Za 15 mln ja w to wierzę, przecież to kupa pininendzy😜
Mbeumo ma sufit tam gdzie Salah podłogę. Kameruńczyk to nieśmieszny żart.
@Loku64 szczerze? To już był wolałbym postawić na Włoskiego Ogiera na prawej. To nadal z dwie półki wyżej niż Mbeumo. Uważam, że w swoim prime time był jednym z niewielu graczy mogących dorównać Salahowi.
Kameruńczyk to półśrodek na przeczekanie. Nikt poważny się o niego nie bije.
Ma rok do końca kontraktu i zarabia 45k/week.
A czy się nam przyda to pewnie Slot oceni, bo chociaż tyle do powiedzenia to chyba ma
W każdym razie pewnie dałoby się go wyrwać poniżej 50 baniek i może przyjąłby wypłatę na poziomie niewiele wyższym niż ma teraz.
Nie żebym był zwolennikiem takiego rozwiązania, ale jest to zawsze wyjście jakieś.
@Kratos Chiesa w formie z 20/21 to na pewno lepszy był od Mbuemo. Jednak mamy 2025, a Chiesy zdrowie nie te i teraz to już ciężko o jednoznaczną deklarację, który by się u nas lepiej sprawdził
A skąd miałyby się pojawić jakiekolwiek pieniądze na transfery w lato ? Skoro mowa tu o jakimś Mbeumo czy Pedro to weźcie pod uwagę, że rynek poszedł do przodu i za takiego grajka to ponad 45-55 mln trzeba dać. Zwłaszcza, że nie będziemy mieli dobrej pozycji do negocjacji. Z resztą o czym tu mowa ? Jakie zastępstwo? Tu trzeba zatrzymać co najmniej dwóch z trzech.
Myślę, że większość kibiców tego chce, ale trzeba brać pod uwagę najmniej optymistyczny scenariusz takze
Ale ja nie mówie o jego suficie, ani podłodze, ani żadnym innym umeblowaniu. Trafia bramki - obchodzi mnie jak to robi? Jesli nie przedłużymy Salaha to nie znajdziemy zawodnika odpowiadającego poziomem Mo 1 do 1 - więc zgaduje, że ulepimy sobie wpływ na grę podobny do tego jaki miał Salah, korzystając z inniych zawodników. Nie wiem czy jest jakaś fachowa nazwa na to, ale ja bym to nazwał dywersyfikacją zdobywania punktów. Zawodnik o wpływie na grę podobnym do tego jaki ma Salah nie istnieje, a jeśli by istniał to i tak byłby grubo poza naszym budżetem.
Możesz wytłumaczyć jaka logika podpowiada Tobie umieścić na prawej stronie, na której od 8 lat gra lewonożny bramkostrzelny zawodnik, zawodnika prawonożnego bez bramki w premier league i podatnego na kontuzje, zamiast lewonożnego bramkostrzelnego zawodnika?
Fede jest obunożny. To rzadkość.
Super, no to nie zdobywał goli żadną z obydwu “lepszych” nóg
Egipski serwis Masravy podaje info że Salah odrzucił ofertę. Wydaje się że klub chce przedłużenia o rok a Salah o 2-3 lata.
Nie rozumiem kompletnie dlaczego klub chce przedłużyć kontrakt Egipcjanina tylko o rok. Przecież nawet jeśli po sezonie 25/26 lub nawet 26/27 będzie już cieniem zawodnika, którego znamy ze wspaniałych akcji i bramek (czego nie umiem sobie wyobrazic ze względu na jego aktualną dyspozycję) to i tak jakiś klub będzie chętny zapłacić te parędziesiąt milionów za takie nazwisko jak Salah.
Jedynym scenariuszem, w którym klub miałby nie chcieć podpisać naszego faraona na więcej niż rok wydaje się być taki, w którym Sarah łapie kontuzje wykluczającą go z gry na rok lub więcej, kiedy przez ten czas trzeba mu będzie płacić. Jakie mogą być na to szanse u Salaha…? mniej niż 3% moim zdaniem.
Dlatego wydaje mi się, że te plotki, że Salah chce kontrakt na 3 lata, a klub na rok to bujda, albo jakaś wyższa matematyka, której nie jestem w stanie pojąć.
Pewnie chodzi o wysokość tygodniówki albo premie za podpis i tym podobne
Myślę że wszystkie przeszkody które wymieniłeś są w “grze”
Chiesa raczej nie był kupowany z myślą o zagraniu 30 minut przez pół roku.
Jakby wpadki się zdarzają.
- Tak
- Nie
- A.Sanchez jest lepszy
Nawet na devilpage.pl, śmieją się z kapiszonów.
kto to kufa je sanczes?
Mo Salah to może być porównywany z Thierry Henry jeżeli chcemy mieć gracza LFC z zawodnikiem Arsenalu w jednym zestawie.
Choć ja wybrałbym Egyptian King
Wracaj do swoich kapiszonie.
Z jedną rzeczą się z tobą zgadzam. Sanchez ciągnął
Niech zostanie póki nie robi chlewu, przynajmniej można się pośmiać