Zapowiada się, że poza Arsenalem nie będzie żadnego klubu z Premier League w 1/4, jeśli najgorzej grający spośród wszystkch Liverpool nie awansuje. O ironio!
NU już nie odrobi 3 goli straty. Bardzo łatwo oddali bramkę na 4-2, szkoda.
Zapowiada się, że poza Arsenalem nie będzie żadnego klubu z Premier League w 1/4, jeśli najgorzej grający spośród wszystkch Liverpool nie awansuje. O ironio!
NU już nie odrobi 3 goli straty. Bardzo łatwo oddali bramkę na 4-2, szkoda.
No to pozamiatane. La Liga wyjaśniła Premier League. City, Newcastle i dzisiaj też Tottenham wyeliminowane przez hiszpańskie druzyny
Nie no, to deklasacja. Dramat co prezentują drużyny PL w Europie w tym sezonie
Człowiek ogląda takie PSG, Bayern czy Barcelonę, a później myśli o meczu Liverpoolu i się rzygać chce. Cieszy hattrick Polaka rodaka.
Hattrick ? Wiesz cos czego my jeszcze nie wiemy ?
ja oglądam te mecz ekip z naszej ligi to aż sie boję tego meczu z Turkami
Chyba dublet, ale hat-trick też zaraz może być.
Haha racja. Za dużo bramek nastrzelali i straciłem czujność ![]()
Zaraz pojawi się argument “ale 18 drużyna z PL to jest lepsza niż taka z LaLiga” ![]()
Po pierwsze zespoły z takich miejsc nie grają w Europie a po drugie, moim zdaniem, to raczej hiszpański kandydat do spadku ograłby angielskiego odpowiednika.
a ktora liga jest w rankingu pierwsza? ![]()
Szkoda Newcastle, bo pierwsza połowa fajna. Teraz już po ptakach.
No ale wiesz, że Ranking nie gra tak jak ilość wygranych
ostatnimi laty.
Już to przerabialiśmy ![]()
Na dziś fakty są jakie są ale taki triumf… LFC w LM zmieniłby optykę ![]()
Bo w Hiszpanii się gra w piłkę przede wszystkim i dlatego angielskie drużyny wyglądają na upośledzone na ich tle. W Anglii jest fizyczność, stałe fragmenty gry i zakładanie nelsona bramkarzowi. Umiejętności piłkarskie zawsze się obronia w grze z drwalami.
Ja pitolę, pogrom!!! ![]()
Fajna ta EPL, taka nie za mocna ![]()
![]()
![]()
To jest nie możliwe ze tak sie poddać. Jedno wiem mentality monster to oni nie sa
Wstyd, kompromitacja i frajerstwo. Nie wracajcie do domów .
4 a może 5 z 6 angielsklch drużyn może wypaść z LM. Koszmarny dzień dla angielskiej piłki. Jutro też czeka cieżki dzień. Zaden z 3 zespołów angielskich z LE i LKE też nie ma komfortowej sytuacji
Wincyj transferów za grube miliony wincyj. Kiedyś kibicowałem angielskim klubom w Europie teraz mam ich za przeproszeniem w dupie, dobrze ze pieniądze nie grają
No trener Newcastle do zwolnienia na jutro, 0 chęci tylko poddanie i dogranie meczu do końca
Kompromitacja PL w Europie. Dziś jeszcze Tottki i Liverpool dopełnia kompletu tragedii. Arsenal będzie jedynym zespołem z Anglii w ćwierćfinale.
Wszedłem na forum cos napisac o naszej lidze i sie nie zawiodlem, bo koledzy mnie uprzedzili ![]()
Premier league się skompromitowała, a było tyle radości że 6 drużyn z Anglii w fazie pucharowej. To się popisali. To obrazuje jak straszna jest kampania 2025/2026…
Nie lubię Bayernu, ale niech wygrają ta edycje LM, chociaż czasami nawet zaczynam myśleć (o zgrozo) że może dobrze jakby Arsenal podniósł uszatka..
Arsenal 1 w lidze, my możliwe że poza LM, do tego jak LM wygra Real lub Barcelona, to chce jak najszybciej zapomnieć o tym sezonie.