Pierwszy koszyk jest naturalnie fajny ale możemy jak to w losowaniu trafić gorzej albo lepiej.
Wariant “grupa śmierci” to dla mnie na przykład: Anglia/Francja/Serbia;Norwegia/Szwecja;Turcja;Słowacja
Wariant spoko: Izrael;Rumunia;Kosowo;Łotwa
Założylem,że zagramy w grupie 5-cio zespołowej
Przypomnę ,że awansują z każdej grupy po 2 zespoły ale będzie też ścieżka poprzez baraże na podstawie wyników skończonej właśnie Ligi Narodów.Tutaj czekają jeszcze 3 miejsca a my w razie czego raczej na pewno mamy szanse w nich zagrać -taki przywilej niejako dla uczestników z dywizji A
W ten temat ten artykul chyba najbardziej pasuje.
Zalozmy,ze UEFA/Mafia przywroci ruska swolocz do gry i co wtedy?
Taki byl przeciez wylew hipokryzji podczas MS w Katarze,ze trzeba bojkjotowac itd,itp a i tak wszyscy zagrali.
Jezeli wiec ktos NA POWAZNIE traktuje swoje deklaracje odnosnie praw czlowieka,potepia agresywna polityke prowadzaca do wojny to w razie takiego scenariusza wyjscie jest tylko jedne: wystapienie z tej aktualnej,europejskiej federacji i zalozenie nowej!
Ewentualnie badz alternatywnie jak kto woli musialo by dojsc do natychmiastowego zwolania kongresu UEFA i odwolania tej nie majacej wstydu oraz zadnych zahamowan “wierchuszki”.
To czekam co sie wydarzy choc przewiduje kolejna fale hipokryzji i brak “cojones”
Oglądał ktoś z Was mecz Francja-Holandia? Defensywa Pomarańczowych, kierowana przez Virgila, dostała 4 gole, Francuzi z kolei mecz na zero z tyłu (Konate!).
Jak zagrali nasi stoperzy?
Czy wiecie może gdzie szukać info w jakim hotelu będzie zakwaterowana reprezentacja Anglii podczas pobytu we Wrocławiu? Próbowałem szukać w necie ale nie bardzo mi poszło…a w sumie fajna okazja, żeby spróbować cyknać sobie pamiątkowe foto z topowymi zawodnikami.