Mohamed Salah

Salah ma mówić tylko to co się wam podoba i koniec kropka. Jakie to jest żałosne.

5 polubień

Carra też właśnie zamieszanie lubi wprowadzać i błyszczeć głupimi tekstami, to dostał co chciał.

Nie widzisz różnicy w sytuacji czy tylko udajesz. Gerard wychodzi na koniec jak kończy sezon i karierę. W trakcie pracuje dla drużyny. Jest czas kiedy mówisz ze cos ci nie pasuje i kiedy pracujesz zeby bylo lepiej. Jako kapitana był czesto w permanentny kryzysie zespołu i nie żalił sie.

2 polubienia

Nie przetłumaczysz. Nie rozumieja że od rządzenia klubem są dyrektorzy a nie gracze.

Slot do zwolnienia i to może jedyny powod dla którego ta wypowiedź może coś dać.

On dopiero 3 mecz siadł na ławce. Mega ego

2 polubienia

1:1 sytuacja Ronaldo pod koniec jego pobytu w Manchesterze.
Ludzie tak samo jechali z Cristiano, że “nikt nie jest większy od klubu”, a po paru miesiącach od jego sprzedaży okazało się że miał 100% racji i Ten Hag był zwykłym amatorem nie potrafiącym zarządzać drużyną.

Mam nadzieję że tu wyciągneli wnioski i zamiast sprzedawać zawodnika z którego robi się kozła ofiarnego nastąpi zmiana trenera.

Cięzko żeby grali lepiej skoro zamiast niego grał Hojlund i Antony. A sam Ronaldo dalej strzela seryjnie w reprezentacji i klubie. Wiadomo że to nie ten sam Cris co kiedyś ale nikt mi nie wmówi że zrobienie tego cyrku i postawienie na hojlundow zamiast niego wyszło united na dobre

To co piszesz miałoby sens, gdyby nie fakt że istnieje Gakpo który u Slota gra wszystko od pierwszej minuty, mimo iż jest w jeszcze gorszej formie o Salaha i nie ma dla klubu żadnych porównywalnych zasług.

5 polubień

Sytuacja podobna. Tylko że w tamtym wypadku racja Ronaldo była tylko połowiczna. Bo jak widać po odejściu ten haga united gra jeszcze gorzej. Ciężko też uważać że Ronaldo lepiej idzie

Leżę i kwiczę. Jak się okazuje, wbrew tym wszystkim analitykom i przemądrzałym złośliwcom, piłka nożna to tylko gra ludzi. Ludzi ze swoimi zaletami, wadami i słabościami.

Z Mo wyszedł brak zrozumienia wobec siedzenia na ławce oraz duże ego, ze Slota kompletny brak umiejętności zarządzania ludźmi.

Czekam tutaj na tych kpiących od budowania czegokolwiek, od xG, od YNWA itp.

Tak się zachowuje gwiazda klubu? Tak działa trener? I gdzie w tym wszystkim kapitan?

Mogą dostawać 200k na tydzień, a finalnie zachowują się jak chłopki roztropki w zwykłej pracy.

4 polubienia

to niech zacznie bronic, a nie odpierdziela w co drugim meczu, jakby grał na zwolnienie Slota. Dzis mu Konate w tym przeszkodził w pierwszej połowie.

a może ze wzgledu na pozycję to Salah takiego wywiadu udzielil, a takie jest zdanie wiekszej liczby graczy. Tylko ktoś musiał to głośno powiedzieć, a niby kto miał to zrobić?

a czego oczekujesz od piłkarzy jak oni ledwo szkoły pokonczyli w wiekszości. Trafili akurat do sportu w ktorym są wielkie pieniądze i tyle.

1 polubienie

Dlaczego? Przecież to że salahem się zarządza tylko tak że musi on grać wszystko widzieliśmy już od dawna. Wcześniej dojeżdżał on sportów więc był to gorący kartofel. Jednak teraz grał słabo więc co miał zrobić slot żebyś nie uznał że źle zarządza? (Nie twierdzę że nie masz racji)

Być może powinien jako kapitan, to może ten permanentny kryzys byłby zażegnany szybciej, niż dopiero po jego odejściu.

Wolę ludzi, którzy mówią jak jest, niż Ci co udają, że jest okej i siedzą cicho, podczas, gdy wszystko na co pracowaliśmy przez ostatnie lata, powoli upada.
PRowe gadki były już męczone przez Szobo czy Virga, zobaczymy co teraz się wydarzy.

Salah na bank jest głosem większości drużyny, on po prostu wziął to na klatę.

Nie, Salah jak chce się wypowiadać, to nie w momencie, gdy mu to leży najbardziej, bo dostał bana na grę jak Chiesa, tylko skoro syf był wcześniej, to trzeba było jak najszybciej to rozwiązać, nawet poprzez media. Padakę gramy od dwumeczu z PSG, to nie jest nagła sytuacja, któa pojawiłą się znikąd, że gramy padakę i nie wiemy dlaczego. Zawodnicy jak wiedzą, to niech reagują. No ale VvD nie pójdzie, by cisnąć po rodaku Holendrze, dlatego tu można by było oczekiwać, że to powinno wyjść wcześniej od Mo.

I w gwoli ścisłości - jestem w 100% za nim, dobrze że to zrobił (w końcu..), ale po sytuacji z kontraktem mogę bezproblemowo dodać narrację, o której pisałem że media wykorzystuje wtedy, kiedy mu to potrzebne, a nie kiedy klub tego potrzebuje, bo potrzebował wcześniej. Wchodzimy w najgorętszy okres ligowy, gdzie mogliśmy być już jakiś czas pod rządami nowego trenera i przygotowywać się do walki w LM na wiosnę. Teraz nie wiem co mam oczekiwać w wynikach, niezależnie jak ta cała sytuacja się rozwiąże. Brak LM zaboli nie tylko finansowo, ale no potencjalne cele transferowe mogą z dwojga wybierać kluby z LM i możemy mieć ciężej na rynku w lato. No i LM bez Liverpoolu po prostu bolałby KAŻDEGO kto zowie się kibicem Liverpoolu!

Typko Salah z jakiego powodu ma grac. Zasługi?Dostał tyle szans od początku sezonu i nam to niewiele dało. Pytanie kolejne uważasz ze teraz powinien dostać szansę? Do jakich wniosków doprwoadzimy innych zawodników? Warto chodzić do mediów? Masz grać vo jesteś legendą i myślenie o psadzeniu ciebie na ławce to zbrodnia. Takie myślenie nas doprowadziło do sytuacji gdzie nie mamy innych alternatywy. Dlaczego ? Ponieważ Salah nie dopuszczał rotacji i rywalizacji. Mial grac robić statystyki a nie przygotowywać się na ważne spotkania.

1 polubienie

Czyli co ? On teraz walczy o swoje czy dobro drużyny ? Ma kontrakt, a drużyna jest źle zarządzana. Powiedział to głośno, a podobno van Dijk nawet jest po jego stronie. Więc wtf ??

A za co gra Konate, van Dijk, Graven, Gakpo??

Gakpo? W gorszej formie to zobacz sobie statystyki. Potem pisz głupoty. Salaha ma mniej dryblingów wygranych, mnie okazji stworzonych i więcej zmarnowanych.

A ja się pytam gdzie są Edwards, Hughes i “dablju” do jasnej ciasnej?!
Ktoś do ku.. y nędzy zarządza jeszcze naszym klubem czy tylko pali cygara w gabinetach? :enraged_face:

Tu trzeba zrobić porządek i to już ale w sumie czego ja oczekuję od Amerykanów :man_facepalming:t2:

A i brawo Mo :+1: ktoś musiał w końcu przestać słodzić jak “bronię dupą” Virgil i swoją wypowiedzią potwierdzić to czego można się było domyślić : za kulisami dzieje się bardzo źle w drużynie.

Można chyba się zgodzić, że Salah jest takim Viniciousem w Liverpoolu. Xdd

Ty jesteś Viniciusem forum

2 polubienia

Mo nawet wyszedł podziękować kibicom kulturalnie, ponoć zawsze to robi, ale jest egocentrykiem, mającym się za większego od klubu, według niektórych…

Dlaczeg grają bo nie mamy zespoły tylko jedenastkę chcesz posadzić wszystkich i kogo wpuścić jak na wielu pozycjach nie masz nawet zmienników. Diaz do sprzedaży. Kto przyszedł. Kto ma grqc za Konate i van dijka? Gomez? To jest problem my nie mamy rywalizacji tylko jedenastkę. Jak ona sie wypaliła to teraz jest zdziwnie. Trxeba bylo kupić kipku zaworków a nie gwiazdki za ogromne pieniądze. Jak yo mówiłem to byłem besztany bo to sa wybitny piłkarze. Szkoda ze wcześniej nie zbudowano zespołu i rywalizacji.

tylko zobacz, że Gakpo dostaje pilkę blizej pola karnego i to jak zazwyczaj jest w ruchu, to i łatwiej kogos minąć, do tego jak kogos mu sie uda w koncu na te prawą przelozyc to jest juz udany drybling w statystykach.
w bramkach i asystach jest praktycznie remis.

1 polubienie