Salah w zasadzie w każdym sezonie ma gorszy moment na wiosnę, ale kibice zawsze przymykali na to oko ze względu na grę w pierwszej części sezonu i ogólne zasługi. Sorry, ale całego sezonu nie można pozwolić mu zepsuć.
Salah ławka z Brentford. Nie ma innej opcji. Jest słaby w uj w tym sezonie. Jest legendą klubu, ale jego obecna forma jest tragiczna. Szczerze? Pierwsz raz czekam, aż pojedzie na Puchar Szamana.
Za niecałe dwa lata nie będzie tu Salaha, Slot musi zdecydować czy nie będzie też jego.
Tak, bo jeden zawodnik, na skrzydle ma możliwość “zepsucia całego sezonu”, reszta zawodników, biedna może tylko patrzeć, jak jeden zawodnik gra gorzej.
Daj spokój, bo poziom tego forum spada z każdym takim idiotycznym postem. Zaraz wróci do formy i temat zostanie “zamknięty”, aż do kolejnej zmarnowanej setki.
Powtórze, żałosne, w stosunku do tego ile dla tego klubu zrobił.
Nie twierdzę, że powinien mieć miejsce w 1 składzie za zasługi, Chiesa w tym momencie daje nam więcej, ale tu jest taka histeria, że ciężko się to czyta.
Powinien podać do Florka ale chciał się przełamać jak cała drużyna, więc jego zachowanie jak dla mnie jest zrozumiałe.
Z Brentford pewnie wyjdzie w podstawie z Hugo i Gapcio i oby tam zaprezentował się dobrze ![]()
Bez przesady. Nawet ślepy widzi, że jego gra w tym sezonie to sabotaż i hamowanie całej drużyny. Nikt mu nie odbiera zasług ale nie powinny być one wyznacznikiem miejsca w składzie. Salah nie dość , że wygląda fatalnie piłkarsko to i mentalnie widać, że jest kimś innym niż wcześniej. Jakby cała ambicja i motywacja zeszły z niego i jakby był obrażony na cały skład. Może jednak coś było w tym wywiadzie , którego udzielał przed sezonem , że on już się czuje spełniony.
Jak Salah wyjdzie na Brentford z Gakpo to w zasadzie mozna w ciemno zalozyc strate punktow.
Co Ty chcesz od Gakpo ? Teraz to Gakpo i Ekitike to mus. Przy kopaniu się po czole Salaha i Isaka.
@Czerwoniak Ale i tak lepiej wygląda niż Egipcjanin czy Szwed.
Jak sie czuje spelniony to czemu do Wirtza nie podal? Ech…
Jest wg mnie zbyt przewidywalny przy obecnych problemach zespolu. Ale jednak potrafi sie znalezc w dobrym momencie.
No właśnie w tym wywiadzie Salah mówił, że czuję się spełniony i jedynie będzie się starał wprowadzać nowych do składu i pomagać im się odnaleźć ( tak jak dzisiaj pomógł Wirtzowi).
Od skrajności w skrajność - nie, sam Salah nie zepsuje nam całego sezonu, bo jest więcej graczy grających słabo, ALE to nie znaczy że trzeba dalej nim męczyć bułę w składzie.
No tak, gra za zasługi. Wcale nie powinniśmy się kierować dewizą, że nie ma większych od klubu i niech gra za to, co zrobił, a nie za to co robi. Robi niewiele dla gry, wyniku, dla Nas na ten moment, ale niech gra, bo inni też są bez formy, więc on może grać. No logika pasująca jak pięść do nosa i to pieprzenie o poziomie forum, jakby krytyka obecnej formy Salaha była czymś złym. Mamy udawać, że nie widać jak słaby jest na ten moment?
Cały Twój post jest w tonacji jakby miał grać za zasługi.
Jeśli spełnienie tak wygląda, że robi zjazd formy i dalej blokuje miejsce lepszym, to szkoda tego, że wielu kibiców będzie pamiętać bardziej to co zmasakrował w tym sezonie, a nie wiele poprzednich, gdzie dawał ogrom szczęścia i G/A.
Pomoc podobna do tej “bratniej” ze wschodu xd
Już się tutaj nie zakładam ale gdybym to jeszcze dalej robił to rzuciłbym na szalę bardzo dobrą flaszkę whisky, że Mo wybiegnie w sobotę w podstawie ![]()
Dobra dajmy już spokój Salahowi bo niektóre wpisy na Jego temat są karygodne. Zgadzam się, że obecnie gra tragicznie i nie zasługuje na pierwszy skład ale i tak pewnie będzie grał więc pozostaje cierpliwie czekać na powrót do formy.
Jak tak sobie patrzę na tą akcję, gdzie mógł podawać do Flo, to wam powiem, że po pierwsze czasu było mało i całkiem gęsto tam było. Mógł na dobrą sprawę, nawet nie dostrzec Flo( niekoniecznie tak było). Dodatkowo był tam przed Flo obrońca, który na wślizgu mógłby to zgarnąć
W sumie też wiele do bramki nie brakowało, chciał założyć dziurę bramkarzowi.
Na pewno nie była to sytuacja z tych prostych i Mo całą ją rozkręcił, więc i finalizować chciał.
Ale klapki na oczy i zły Mo to możemy sobie grillować, co nie ?
Nawet nie wiem o których piszesz, bo większość to jest zasłużona krytyka, a nie przesadzona. Tych co go wyzywają wywalić z perm banem, ale dowalać się o to, że ktoś pisze o faktach w swoich postach to mocne XD
e. u mnie to po prostu kwestia, że wszedł i nie pokazał nic dobrego, więc jak mam go chwalić? Mnie w całej sytuacji bardziej grzeje to, ze on w weekend zagra, a nie to jak gra. Gra słabo, jest bez formy - powinien siedzieć. W sumie to wina Slota, że taka krytyka spada na Egipcjanina, ale ta krytyka nie jest z dupy wyssana.
Nie mówię, żeby go chwalić bo gra przechujowo i to jest fakt a jego nastawienie też pozostawia wiele do życzenia. Może trochę przesadziłem ale chodziło mi o jakiś umiar bo nie tylko Salah jest słaby w naszej kadrze w tym sezonie i na pewno nie jest naszą jedyną bolączką. No i w sumie co miał dzisiaj zrobić, wejsć i jebnąć hattricka ? Mecz był już dawno wygrany gdy wchodził.
Mo osadzony w pewnej sadze:
- nowa nadzieja
- przebudzenie mocy
- zemsta faraona
- powrót króla
I oby już wkrótce tak było ![]()
Moze wlasnie jemu potrzebny jest taki kubel zimnej wody, taki czysciec na ławce. Poki Slot go nie odstawi to i tak bedzie gral slabo.
Nagrodą za dobre mecze powinna byc gra.
Karą za slabe mecze powinna być ława.
I praktycznie wszystkich sie to tyczyło. Oprocz jednego zawodnika. Chyba kazdy wie o kogo chodzi.