Aha czyli teraz z tematu obwiniania salaha za naszą słaba grę (od tego zaczęła się nasza dyskusja)przechodzimy do obrażania.
Pełna zgoda że ani salah ani żaden inny zawodnik który się stara nie powinnien nigdy być obrażany!!! Ynwa powinna coś znaczyć!
Natomiast chyba kibic ma prawo wyrazić opinię na temat tego czy lepiej gracza sprzedać czy nie tym bardziej że sam salah mocno mówił o tym że był blisko odejścia.
Salah mógłby grać bardziej jako podwieszony napastnik albo ofensywny pomocnik bo ma przegląd pola wizję i dobre podanie ale do tego trzeba pracować w środku również w odbiorze, podawać np do Wirtza i nie sępić a to też się u Mohameda wszystko gryzie.
Powodów jest mnóstwo. No to że on nigdy tam nie grał? Że musiałby zamiast z 1 obrońca obżerać się z 2 stoperami? Że kupiliśmy napastników za 200baniek i trzeba im dać szansę.
Że salah przegrywa pojedynki kiedy ma komfortowa sytuację (przodem do obrońcy, 1na 1)
Więc na jakiej podstawie mamy sądzić że lepiej by sobie radził w tłoku i z kilkoma rywalami? Bez przestrzeni która jest dla niego kluczową. I to w momencie kiedy jego lewa noga zawodzi okrutnie?
Tak to prawda,taka najswietsza i niezaprzeczalna !
Za wszystlo zlo w tym sezonie w LFC odpowiedzialni sa oczywiscie Zydzi i masoni co kazdy na tej planecie dobrze wie ale i niejaki Mo Salah.
On ci to gra jak elektryk w obronie,kryje na radar i broni dupa-panowie K i V
On ci to zapomnial jak sie gra na bocznej obronie badz ciagle ma kontuzje-panowie K,B i F
On ci to nie ma formy z poprzedniego sezonu-panowie G i A
On ci to wreszcie ciagle scina do srodka badz jest cialem obcym w tej druzynie-panowie G i I
Tak ten zawodnik to istna egipska plaga i jak tylko wyjedzie wreszcie do tej swojej Afryki to bedziemy zmiatac kazdego rywala z boiska.
a takie pytanie, czemu Salah już nie pstryka zdjęcia z zawodnikami po meczu, którzy strzelili bramkę?
Czy to chodziło tylko o jego egoizm i robienie tego tylko wtedy, kiedy on również strzelił? Czy chciał podbudować swoich kolegów i pokazać, ze się cieszy ich szczęściem, i w ogóle mu nie sprawiało problemu, ze ktoś inny strzelił a on nie.
Bo skoro to działało w poprzednim sezonie gdzie wygraliśmy ligę, to nie rozumiem czemu przestał.
Czy Salah zachowuje się jak obrażony? Raczej nie. Wczoraj widziałem pełen profesjonalizm i pełne zaangażowanie. Zdjęcia ze strzelcami bramek? Nawet nie wiem o co chodzi, ale no jak szło, to był aktywny na mediach społecznościowych, a wczoraj miał zrobić zdjęcie z Mukiele i je wstawić? W tym sezonie nie idzie, jakby był aktywny na mediach, to by dostał hejt i nakazy skupienia się na grze. O to chodzi? Nie śledzę instagramów itd.
Wczoraj grał poniżej oczekiwań. Ale tak sobie pomyślałem - Isak zawiódł, Gakpo zawiódł, po Wirtzie spodziewałem się więcej, van Dijk zawiódł. Za dużo słabych punktów, by skupiać się tylko na jednym Salahu, który i tak zagrał tylko połowę meczu.
Bycie liderem to nie tylko wychodzenie do mediów wtedy kiedy idzie dobrze. Rok temu o tej samej porze co tydzień udzielał wywiadów płacząc o kontrakt więc i teraz mógłby wziąć trochę odpowiedzialności i coś powiedzieć kiedy drużyna jest w kryzysie a nie siedzieć schowany. Porównajcie jego zachowanie do VVD. Przepaść teraz jak i rok temu
Pewnie Salah, bo do nich nie wychodzi
Zazwyczaj jest pewnie MOTM i może kapitan, a że my jesteśmy lani co mecz, to nie mamy MOTM
W zeszłym sezonie Mo byl często MOTM, ale wiesz dla hejterów fakty nie mają znaczenia…
@osi ale jako MOTM chyba jest obowiązek, a zdobywal ta nagrode Mo 24 z 38 razy, wiec mial sporo okazji.
Jakbyscie mniej czytali komentarzy w necie , a wiecej samodzielnie mysleli, to moze byście dochodzili do rozsadnych wnioskow…
Ale tak serio pytam. Czy zawodnik x wychodzi z szatni i krzyczy “ja chce, ja chce udzielić wywiadu” ? Czy raczej dziennikarz prosi o krótką rozmowę z danym zawodnikiem, trenerem ?