Mohamed Salah

Tak bo to wina Salaha, ze Virgil podaje przeciwnikowi albo gra rekami

Nie sprawdzajac nigdy się nie dowiemy…..

Być może nie było by tego różnego gdyby np salah wyżej presował. Być może doku nie jeździłby tak z Bradley gdyby ktoś mu pomagał.

Ja nic nie oceniam podałem tylko staty🤷

Jakoś bez niego również tracimy i to dwie w kilka minut.

4 polubienia

Hahah no strasznie krótko trwała ta historia xd

1 polubienie

Salah znowu nie wraca i 2 bramki w plecy…

2 polubienia

Widać jak na dłoni że to jeden z najlepszych zawodników w historii tego klubu był problemem, a nie parodysta na ławce

2 polubienia

No i przemówił haha

Będzie Slot sacked.

2 polubienia

U nas Lewy wyrzuca selekcjonera, a w Liverpoolu Salah xD

4 polubienia

haha nie wierzę

to są jakieś cyrki

Fanboje na twitterze piszą, że to niemożliwe i to musi być AI. xdd

“I’ve said many times before that I have a good relationship with the manager, and suddenly we have no relationship”

Takie te legendarne zarządzanie ludźmi przez Slota. Wątpie, żeby zmyślał.

Widać jak traktuje zawodników i jak trzyma się swoich ulubieńców. Gakpo i Chiesa są idealnym przykładem, tak samo jak Quansah czy Elliott, który dał by się za ten klub pokroić, a takich ludzi nam brakuje, szczególnie teraz, nawet, jeśli motorycznie był trochę słabszy.

Widać, że zaufanie do trenera jest niskie i to może się już skończyć w jeden sposób, szczególnie jak Salah rzuca taką bombę.

3 polubienia

Sytuacja na linii Slot Salah jest bardzo napięta i nieciekawa. Prędzej czy później jeden odejdzie, ale niestety przedłoży się to na szatnie. A tak będzie kwas. Pytanie za kim będziemy bardziej tęsknić.

1 polubienie

E tam, pewnie się przejęzyczył, Slot to równy gość

Serio? Salah to jeden z najlepszych graczy jaki zakładał czerwoną koszulkę. Co to za pytanie w ogóle.

No, ale poza tym polecam kupić popcorn, bo będzie ciekawie. Myślę, że Mo bez konsultacji z resztą zespołu by tak nie wypalił, jest mega szanowany i lubiany w szatni, więc myślę, że to trochę głos ze środka.

@josif

Z Salahem nie szło, bez niego też nie idzie, przy czym chłop nawet z ławki nie wstaje, podczas, gdy Gakpek sobie lata po skrzydle mając:

19% celnych strzałów i podejmując średnio jedną dobrą decyzję na mecz, to coś jest nie tak.

Anyway, Salah sugeruje jakby Slot przestał z nim jakkolwiek rozmawiać i odrzucił go na boczny tor, i tak na prawdę robi nam przysługę robiąc dym, bo chyba prawie każdy ma dość tej padaki i impotencji taktycznej Slota.

Mane też się rzucał, dużo zawodników ma taką reakcję, to normalne jak komuś zależy. Klopp nawiązywał do tej sytuacji i mówił, że po meczu już było git, to normalne emocje.

Powiedział nawet, że bardziej by go martwiło, jakby tak zawodnicy nie reagowali, bo oznaczałoby to, że mają w dupie wynik.

7 polubień

Ale on po raz pierwszy od 9 lat usiadł na ławce w momencie słabszej formy. Litości. Nikt go nie wyrzuca z klubu. Nawet nie tak dawno dostał rekordowy kontrakt w historii klubu i jeden z najwyższych w Europie. Więc jeżeli chodzi o klub to może czuć się doceniony. Ale prawda jest taka, że Slot nie ma takiej pozycji jaką miał Klopp. Z tym nie trzeba handlować. A przypominam jak Salah się rzucał do Kloppa, bo ten raz w życiu go posadził na ławce i wpuścił dopiero w drugiej połowie. Więc jakie tam dymy muszą być w szatni kiedy jest Slot jak on nie ma tam posłuchu, bo jest noname. Dla mnie Salah to jeden z najlepszych zawodników w historii, ale z drugiej stronie też najemnik i wygląda na to, że też robal. Jak on z takim czymś potrafi pobiec do mediów to sobie wyobrażam, co tam musi się w szatni odpierdalać.

6 polubień

Arne w żaden sposób nie bronię, odliczam dni aż zostanie pogoniony, ale..
Salah to potrafi się uruchamiać w wywiadach tylko jak mu coś nie pasuje, a to walczy o nowy, rekordowy kontrakt albo teraz jak nie gra. Tak, to wywalone jajca, bo grał, bo Slot się bał go nawet ściągać z boiska. Dostał kilka razy ławkę i wielkie hallo, które odbije się na 100% na szatni zależnie jaką pozycję w niej ma Salah, a pewnie ma wysoką z jego ego. No nic.. ciekaw jestem czy niedługo obu nie będzie, bo Arne zwolnią, a Salahowi pozwolą ganiać za kilkukrotnie więcej niż u Nas w Arabii.

3 polubienia

Salah pojedzie na PNA to Slot będzie miał wolny tor. Więc dla niego to dobra sytuacja, nie daje grać Mo, poczeka aż wyjedzie i będzie robił dalej do chce bez głosu sprzeciwu.

PS. A pamięta ktoś jak Jurgena zdjął Kołnierz z books się też miał z nim małą pogawędkę po czym obaj się śmiali z akcji bramkowej minutę później ? Więc już nie wyolbrzymiajmy.

No cóż, dla niektórych to nie takie łatwe pytanie. Woleli by od razu wysłać Mo do Arabii.

Miałem pisać, że Mo powinien znokautować Arne po meczu, a widzę jakby nie oszczędzał Panczy xD
Bardzo dobrze ktoś to musiał powiedzieć w końcu.
Macie wywiad Mo, czekał pewnie do momentu, aż się przeleje

1 polubienie

No nie wiem, bardziej dla Salaha, bo rozlał mleko w mediach, klub będzie musiał zareagować w jakiś sposób, czy to od środka większą presją na Arne/zwolnieniem, odsunięciem Mo i podzieleniem w ten sposób szatni, albo jakimś oficjalnym statementem.

W 90% takich sytuacji dochodzi do zwolnienia trenera, najczęsciej po kolejnej porażce, która najpewniej czeka nas z taką grą z Interem.

A Salah jak wróci, to może mieć już innego trenera. Każdy może myśleć sobie co chce o Mo, ale w tym wypadku robi nam przysługę i pomimo słabszej formy, jeśli trener nie potrafi utrzymać morali zespołu i kluczowych piłkarzy w szatni w takim kryzysie, to źle o nim świadczy.

Wielki klub, zawodnicy, którzy osiągnęli w nim wszystko i Arne, któremu chyba brakuje doświadczenia i elastyczności taktycznej, bo niestety ślepo wierzy, że coś co nie działa, nagle zaskoczy.

@Kajojojek13

Ludzie mają tak wybórczą pamięć xD Milner też się z nim kłócił, nawet w wywiadzie mówił, że oboje “darli na siebie mordy” w szatni i co, też źle?
Mane też ręki mu raz nie podał i poszedł usiąść.

To jest sport to normalne. Jak mnie trener ściągał z boiska to też byłem wkurwiony.

Gratuluję kibica którzy z tego powodu się cieszą. To tylko pokazuje że salah musi opuścić nasz klub. Właśnie pokazał to co przez lata wielu z nas myślało. Albo gram wszystko albo mamy problem.

Teraz wszyscy ci dostali odpowiedź dlaczego u kloppa grał zawsze nawet jeśli kosztowało nas to frustrację sadio manę.

Slot drużynę w tym sezonie prowadzi koszmarnie nie mam cięnia wątpliwości, ale przypomnę że w ostatnim sezonie kloppa salah też się z nim pokłócił. I teraz wyobraźmy sobie że za tydzień przychodzi nowy menago. I co? Albo będzie grał salahem albo kolejny taki wywiad?

Za zasługi to się dostaje miejsce w muzeach i własne trybuny.

I żeby tu była jasność nie chodzi mi o bronienie Arne bo wyglądamy koszmarnie, ale salah przecież grał i też przegrywaliśmy! Nie on jest winy, ale też nie był zbawca.

3 polubienia