Mecz słaby, ale on akurat dla mnie do końca sezonu ma parasol ochronny.
Jota też po kontuzji nie zachwycał i potrzebował czasu, a Diaz nie grał od jeszcze dłuższego czasu.
Zobaczymy jak siebie poradzi w nowym sezonie.
Najwyższa ocena w druzynie, mimo ze nie grał całego meczu. Forumek- słaby mecz Diaza
@Lapaino Robertson był dziś tragiczny. Jota zdobył bramkę, ale poza tym to nic praktycznie nie zrobił, a mógł załapać głupia czerwona. Tez za żółta kartkę ocena spada. Stad tez słabsza nota Konate, który zagrał średnio i złapał kartkę.
Tam jest bodajze 6 wyjściowa i za dobre (celne podania, strzaly, odbiory…)zagrania rośnie nota, a za złe spada(straty, faule, niecelne podania)
Ali puścił 3 bramki, wiec za to poleciała nota. Bramkarze maja trudniej, szczególnie, jak drużyna broni jak dziś.
W tym rankingu hehe ma lepszą ocenę od Robertsona i prawie taką samą jak Alisson, Konate czy Jota…
Także Ehm Ehm
@Loku64 i zupełnie bez powodu pominąłeś Allisona?
@everlast rzeczywiście dopiero zauważyłem, że Van Dijk ma wyższą ocenę od Konate i TAA
A van Dijk ma jedna z lepszych not. Gdzie zawalil pierwsza bramke. Potem jakby Kulusevski strzelil to tez moznaby mu przypisac
Widać ciągle po Diazie długą przerwę w grze, chociaż gol palce lizać.
Brakuje ciągle dawnego błysku, ale na pewno ważne, że wrócił do drużyny na końcówkę sezonu.
Tak zerknąłem na pensje u nas i Diaz widzę w zacnym gronie
W ogóle kto i po co daje takie kontrakty Phillipsowi i Adrianowi, to ja nie rozumiem.
Czekaj… czekaj… To Nathaniel zarabia więcej od Diaza ?!
A kto asyste zrobił z United? A kto gola strzelił Burnley i wybił piłkę z linii bramkowej?
Pieniążki się należą
Lucho to świeżak więc za co te pieniążki
Staremu wyjadaczowi się należą
Oczywiście to wszystko sarkazm