Masz inne ujęcie tej sytuacji ? Bo być może był na spalonym w chwili podania Mamy. Więc co się dziwić, że nie wziął udziału w akcji ![]()
![]()
Jak mógłby być na spalonym, skoro jeszcze miał dwóch rywali przed sobą?
W 0:05 widać to doskonale.
Salah wywalone jajca. Mi za bieganie nie płacą.
na spalonym byl przyglupy jezu.
A bierzesz pod uwagę, że wracał ze spalonego czy po prostu już macie tak wywalone jajca na niego. Ale ok, nie ma co dyskutować. Każdy już ma wyrobioną opinie i nic tego nie zmieni.
Już pomijając ten filmik to serio nie widzisz tego oglądając mecze? Przecież tak się dzieje za każdym razem kiedy piłka krąży gdzieś w jego przestrzeli. Rashford z united lubi to. Identyczna postawa.
A on nie wracał ze spalonego?
Jezeli bierzemy pod uwage mozliwosci teleportacyjne obroncow Eintrachtu (co patrzac na wynik i ogolnie ich gre wydaje mi sie dosc naciaganym scenariuszem xD) to tak wydaje sie to możliwą opcją.
Jedyne “usprawiedliwienie” (chociaz nie wiem czy takowego na sile szukac biorac pod uwage, ze Salah nigdy szczegolnie sie nie przepracowywal, teraz jest to po prostu bardziej drazniace) to to, ze faktycznie mogl pomyslec, ze jest na spalonym, ale patrzac na moment wykopu pilki przez Mame i ustawienie jak pilka dolatuje na miejsce, co zajmuje kolo 1,5 sekundy to wydaje sie bledna ocena. ![]()
Ktoś ma te parę s wcześniejsze? Bo zatrzymując w 3s i patrząc jak to wygląda gdy piłka dolatuje, to mnie na spalony nie wygląda, ale nie chcę mówić że na pewno nie było, bo zaraz ktoś wleci z hasłami, że forum pada na pysk, bo ktoś śmie śmieć krytykować Salaha.
No i super, czekam teraz jak to się przełoży na wydarzenia boiskowe w jego wykonaniu. Mega słabe w jego wykonaniu, ale z drugiej strony z dochodem 400k funtów tygodniowo, w główce mogą występować rożne rzeczy.
Ewidentnie nie chce się podłączać o walkę o piłkę, póki nie zrobi tego chyba Isak, żeby nie został odgwizdany “ofsajd”.
Może w obronie odpuszczanie mu się zdarza, ale raczej o takie wykopy/wybicia piłki walczy zawsze
Nigdy nie rozumiałem dlaczego piłkarze bawią się w takie gierki z usuwaniem ze swoich kont powiązań z klubem dla którego grają.
Zupełnie jakby to nie dolewało oliwy do ognia i nie dodawało kolejnych argumentów dziennikarzom do jeszcze większych spekulacji, krytyki itp.
Bardziej doceniam postawę VVD, który przynajmniej powie krótko i zwięźle, że jest już doświadczony, wie jak sobie z takimi sytuacjami radzić i będzie chciał dać odpowiedź lepszą postawą na boisku. I dokładnie o to w tym chodzi. Jesteś w słabszej formie, to głowa w dół, więcej pokory i ciężko pracujesz, żeby z tego dołka wyjść.
To jedyny sposób, aby w międzyczasie nie ucierpiała na tym Twoja reputacja.
Koniec końców na chwilę obecną liczy się tylko to, co Mo zaprezentuje swoją grą i zachowaniem w sobotę. Wszystko inne to nakręcanie jakiejś niezdrowej spirali łączących się ze sobą wydarzeń, która dla dobra drużyny nie powinna mieć miejsca.
Ta, tak usunal, ze na Insta praktycznie kazdy post jest z Liverpoolem. xD Pismaki juz nie maja czego wymyslic.
To byla wycinka troche dla beczki, raczej nie po to zeby rozgryzac kazdy ulamek sekundy. Natomiast patrzac na 3-4 sekunde nagrania (widok zza Mamy) to widac, ze juz wtedy jest w linii z gosciem, ktory nie jest nawet ostatni w linii obrony Frankfurtu.
Ale jak juz sie komus chce rozkminiac milimetry to tutaj stop klatka z chwili przed. Ok. 5 sekund po tej stopklatce pilka juz leciala do Salaha górą po wykopie Mamy:
ps
Zeby bylo smieszniej - na stopklatce go nie widac, ale tam jest jeszcze za linia spalonego Chiesa, ktory w poprzedniej sytuacji presowal. Ten wlasnie Chiesa w te 5 sekund zdazy wrocic ze spalonego, i ruszyc do kolejnego pressingu chwile pozniej. ![]()
no to jest grzanie atmosfery, tak jak na tym forum. wygrywamy 5-1 ale to mało ,pewnie jakbysmy wygrali 8-1 to też byłoby sie do czego przyczepic.
Ciekawe, na Instagramie pełno postów z ostatnich dni z Liverpoolem w tle, kilka tysięcy komentarzy i tych wspierających i tych krytykujących i tych żenujących typu “out”, “go to Arabia” itp. W jaki niby sposób się odciął od klubu i co usunął ? Wiedzą chyba tylko autorzy premier league Polska. Uchwycili “gruby temat” to trzeba ciągnąć hist(e)rię.
Niestety żyjemy w czasach social mediów i każdy klik, polubienie, zdjęcie jest interpretowane po czyjemuś.
Ci d3bile co go wysyłają do Arabii albo wyzywają na instagramie to nigdy nie powinni nazywać się kibicami Liverpoolu. Ja go na przykład wysyłam tylko na ławkę, bo na nią zasłużył.
Oczywiście, że tak - można było zachować czyste konto ![]()
Salah ma wyborny mental przez lata gry na takim poziomie i niby banda anonimowych ludzi na social mediach wyprowadza go z równowagi? Jak na moje Mo czuje, że może już nie wznieść się na poziom, który jest oczekiwany przez środowisko związane z klubem i ta presja zaczyna uwierać w codziennym życiu, nie tylko na boisku. Inna sprawa, że ludzie błędnie myślą, że 400k tygodniówki gwarantuje utrzymanie osiągów z zeszłego sezonu, a to tak nie działa.
Nie chcę się pastwić na tym wielkim piłkarzem, ale jest 9 mecz ligowy tego sezonu, a Salah ma w tych wszystkich meczach 1 wygrany drybling. Nie jeden na mecz, tylko jeden przez 9 spotkań. Przecież takiego wyniku można by oczekiwać po jakimś w miarę szybkim gościu wyjętym z okręgówki. Liczba pojedynków wygranych przez Salaha jest na poziomie 20%. Fizycznie wygląda jak trup, dajcie mu jakiegoś indywidualnego trenera od Kloppa, bo ze Slotem to już się odbuduje.
Salah dzis gra w rugby
To wygląda tak, jakby ktoś wziął sobie jakiegoś skrzydłowego z Pogoni Siedlce i wypuścił go w koszulce Liverpool’u. Przykro się patrzy. Slot robi mu krzywdę trzymając go na boisku. Doprowadzając go do takiej formy. To jest dramat. P.s. wyjątek potwierdza regułę
oby mu zeszło ciśnienie w końcu