Milos Kerkez

Nie wiadomo, numer zostanie podany w pozniejszym czasie. Pewnie zależy, kto zostanie i jakie będą wolne numery.

Parametry Milosza? aż mnie ciarki przechodzą. Czuję że to będzie prze kocur na lataaaa. Tak ulepszona wersja robertson którego uważam za 2 najlepszego LO w historii ligi (nr Ashley cole). Oczywiście dużo pracy przed młodym ale ma wszystko aby sprostać. Gaz, energie, agresję, zwrotność, charakter i końskie zdrowie

1 polubienie

Ale by byly jaja jakby sobie wybrał 66 haha

Na szczęście nie ma 13 lat żeby wybrać 66

2 polubienia

Na szczęście u nas w klubie nie ma kultu nienawiści. Jasne trent nigdy już nie będzie ceniony przez kibiców, ale wraz z transferem Jeremiego wszyscy mają w pompie Pana z 66

no pewnie czekaja tez na wejscie umowy z adidasem

Ależ będziemy mieć z Węgra pociechę. Motoryka, zaangażowanie, technika, szybkość, odbiór. W dodatku kapitalnie się ustawiał do podań.
Oczy się niesamowicie cieszą widząc taką jakość na lewej obronie ;p zresztą po drugiej stronie Frimpong też dobrze w defensywie wyglądał i ta jego szybkość przy powrotach. Ach… genialne transfery!

8 polubień

U Kerkeza widać dzisiaj bylo wszystko to czego można bylo się spodziewac, za to Frimpong co przyjęcie to mocno odskakiwała mu piłka, pewnie dlatego mówią na niego Pimpong.

Podobało mi się jak wstawił głowę pod nogę piłkarza Preston. Waleczny skurczybyk.

1 polubienie

https://video-link-generator.replit.app/v/2ixc8xqhi1s5vdqrbnc6v

pokochamy tego gościa

2 polubienia
1 polubienie

Kerkez nie zabrał dziś jajec na mecz, a w spodenkach dodatkowy bagaż. Oj, niektórzy szybko przeproszą Robbo. Szkot powinien nadal być pierwszym wyborem.

1 polubienie

Speszył się na maxa debiutem na Anfield, widać było jak wystraszony jest. Kwestia kiedy mu to minie, bo w sparingach wyglądał dużo lepiej, pewniej, ostrzejsze spojrzenie i dużo większe zaangażowanie. To nie wygląda jakby była kwestia sportowa. Nie przewidywałbym powrotu Szkota, bo po wejściu nie był wcale lepszy :joy: za to miny potrafi strzelać takie straszne, strzał z oka spojrzeniem.

no szczególnie przy pierwszej bramce to pokazał.

7 polubień

Nie zes*aj się. Irytujące są właśnie takie wysrywy jak Twój. Chłopak zagrał pierwszy mecz ligowy, oczywiste, że trema i chęć pokazania się zrobiły swoje. A Ty już wyciągasz wnioski w stylu „tęsknijmy za starymi czasami”. Daj Kerkezowi kilka kolejek, zanim zaczniesz ferować wyroki.

Robertson? Kiedy on ostatnio był w formie?

1 polubienie

Masz rację że słabo dziś i przeciętnie z crystal. Spóźniony, bez gazu, zaciąga do środka, brak odwagi, do przodu właściwie 2 wyjścia.

Jednak pamiętajmy że robbo zawinił trochę przy obu bramkąch. Przy 1 akcja była po prawej stronie. Źle się ustawił i kiedy doszło do straty niestety mimo że był świeży nie dogonił już swojego gracza czyli semenyo.
Przy drugim po raz kolejny akcja z prawej strony dochodzi do straty i robbo nie zdążą pomoc. Przy drugim golu większą wina Endo, ale robbo mógł zrobić więcej

Wczoraj chciał coś udowodnić byłym kolegom i trenerowi. Był nie skupiony na grze tylko na osobistych utarczkach. To tylko przyniosło szereg złych zagrań, złych ustawień i braku zagrożenia z przodu. Jego pozycja pierwszego wyboru nie będzie chyba taka oczywista. Gorąca głowa.

Ja ogólnie nie mam wątpliwości, że Kerkez będzie kotem, ale nie jestem zdziwiony jego słabym występem.

W meczach przedsezonowych obserwowałem go dość szczególnie i widać tam spory brak komunikacji, VVD jest przyzwyczajony do trochę innej gry Robbo, który szybciej idzie do przodu i uważam, że Kerkez musi to załapać zanim na stale zadomowi się w pierwszej 11 , a na to potrzeba jeszcze czasu. Jestem zdziwiony, że to Węgier wyszedł w 1 składzie, ale cóż taka decyzja sztabu, dla mnie niezrozumiała.

Wcale się jednak nie zdziwię jeśli już w next matchu to Szkot wyjdzie w podstawie. Kerkez niech łapie schematy i zaczyna tak za 5-6 kolejek, ewentualnie niech wyjdzie już na Arsenal, bo wiadomo Saka i Szkot będzie kręcony. Pamiętam że podobnie był wprowadzany właśnie Robbo, a pierwsze mecze grywał Moreno. Takie moje wnioski

4 polubienia

Jak na razie to przypomina mi to zamianę Riise na Dossene. No mega słaby jest jest Kerkez jak na razie. Nie wiem czy nie wolałbym na Arsenal Robertsona.

2 polubienia