Iban to chyba coś związanego z kontami bankowymi, na żadnym etapie zakupu nie miałem takich opcji. Wybierałeś bilet na mecz z LFC ale dla kibiców gosci?
Komuś udało się jeszcze nabyć bilety i chce do toruńskiego busa dołączyć?
Przypominam jedziemy przez Bydgoszcz i Gniezno.
a przez poznań jedziecie? 4 osoby
Jeśli ktoś zrezygnował to chętnie odkupię 3-4 bilety. Zaspałem z zakupem, a chętnie pojadę.
Witam, kupował ktoś bilet ze strony viagogo.pl ? Jest to bezpieczna opcja? Bilety nadal są do kupienia za ponad 250 zł
@AirCanada jest możliwość zabrać się z wami z Torunia?
Syryj owszem mamy miejsce na start z Torunia.
są jeszcze bilety? troche zaspałem
Jakby ktoś chciał odsprzedać to jestem chętny
Również potrzebował bym pilnie 2 bilety. Ktoś może jednak nie jedzie?
Tak tylko dla informacji
Kto jedzie autem to pamiętać że cały Lipsk jest w strefie zielonej i trzeba mieć tą zieloną naklejkę EURO4 na szybie żeby wjechać bo inaczej mandacik 80 Euro…
Dzięki za info!
Naklejki można kupić np. na Allegro, wysyłając skan dowodu rejestracyjnego, koszt 40zł.
Na dniach (poniedziałek, max wtorek) będę wiedział czy uda mi się pojechać na mecz a jeśli nie - będę musiał odsprzedać bilet, 6.1 sektor gości. PW!
Mam jeden wolny bilet, ale szukam transportu z Dolnego Ślaska
Jadę z Wrocławia. Z biletem.
Kto jeszcze jedzie do Lipska z Dolnego Śląska? Wiem, że ktoś z Bolesławca, Zgorzelca się wybierał, może się w jeden samochód zapakujemy?
Dajcie znać.
My jedziemy z BC, ale auto pełne.
Ja z Lubina ale moge podjechac na A4 w okolicy Legnicy
OK, możemy się na A4 złapać.
@AirCanada - o której planujecie dotrzeć do Lipska? Można by się było gdzieś spotkać na miejscu.
Niestety prawdopoobnie nie uda mi się pojechać na mecz i z tego względu odsprzedam bilet - sektor gości, 6.1
Panowie gdzie planujecie zaparkować? Parking pod stadionem czy gdzieś indziej? Ogarniacie tą naklejkę, o której pisał jeden kolega?
Naklejka na szybie.
Parking jeszcze nie wiem - wg map z centrum Lipska na stadion jest z 500m, nie wiem jak ze strefami parkowania w Lipsku - ktoś coś wie?
Fajnie byłoby się gdzieś złapać już na miejscu, na którą godzine planujecie przyjechać?