Milos Kerkez

No nareszcie

15 polubień

Witamy oficjalnie nasz nowy węgierski nabytek :red_circle:

14 polubień

W końcu :heart: super wiadomość

33 na plecy? Co tam wyczarują:D

Jest i on. Piękny (drugi) Madziar

3 polubienia

Swoją drogą jest ktoś mi w stanie powiedzieć o co chodzi z Kerkezem i z wiertarka/okularami? Bo znaleźć nie mogę informacji na ten temat.

@Maaaciej Ahh dobra teraz ma sens. Gdzieś ją chyba nawet widziałem ale wgl nie skojarzyłem. Dzięki wielki :smiley:

@Siffredi Bez kitu wygląda trochę jak Henry od tylu. Teraz już nie mogę tego z glowy wyrzucic xd

2 polubienia

Gosc podobno wkręca obrońców w ziemię :slight_smile:

2 polubienia

Ma taką fotkę z Szobo

5 polubień

Toc to Henry pajacuje

Ktoś wie o co chodzi z wiertarką na krzesełku?

3 polubienia

Nie mam pojęcia co z tą wiertarką…

Najważniejsze jest to:

1 polubienie

Z wkrętarką chodzi o to zdjęcie:

3 polubienia

No i w pytę!

Na rynku nie było chyba lepszej opcji na lewą flankę .

Do tego jeszcze w rozsądnych pieniądzach.

Naprawdę udane lato do tej pory.

Ależ ekipa się buduję.

1 polubienie

Pat & Mat? Tamci byli Czechami :wink:

1 polubienie

Świetny transfer, szkoda tylko, że musimy być mistrzem Anglii, żeby top piłkarze do nas przychodzili, już nie umiem się doczekać pierwszego spotkania Kerkeza w barwach Liverpoolu. Nawet nie wiem, czy nie zamówić koszulki Adidasa jak się ukażą z jego numerem i nazwiskiem. Oglądałem parę jego spotkań w zeszłym sezonie, nikt chyba nie ma wątpliwości, że to top topów ligi angielskiej, jeszcze jednoznacznie chciał do nas dołączyć jak Wirtz, to też o czymś świadczy. Myślę, że osoba Szoboszlaia odegrała tutaj też nie niebagatelną rolę, warto mieć rodaka w zespole.

Doczekaliśmy się. Bardzo dobry transfer na papierze, może na lata zabetonować lewa obronę. Cieszy jego entuzjazm i chęć gry w Liverpoolu. Będzie dobrze.

Ostatnio jakoś po mistrzostwie nie zrobiliśmy niczego wow

Eeeyooo ale to będzie banglać, wiadomo jaki numer wybrał?