Hughes dzisiaj na trybunach zobaczył kolejne dwie bramki Mo. Czy jutro zadzwoni do Henrego i powie mu płace Kingowi ile rządza
bo to gość który za parę kolejek będzie trzecim strzelcem w historii 133 letniego klubu?
Zastanawia mnie jedno. Czy te barany wyznaczyły sobie jakiś termin po przekroczeniu którego nie będzie odwrotu. Bo chyba nie będziemy czekać do mają czy czerwca?
Skąd wiesz, że np. Arabia nie rzuca 200-300 mln na stół. Skoro tyle chcieli dać za transfer to równie dobrze mogą mu tyle rzucić do ręki ; Salah ma pole do negocjacji.
FSG może podało maksymalną kwotę jaką może mu zapłacić, ten ma finansowo lepsze opcje i tematy stoi.
Widziałeś ile Mo strzelił goli? Nie obchodzi mnie ile dają Araby, ci [edit] nieudacznicy mają podpisać z nim nowy kontrakt przynajmniej dla lata.
Taka ciekawostka. W ostatnich 16 meczach Premier League Egyptian King strzelił 17 goli. Jak utrzyma takie tempo do końca sezonu to ma szansę na odzyskanie rekordu ilości bramek w jednym sezonie, który zabrał mu Haland (liczba do pobicia: 36).
Cześku,
Chcesz mi powiedzieć, że koleś który jest/był napastnikiem i przez całą swoją profesjonalną karierę przekroczył 1(!) - SŁOWNIE RAZ 20 bramek i miał dwa sezony z 10 asystami jest lepszy od tego →
tyś je kufa dzban…
Nie do pomyślenia jest, że mając w składzie najlepszego obecnie gracza ligi możemy go stracić za darmo. Po prostu w głowie się nie mieści. Jakie argumenty są po stronie fsg ? Żadne. Stracą skarb, który ktoś inny po prostu może sobie ot tak zabrać. I to będzie tylko i wyłącznie wina fsg.
Czekają czekają i doczekać się nie mogą spadku formy Mo, żeby mieć argumenty, że nie warto na niego stawiać.
Trzeba przyznać że mo robi wszystko żeby fsg było pierwszym zwycięskim zarządem który będzie znienawidzony przez własnych fanów
Jeżeli FSG nie przedłuży przynajmniej kontraktów Mo i Virgila to bez względu na osiągnięcia (oby było ich wiele ) w tym sezonie, wywalczone przez graczy i sztab szkoleniowy a nie działaczy co podkreślę, ja będę ich wtedy nazywał tylko w taki sposób:
Matoły, przygłupy, zwykłe skur… ny z FSG!
Ktoś tu chyba leków nie wziął.
Polecam je wziąć, bo wam już takie copium na mózg wjeżdża bo szykuje się kolejny sezon bez trofeów.
Wymień tych zawodników po 70-80mln.
VvD, Szobo,
Nie licz Nuneza, to nie zawodnik pierwszego składu. Także razem DWOJE. No szał ciał po prostu. Nie ma co porównywać. Przerypane. Ciekawe jak to wyglądało w porównaniu do Arsenalu, GDYBY PRZELICZYĆ po inflacji cen piłkarskich, gdzie na tamte czasy wychodziłoby to pi razy oko ~40-50mln, może nawet mniej. Sprawdzisz czy ktoś inny tu to będzie musiał zrobić?
Chyba na transfermarkt oszukują z cenami albo Ty sobie ustalasz jeden pułap, a potem go zmieniasz. Zdecydujesz się w końcu czy przestaniemy spamować?
Keity nie ma, nie dawał też odpowiedniego poziomu w grze, a Nunez to nie jest 1st pick do składu. No i czekam na listę zawodników Arsenalu pamiętając o piłkarskiej inflacji, aczkolwiek wątpię byś cokolwiek sensownego napisał, wiec już mi nie odpisuj, nara.
W ogóle o czym tu dyskusja. Najgorszy sezon Salaha jest lepszy od najlepszego Sancheza. Słaby bait. Z twojej strony.
Salah to najlepszy skrzydłowy w historii ligi. Sanchez nie jest nawet najlepszym lewo skrzydłowym w Arsenalu.
Fajnie jest podyskutować z tymi z Arsenalu bo wyobraźcie sobie co o i muszą czuć.
Ich wymarzony manager który buduje zespół od 6lat !!! Wydając bambilion funtów na nowych graczy, a dodatkowo wspierany genialnymi wychowankami z akademii. Mając na każdej pozycji najlepszego na świecie, a ich manager zachowuje się arogancko jakby wygrała połowę tego co saf dostaje sromotne lanie od uśmiechniętego holendra mocą przyjaźni któremu kupiono nikogo.
Przeciez ich to tam musi krew zalewać jeszcze tylko zaczekać jak jakies atletico rywali ich z lm i dopiero będzie bajka
Mało wydaliście na Sancheza, Aubameyanga albo Pepe xD.
Hipokryzja za hipokryzją. Ja wiem że macie ciężki żywot kibicowski, ale jeśli tak mocno palą się styki jak u Ciebie, to raczej bym skończył z tym sportem.
A no i na koniec. Sanchez nawet w swoim primie może czyścić podeszwy Faraona.
skoro niektórzy uważają że liczby dla piłkarza ofensywnego nie są najważniejsze i przywołują sancheza i hazarda jako lepszych od salaha (XD), to idąc tym tokiem myślenia trzeba przyznać że yannick bolasie jest najlepszym skrzydłowym ery pl
przy 3 letnim kontrakcie Salah na spokojnie może zostać najlepszym strzelcem nie tylko w historii LFC, ale również w historii Premier League.
Wow, kosmita.
To najśmieszniejsza rzecz jaką tu przeczytałem od dawna.
A nie, jednak ta jest śmieszniejsza xD
A Ty widziałeś sezon 2017/18 w wykonaniu Salaha? 32 gole w samej Premier league i 44 łącznie we wszystkich rozgrywkach. Powiedz mi kiedy Alexis Sanchez zagrał na zbliżonym do tego poziomie?