Mohamed Salah

Mam nadzieję, że Mo sobie odpocznie w pojedynku z Plymouth w pucharze, co by Puchacz, nie miał okazję do popisu…

4 polubienia

Biedny Chiesa🥶
Znaki

1 polubienie

Już jak wstawiacie film to dajcie link, a nie się mamy domyślać co w nim jest :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Rozgryzłeś. Te dwa słupki też mieliśmy dogadane w scenariuszu, żeby nie wyglądało zbyt łatwo.

10 polubień

I tak nic nie przebije podkładającego się city w niedziele przez układ trenerów… Pep wie, że nie mają szans więc chce żeby quarteta wygrał PL, że niby spod jego skrzydeł trener.

W sumie mam nadzieję, że jeszcze będą jechać na tottenham oraz chelsea, że nam się też podłożyli. I oby tak było.

Szczerze i celnie na temat kanonierzy.com. Nie dziwię się, że to przyznałeś i zmieniłeś forum na nasze.

18 polubień

Zgaduje, że admin usuwa posty bo są one masowo raportowane. Sory, ale jak piszesz na dzień dobry, że wisienki mają z nami jakiś układ i sie podkładają, to nie oczekuj, że później ktokolwiek będzie Cię traktował poważnie - inaczej jak trolla, albo co gorsza idiote.

5 polubień

No Messi cos moze wiedziec na temat piłki mam wrazenie

1 polubienie

PAMIĘTAJCIE, JEST OBUNOŻNY. TO RZADKOŚĆ

1 polubienie

A ty coś się tu wysrał?

@PyrkaLFC nie, nie był Top. Dziś daleki od formy. nie rozumiem tylko twojej uszczypliwości. Po co?

I tak, Kinder Bueno czy Mbeumo to nieśmieszny żart.

Nie no wróciłem sobie tylko do tematu zastepstwa za Salaha, Chiesa dzisiaj TOP, każdą z nóg płoszył gołębie na dachu stadionu, w przyszłym sezonie luźne 30 ga, Mbeumo to nieśmieszny żart /s

1 polubienie

czemu akurat Sanchez? nie dało się dać Suareza/Ronneya/Shearera/Ronaldo/De Bruyne czy nawet hazarda tylko sancheza?!?!?!? sanchez to jedna lub dwie klasy niżej!

To był prześmiewczy mem w tamtym momencie odnoszący się do postu na forum kanonierów, gdzie niektórzy użytkownicy pisali posty o Sanchezie, który według nich był o wiele lepszy od Salaha.

2 polubienia

Ostatnio tu krążył komentarz z kanonierów, że Sanchez wciąga nosem Salaha czy coś takiego i się zrobił z tego taki forumowy mem

1 polubienie

W sumie Salah niby taki wybitny i zasługuje na wielki kontrakt, a dzisiaj nie pomógł na boisku.

1 polubienie

No i to ze spadkowiczem przyszłym z Championship.
A wielkiego Tymoteusza nawet raz nie ograł.

1 polubienie

Bo poza odpowiedzią że jest obunożny dalej nie dowiedziałem się z jakiego powodu Chiesa miałby grać za Salaha, poza tym, że 5 lat temu to był wielki talent. Póki co wygląda na to,że stawianie w jednym zdaniu Chiesy i Mbeumo to żart i to taki obrażający Kameruńczyka

6 polubień

Salah miał dzisiaj grać, ale doszły ich słuchy o sankach to dla zachowania bezpieczeństwa został w domu

2 polubienia

Nawiazujac do informacji o tym,ze Lewy o rok przedluzyl kontrakt z Barca to fakt,ze FSG ciagle jeszcze nie porozumialo sie z Mo jest dla mnie jakims kompletnym idotyzmem :rage:
Jak mozna nie chciec (tak to oceniam aktualnie) w swojej druzynie jednego z najlepszych pilkarzy swiata ?

Na tym forum czasem dochodzi do przesady tak jak tutaj chłopie Chiesa od 4 lat jest o wiele gorszym gościem niż Mbeumo,on i Wissa ciągną klub z Premier League za uszy i co roku wykręca przyjemne statystyki i jest znacznie lepszym piłkarzem niż Chiesa

1 polubienie