top formie? Jego w optymalnej formie zobaczymy w następnym sezonie, oby z innuym trenerem.