Luźne dyskusje odnośnie Liverpoolu

Chłopaki dotarło do Was jakieś info odnośnie rzekomego spięcia pomiędzy Harveyem a Chiesą podczas treningów z u21 teraz w trakcie przerwy na reprezentacje?

Nie. Skąd info?

Post musi mieć co najmniej 20 znaków.

Ufff dzięki ci Panie że nas uchroniłeś (tak tak wiem ze za Jurgena moze by cos z niego było ale patrzac jak gra obecnie w United to nie żałuje)

Kocham Kloppa i jestem mu wdzięczny za to co zrobił dla klubu, ale niektóre jego pomysły transferowe to szaleństwo. Antony nigdy nawet nie był godny wiązać korków Salahowi, a co dopiero być zastępstwem 1:1.

Takie ciekawostki to są warte tyle co plotki o Mbbape.
Każdy trener w swoich biografiach opisuje jak to prawie Henry czy Ronaldo do nich trafili tylko zawsze były jakieś przeciwności losu.
Tak samo jak już jakiś trener opuści klub to pojawiają się takie pogłoski jak to ktoś tam prawie był odpowiedzialny za coś.

Można w drugą stronę dać, że gdyby Klopp miał wolną rękę to u nas już dawno pomoc to byłoby Mac, Bellingham i Caicedo.

1 polubienie

No dyskutował. Pewnie o innych - zarówno kapitalnych jak i flopach - o których nigdy się nie dowiemy, też dyskutował.

Znowu ten niedobory Niemiec, tym razem Antonego chciał, skoro tak pisze w internecie to tak musiało być :person_facepalming:

Ale nigdzie nie napisałem że huru duru dobrze ze Kloppa nie ma bo jego wina ze wszystko bylo zle.To było wrzucone bardziej jako ciekawostka. Naprawdę niektórzy to powinni wyjąc kij sami wiecie skąd xd.

1 polubienie

Tak dotarło gdzieś trzy dni temu. Elliott miał rzekomo okazać brak szacunku właśnie do Chiesy podczas treningu za co dostał z liścia od Włocha. Zostali rozdzieleni i nic więcej się nie wydarzyło

Klub nie wydał officialnego oświadczenia na ten temat.

1 polubienie

Co znaczy brak szacunku? Nie odnosił się do niego per Panie Federico, czy może sobie zażartował? I pytanie czy nasza włochata łamaga nie złamał sobie ręki po czymś takim?

Teraz to ty okazujesz brak szacunku do piłkarza klubu, któremu kibicujesz…

2 polubienia

Chiesa nawet gdyby był zdrowy to przy Salahu w dobrej formie pograłby tylko w Carabao. Ja od Włocha oczekuję dostępności w grudniu, kiedy będą mecze co trzy dni

Witam. Nie chce mi się czytać forumka ostatnio. Czy pojawiły się już tutaj teksty, że po co płaciliśmy za Chiese, jest do odjebania bo nie gra, wina FSG bo mogli dołożyć do kogoś lepszego czyli de facto go skreślono czy tym razem jest inaczej?

I dlatego jako kibic LFC i Ślązak/Hanys czuję podwójną dumę! :blush:

Come on LFC :red_circle:
Ino POLONIA :large_blue_circle::red_circle:

:muscle::muscle::smile::smile:

3 polubienia

Pozostaje tylko żałować, że Śląsk po wojnie nie trafił w niemieckie ręce. Taki potencjał gospodarczy został zmarnowany. Przecież to mogła być nowa Dolina Krzemowa. Ale to taki offtop historyczny.

Jak było tak dobrze za Niemca to czemu były powstania Śląskie? Śląsk byłby kolonią dla Niemiec

a dlaczego o powstaniach Śląskich (w tym jednym wygranym) nie uczą w szkołach, a zamiast tego wszystko skupione jest na wielkiej warszawie i jej wspaniałym powstaniu? Jako Ślązak nie popieram pełnej autonomii, państwa Śląskiego czy innych podobnych tworów, ale podstawę programową powinniśmy sami układać. Gówno nas na śląsku obchodzi warszawa

1 polubienie

Kurr, temat o Premier League a Ci o powstaniach rozmawiają :smiley: Japr :rofl: :rofl: :rofl: Zaraz w temacie o transferach będziemy rozmawiać o tym co u was nas jest na wigilijnym stole XD Moderatorzy śpicie?

2 polubienia

Tak na koniec I WŚ na Śląsku istniały następujące grupy ludności :

• osoby czując się wyłącznie Ślązakami
  • ludzie myślący o sobie jestem Ślązakiem i Polakiem bądź Niemcem
  • wreszcie zdeklarowani Polacy lub Niemcy

Podziały były często w rodzinach gdzie jedni identyfikowali się z grupą X a drudzy Y.
To nie są takie jednoznaczne sprawy jak się z perspektywy mieszkańca W-wy czy Krakowa wydaje.

Podobnie jest z przynależnością państwową gdzie w sumie historycznie “pretensje” do tego regionu mogą mieć 4 nacje : my, Czesi, Austriacy oraz Niemcy.

A o powstaniach śląskich czy też zwycięskim wielkopolskim to powinno się o wiele więcej mówić i uczyć w szkołach a nie tylko albo w zdecydowanej większości o hekatombie warszawskiej.

Bo jest off-top to krótko o PL.
Ktoś coś wie jaka platforma będzie ją transmitować od przyszłego sezonu? :soccer::blush:

@Ralf088
Niech sobie śpią, zasłużyli :rofl:

U mnie na wigilię zawsze kutia! Uwielbiam :grin:

Nareszcie wraca PL, mecze reprezentacji to dla mnie coraz częściej zło (nie)konieczne.

Wracając do Bentancura - jego zawieszenie obejmie nie tylko mecz z City, ale i z Liverpoolem. Ciekaw jestem formy obywateli po przerwie na kadrę.

1 polubienie