Lipsk - Liverpool (wyjazd zorganizowany)

W takim razie jeśli uda się kupić bilety i będzie można się dosiąść to w Gnieźnie to jak najbardziej na tak.

Zabrałem w tym sezonie córkę na sprośnie z Chelsea na Anfield, niestety 45 minut oswajała się z atmosfera na stadionie, niestety pierwsze 45 minut skulona z zatkanymi rękoma uszami, dzięki Bogu była z nami dziewczyna, druga połowa już lepsza, to tunelu nawet zejść nie chciała z wiadomych powodów. Polecam jakieś słuchawki wygłuszające, teraz już tak zrobię, oczywiście tez jest to zależne od rangi spotkania aczkolwiek Anfield potrafi dać czadu. Córka ma 7 lat jeszcze zaznaczę, sorki za offtopic

1 polubienie

To chciałbym zaklepać 1 miejsce w busie :smiley: Masz moze link do strony gdzie mozna kupić bilet? Na C chyba najlepiej

Na oficjalnej Lipska znajdziesz. 5 min szukania :blush:

Sprzedaż biletów ruszy w piątek 8.07. o godz 10

Bus w dwie strony startujący z Torunia, jeśli uda nam się uzbierać 23 osoby, to koszt około 280 pln, z tego co się żeśmy dowiedzieli.

Ktoś jeszcze zainteresowany dołączeniem do grupy?

Planujemy wystartować z Grodu Kopernika mocno wcześnie. Koło 3-4 rano w czwartek prawdopodobnie.

Z Dolnego Slaska wybiera sie ktos i ma wolne miejsce?

Jeśli uda się wszystko terminowo dograć to ja się wybieram (Wrocław), pewnie do końca tygodnia będzie wiadomo. Ktoś wcześniej pisał też o wyjeździe z okolic Bolesławca chyba.
Jeśli chodzi o bilety - czy jest opcja, żeby kupić je dla całej grupy z LFC.pl w jednej części sektora? Nie mam doświadczenia z wyborem miejsc w Lipsku, często można kupować konkretne miejsca w sektorze. Czy jakieś szczególne dokumenty są wymagane poza dowodem osobistym?

Piszę sie na wyjazd z Torunia! W piatek bede próbował kupic bilet, proszę o pomoc na PW i dokładne info jakie miejsca brac :wink:

Masz wolne miejsce? Moglbym sie dosiasc na A4 w Legnicy?

Negrys, Averis, golablfc. Panowie ktoś jeszcze poza Wami chętny na wyjazd z Torunia przez Bydgoszcz i Gniezno? :wink:

W piątek bilety na sektor C jak coś kupujcie Drodzy Koledzy i mam nadzieję, że do zobaczenia wkrótce w wesołym busie :slight_smile:

Tak, jak tylko uda mi się ogarnąć bilety to jadę z Bolesławca

Będę miał, będziemy się organizować.
Jest chyba spora grupa ‘toruńska’, czy ktoś jeszcze będzie jechał z południa kierunkiem A4 (Dolny/Górny Śląsk)?

I które miejsca bierzemy PK4?

1 polubienie

Dajcie znać, gdzie bierzecie bilety, sektor C o którym pisał AirCanada chyba niedostępny?
PK1, PK3, PK4 to chyba sektory gości, można konkretne miejsca wybierać

Udalo mi sie kupic na sektor gosci PK4

Ja tez PK4. Teraz próbuje ogarnąć ta aplikacje na telefon :wink: Bilety maja byc na aplikacji 15 lipca jak dobrze rozumiem? Wyszło 51 zł.

tam są numerowane miejsca? Jeśli tak to podajcie nr na które macie bilety.
Na planie są pod PK4 sektory 5.1 5.2 6.1 i 6.2 (zanim przełączyłem na j. ang. to w wariancie j.niem. był jeszcze sektor 4)

Ja chyba w tym 4 kupilem zaraz pierwszy z boku od sektora C.

Ale to konkretne miejsca? Bo ja nie widzę opcji wyboru dokładniejszego niż cały sektor, nie pojawia się wybór konkretnego miejsca