Ligue 1

Czy jest klub zarządzany w bardziej idiotyczny sposób niż PSG?

@MG75

Z przymrużeniem oka :stuck_out_tongue::stuck_out_tongue:

1000019623

5 polubień

Ja bym dodał, że to co się odwala w LFC, to te przymrużenie nie jest takie duże :stuck_out_tongue:

A jeśli odmówi to chyba należałyby się mu przeprosiny za nazywanie go zepsutym forsą dzieciakiem…

Edit. O jezu starty post ale to co napisałem podtrzymuje :sweat_smile:

image
ostro zaczeli się bawić w PSG

Ciekawe co na to prawnicy Mbappe?

A co mają zrobić? Kontrakt nie gwarantuje gry czy treningów. Dostaje hajs i tyle. Klub kokosa, ot co :joy:. Czyżby kasa z Caicedo na pewnego Francuza?:wink: (Joke)

Ja mam do was natomiast takie pytanie. Czemu Mbappe jest w tym całym kabarecie przedstawiany jako „czarny” charakter? Chłop podpisał kontrakt, chce go wypełnić i na swoich warunkach odejść do innego klubu a tu jakaś szopka z odgrażaniem się ciapatego zbira, że inaczej niż za duży hajs Kylianowi nie pozwoli odejść z klubu. I kto tu jest większym klaunem. Mbappe który przytuli niebotyczny hajs czy ten cały El kadafi? Owszem, mógłby sobie odejść na rok do Arabii ale może zwyczajnie nie chce. Paryż to jego miasto rodzinne. Będą go trzymać przez rok na trybunach? A niech trzymają. Piłkarze wracają po 1,5 rocznych kontuzjach i wracają do formy np. Ronaldo (ten oryginalny a nie pan narcyz)

1 polubienie

Dokładnie poinformował klub że odejdzie za rok i nie chce przedłużać umowy, a ci zachowują się jak Wojciechowski w Poloni Warszawa robiąc klub kokosa😅
Wiadomo że stracą w uj kasy, ale mogli o tym myśleć już dawno, Jam były ostatnie próby przejścia do RM.
Profesjonalne podejście to wypełnienie kontraktu i rozejście się w swoje strony. Ale wiadomo tutaj chodzi o duzzza kasę i robią Kylianowi pod górkę :sweat_smile:

A co mogą zrobić? W kontrakcie ma zapisane, że musi grać? Że nie mogą go odesłać po za 1 zespół? Razem z realem chcą wyebać Psg to co się dziwić. Dali za niego 180mln, dostał wszystko co chciał. A ten się odpłaca teraz. Nie, że mi szkoda psg, ale to kto tu gra nieczysto? Zamiast do Psg za transfer to kasa wpłynie na konto Kylianka za podpis. Brudna gra z obu stron.

Real wysyłał im oferty. Chcieli więcej niż dawali, choć mało nie dawali. No to dali mu kontrakt i czego oczekiwali? Raczej wiedzieli, że Kylian chce do Realu i prędzej czy później się to stanie. Taki krótki kontrakt to było proszenie się o kłopoty.

Chcieli za wszelką cenę zatrzymać KM, zrobili jakieś chore zapisy w jego umowie, godząc się na wszystkie zachcianki i mają Kyliana w klubie do 06.24.
Mogli podpisać umowę na dłuższy okres albo sprzedać go do RM wyciągając spore pieniądze z Madrytu. Nie chcieli i dziwią się, że KM nie chce isc na rok do Arabii.

Kupują to może będą też sprzedawać

2 polubienia

Podoba mi się nowa polityka PSG. Zakup Goncalo Ramosa i od razu wypożyczenie powrotne, zakup Xavi Simonsa i wypożyczenie do Lipska. Mocno walczą o Barcole, a sam zawodnik chce tylko do nich. Nie ma pośpiechu, bo nawet jak nie dadzą rady go kupić teraz to działa to prawie jak wypożyczenie. Kang-in-Lee to kolejny mega zakup. Zupełna odmiana po dziwnej polityce kupowania humorzastych gwiazdeczek. W ciągu kilku lat będą walczyć z Realem i City o puchar LM.

Ramos przecież nie został wypożyczony. Jest w Psg

1 polubienie

Mnie akurat polityka transferowa PSG nie zachwyca. Kupuli Dembele - niespełniony talent z problemami z nogami i głową, teraz są o krok od zatrudnienia Kolo Muaniego - talent który próbuje na Eintrachcie wymusić transfer do PSG odmawiając treningów.
Szykuje się kolejny zespół upośledzony mentalnie, mimo oddania pasożytów typu Neymar. I do tego cyrki z Mbappe, próby zastraszania zawodnika przed którym rok temu klub zdejmował spodnie.

1 polubienie

cena taka akceptowalna, ciekawe, czy okaże się na tyle dobry, co go zapowiadają

Greenwood 2 gole w 2 minuty. 3 mecze, w 3 meczach gol - razem 5.