No nareszcie
W końcu super wiadomość
33 na plecy? Co tam wyczarują:D
Jest i on. Piękny (drugi) Madziar
Swoją drogą jest ktoś mi w stanie powiedzieć o co chodzi z Kerkezem i z wiertarka/okularami? Bo znaleźć nie mogę informacji na ten temat.
@Maaaciej Ahh dobra teraz ma sens. Gdzieś ją chyba nawet widziałem ale wgl nie skojarzyłem. Dzięki wielki
@Siffredi Bez kitu wygląda trochę jak Henry od tylu. Teraz już nie mogę tego z glowy wyrzucic xd
Gosc podobno wkręca obrońców w ziemię
Toc to Henry pajacuje
No i w pytę!
Na rynku nie było chyba lepszej opcji na lewą flankę .
Do tego jeszcze w rozsądnych pieniądzach.
Naprawdę udane lato do tej pory.
Ależ ekipa się buduję.
Pat & Mat? Tamci byli Czechami
Świetny transfer, szkoda tylko, że musimy być mistrzem Anglii, żeby top piłkarze do nas przychodzili, już nie umiem się doczekać pierwszego spotkania Kerkeza w barwach Liverpoolu. Nawet nie wiem, czy nie zamówić koszulki Adidasa jak się ukażą z jego numerem i nazwiskiem. Oglądałem parę jego spotkań w zeszłym sezonie, nikt chyba nie ma wątpliwości, że to top topów ligi angielskiej, jeszcze jednoznacznie chciał do nas dołączyć jak Wirtz, to też o czymś świadczy. Myślę, że osoba Szoboszlaia odegrała tutaj też nie niebagatelną rolę, warto mieć rodaka w zespole.
Doczekaliśmy się. Bardzo dobry transfer na papierze, może na lata zabetonować lewa obronę. Cieszy jego entuzjazm i chęć gry w Liverpoolu. Będzie dobrze.
Ostatnio jakoś po mistrzostwie nie zrobiliśmy niczego wow
Eeeyooo ale to będzie banglać, wiadomo jaki numer wybrał?