Tylko wiesz, my nie przegrywamy bo Salah nje strzela a przez to, ze non stop tracimy bramki.
Do niezorientowanych, Salah jest napastnikiem, a nie obrońcą. Tracimy w cholerę bramek, ale nie przez niego tylko gównianą obronę w tym sezonie. To tak tylko dla przypomnienia.
A ktokolwiek gra lepiej? Wszyscy grają coraz gorzej, wszyscy. Może Szobo trzyma w miarę poziom, ale i tak moim zdaniem na przełomie 24 i 25 wyglądał dużo lepiej niż teraz. Salah jest ofiarą tego, że Slot nie potrafi przygotować zespołu. I cała reszta drużyny też jest ofiarami maestrii Slota.
No ale salah to skrzydłowy. Normalnie ma pomagać w defensywiea widziałeś mecz np z city? Salah nie pomaga z tyłu więc często właśnie z tego powodu dostajemy gole. Albo z Chelsea gdzie Graven musiał asekurować salaha więc była dziura w środku.
Po za tym pytanie powinno być inne. Czy salah gra tak że nie powinnien być rotowany?
Nie! Zdecydowanie nie!
Czy za nasze porażki odpowiada salah?
Nie, u nas słabo wygląda właściwie każdy.
Ostatni mecz oglądałeś w latach 90?? Napastnikiem jest isak/ekitike!! Salah to skrzydłowy. Włącz mecz city czy z Chelsea i wróć do tej wypowiedzi jeszcze raz.
Natomiast to trzeba drukowanymi.
To NIE SALAHA WINA ZE GRAMY TAK BEZNADZIJENIE. SIADL BO GRAL SLABO JAK PRAWIE KAZDY
Nie krzycz tyle i tak chyba nikt tego nie czyta ![]()
Chłop co jest parodią skrzydlowego xd
Skrzydłowy który nie ma szybkości i dryblingu. Co może się nie udać?
Nie wiem czy jest jakis gorszy skrzydlowy pod wzgledem zwinnosci, szybkosci i dryblingu
Zmarnowane 45 minut. Dzisiejszym występem utwierdził Słota, że ławka to optymalne miejsce dla Mo.
Nie obrażał się i chciał wycisnąć z tych 45 minut co się da. Kilka dobrych krótkich podań, ale niestety za wiele mu nie wychodziło w tym meczu. Z drugiej strony Gakpo czy Isak też zagrali dzisiaj słabo.
Akurat Salah to zarabia takie kokosy, że to właśnie ma być piłkarz który robi różnicę, a nie dostosowuje się do drużyny.
Przy obecnej formie on powinien wchodzić na ostatnie końcówki jak Chiesa, ale znowu przy jego tygodniówce to trochę problem mieć takiego rezerwowego.
@Loku64 mam zupełnie inne wymagania do rezerwowego napastnika, a do najlepiej zarabiającego piłkarza drużyny.
Odpowiadając na twoje pytanie ile wniósł? niewiele, czyli trochę więcej od Salaha.
A jaką różnicę zrobił Ekitike po wejściu ?
@Lapaino dobrze możemy traktować wypłatę jako uznaniową po ciągnięciu na plecach drużyny w zeszłym roku.
Hugo zarabia połowę z tego i kosztował prawie 100.
Isak zarabia podobnie kosztował więcej.
Może wymagajmy też coś od nich
albo co dał Chiesa w ataku. Teraz co każde złe podanie to będzie tutaj po 10 postów.
Tak chciałbym tylko tym wszystkim napisać, że to Virgil znowu zawalil bramkę i to przez to zamiast 0-0 to mielismy 0-1.
Chiesa mial 5 minut i uratował nam punkt , a Hugo z pol godziny i oddał jeden strzał w trybuny i tyle z jego gry
Czyli idąc tym tokiem rozumowania Jones może popełniać babole co chwila, tak samo jak czasem Konate… Bo przecież to od zarobków zależy kto i jak ma grać…
Nie ma co szukać winnych w piłkarzach już, naprawdę. Jak już nawet Ali nie jest sobą? Jak on dziś grał nogami? Obrony nie ma, pomocy nie ma, skrzydeł to już wogóle nie ma, nie ma szybkości nic a nic. Atak bez reszty nie ma jak funkcjonować. A tutaj każdy patrzy na Salaha… Znowu ma sam na plecach przynieść tytuł? Żeby Slot mógł mówić, że to jego zasługa? Mo w zeszłym sezonie pokazał, że jeden piłkarz potrafi naprawdę wygrać ligę, a trener jak jest dobrze, nie powinien ingerować. Natomiast właśnie jak jest źle, to powinien umieć reagować i wymyślać coś nowego, tak aby zespół dalej grał swoje…
@Lapaino. A ja mam wymagania co do zespołu a nie do jednostek. A dwa, mało Salah nam już dał? Może czas na innych z zespołu? Ty też pracujesz sam na dobro całej firmy a reszta sie obija bo przecież jest Lapaino i niech robi na nas? No chyba, że Ty z tych właśnie obiboków, co patrzą na innych bo więcej zarabiają to niech robią więcej…
No oczywiście, że do Jonsa mam mniejsze wymagania niż do Salaha.
Tak samo Van Dijk czy Gomez.
Trzy połowy z czystym kontem, wchodzi Salah i w 20 minut tracimy bramkę. Przypadek? Nie wiem, ale w żadnej akcji obronnej go nie widziałem.
@everlast bronimy całą drużyną, przynajmniej kiedyś tak było. Chiesie jakoś granie na tej samej pozycji nie przeszkodziło w uratowaniu nam remisu.
tylko, że Sunderland prawie nie miał tych akcji, żeby Virgil normalnie wystawił noge do bloku to by tej bramki nei strzelili, więc albo to jest post ironiczny, albo przyczepianie się. Jakby to Salah miał bronić.
Swoją droga któs zna innego obronce tak blokującego strzały - czy chociaz raz mu sie udało coś zablokować w ten sposób?
tylko Chiesa stał jako jedyny w okolicy środka boiska, więc niby kto inny miał pobiec?
W końcu Salah na ławce, od razu gra wygląda sto razy lepiej jak tu pisano, ewidentnie wina była w nim
Wielu po West Hamie pisało że wystarczyło posadzić Salaha i od razu lepsza gra i wynik